Cnm benim doktorum 20 gün sonra transfer yapmıştı:26:
Desene şifayı kaptın transfer kadar kandineee çoook iyi bak kuzummm geçer inşallahhh ilaç içemezsin herhalde en iyisi meyve yemek özelikle kivi ben çok heyecanlandım senin tedavine başlamana o kadar çok sevindimki anlatamam şuanda ezan okunuyor elimi açtım sana dua ettim cnm inşallahhh bu sefet allahın izniyle olacakkkk
inşallah canımm allah tum ısteyenlere nasıp etsın banada bu gece bebişlerimi kaybettıgım gece rabbım bırdaha yasatmasın o acıya bana vede baska kımseye ılaç ıcıyom canm valla gecsın dıye hep sıcak seylertuketıyom ama kıvıde alım yıyım aklıma ıyı getırdın c vıtamını deposu saol canmm sende kendıne cok dıkkat et
Maaşallah değerin çok güzel katlanarak gider inşallahkızlar 10. gün test sonucum 167,46
Tebrik ederimmmm :))) insallah katlanarak gider ve saglikla kucagina alirsin bebisini.. belki de 2 tanedir kimbilir? :)) ben 15 inde yaptiracagim ama zaman gecmiyor sanki. Heyecandan ölecegim :)kızlar 10. gün test sonucum 167,46
canım benim 10. gün değerim 141 çıkmıştı doktorum bana ikiz olabilir demişti ama 12. günde 303 olunca keseyi de tek görünce ikiz olmadığını anladık, dondurulmuş embriyolarda değer yüksek çıkıyormuş ama seninki maşallah baya yüksek hadi hayırlısıkızlar 10. gün test sonucum 167,46
canım benim 10. gün değerim 141 çıkmıştı doktorum bana ikiz olabilir demişti ama 12. günde 303 olunca keseyi de tek görünce ikiz olmadığını anladık, dondurulmuş embriyolarda değer yüksek çıkıyormuş ama seninki maşallah baya yüksek hadi hayırlısı
Tebrik ederimmmm :))) insallah katlanarak gider ve saglikla kucagina alirsin bebisini.. belki de 2 tanedir kimbilir? :)) ben 15 inde yaptiracagim ama zaman gecmiyor sanki. Heyecandan ölecegim :)
Maaşallah değerin çok güzel katlanarak gider inşallah
Gunaydın kızlarrr.
Hayırlı cumalar..
Dün ve bugün açık kahve lekelenmelerim varrr.:))) devam edermi acabaa
maşaallah canım benm tebrıkler sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsunnn
Cnm benim doktorum 20 gün sonra transfer yapmıştı:26:
Desene şifayı kaptın transfer kadar kandineee çoook iyi bak kuzummm geçer inşallahhh ilaç içemezsin herhalde en iyisi meyve yemek özelikle kivi ben çok heyecanlandım senin tedavine başlamana o kadar çok sevindimki anlatamam şuanda ezan okunuyor elimi açtım sana dua ettim cnm inşallahhh bu sefet allahın izniyle olacakkkk
Cnm gunaydın.nasılsın.
Lekelenmelerin gectimi.
Benimde basladı bugün birazz.
Cnm gunaydın.nasılsın.
Lekelenmelerin gectimi.
Benimde basladı bugün birazz.
Kuzum çok şükür geçti progestan iğne iyi geldi sende iğne kullanıyormuydun cnm doktorum bana günde 2 tane verdi sanki bana iğne daha iyimiş gibi geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum çok şükür geçti progestan iğne iyi geldi sende iğne kullanıyormuydun cnm doktorum bana günde 2 tane verdi sanki bana iğne daha iyimiş gibi geliyor
Çok sukur cnm sevindim:)))Yok ben fitil kullanıyorum cnm.insallaah devam etmez.
Çok sukur cnm sevindim:)))Yok ben fitil kullanıyorum cnm.insallaah devam etmez.
Insan bi damla görse korkuyor dimi cnm
Bende keseyi görsem koca bi ohh dicem
Insan bi damla görse korkuyor dimi cnm
Bende keseyi görsem koca bi ohh dicem
Evet cnm yaaa en ufacık biseyde strese giriyoruzz.allah yardımcımız olsun.su gibiii akıp geçsinnn inşallah.
Evet cnm yaaa en ufacık biseyde strese giriyoruzz.allah yardımcımız olsun.su gibiii akıp geçsinnn inşallah.
İnşallah cnm benim:)
günaydın kızlarrrr, nerelerdesiniz? durumlar nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?