AMİN CANMMM AMINNNNN HEPIMIZIN DILEKLERI BU MELEKLERIMIZ GELSIN INSALLAH TEZ VAKITTE
YA NEDENN CANMM PROGESTAN NE KULLANIYORSUNN ISTERSEN BI ACILE FELAN GIT CANIMM IGNE VURURLAR DUSUK ÖNLEYICI
KIZZZZZZZZ DEME AYYY NE GUZELLTEBRIKLER CANIM ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSINN
kuzum aspirini içme dediler bi kaç gün daha devam ederse gidicem zaten doktora :26:
AMİN CANMMM AMINNNNN HEPIMIZIN DILEKLERI BU MELEKLERIMIZ GELSIN INSALLAH TEZ VAKITTE
YA NEDENN CANMM PROGESTAN NE KULLANIYORSUNN ISTERSEN BI ACILE FELAN GIT CANIMM IGNE VURURLAR DUSUK ÖNLEYICI
kuzum aspirini içme dediler bi kaç gün daha devam ederse gidicem zaten doktora :26:
KAHVE RENGIMI LEKLERIN KIRMIZIMI SANCIN VARMI KASIKLARINDA BIRDE NE ILAC KULLANIYON
Bende inşallah 9 da kese görücem
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
Canım korkma genelde tedavi ile olan bebeklerde boyle şeyler yaşanabiliyor, dün yaptırdığın tahlile görede hcg değerin gayet güzel.Herşey güzel olacak sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
Alıcaz inşallah dedim çünkü az önce doktorum aradı bende hamileymişim
Rabbim hiç bir sorun göstermeden kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda tatmayı nasip eylesin..Amin...
Tebrik edrim cnm.allah tamamını erdirsin.
KAHVE RENGIMI LEKLERIN KIRMIZIMI SANCIN VARMI KASIKLARINDA BIRDE NE ILAC KULLANIYON
Hem kahve rengi hemde kırmızı :26:
Ağrımda adet sancısı gibi :26:
Estrofem , göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne birde jel kullanıyorum sabah akşam günde 2 defa vitamin hapı b12 ve foliboluda içmeye devam ediyorum cnm
Hem kahve rengi hemde kırmızı :26:
Ağrımda adet sancısı gibi :26:
Estrofem , göbekten yapılan kan sulandırıcı iğne birde jel kullanıyorum sabah akşam günde 2 defa vitamin hapı b12 ve foliboluda içmeye devam ediyorum cnm
jel harıcı düşük önleyici kullanmıyormusun kasık agrın oldugnu doktoruna söyledınmı beni dinlersen git bit igne vurdur riske atma korkmada ama kanama düşük tehlikesi biliyosunkı canm benmm korkma panık stres yapma rahat ol bnm 4 ay kanamam olmusdu oyuzden gıt ıgne yaptır hemen
jel harıcı düşük önleyici kullanmıyormusun kasık agrın oldugnu doktoruna söyledınmı beni dinlersen git bit igne vurdur riske atma korkmada ama kanama düşük tehlikesi biliyosunkı canm benmm korkma panık stres yapma rahat ol bnm 4 ay kanamam olmusdu oyuzden gıt ıgne yaptır hemen
Ne iğnesi cnm benim dondurulmuş embriyo hem aradım merkezi iğne demedi ben yarın sabah erkenden kan vermeye gidicen çok korkmaya başladım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne iğnesi cnm benim dondurulmuş embriyo hem aradım merkezi iğne demedi ben yarın sabah erkenden kan vermeye gidicen çok korkmaya başladım
panik yapma kaçıncı günüdü 11. gunmu bugun düşük önleyici pruloton cok ıyı dıyolar korkma hemen kanama cok tehlıkelı degıl sancı ve sıtma tutmadıkdan sonra sen testı yarın tekrarlyacan dımı
jel bazen kahve kahve gelebılıyor ondan da olabılır korkma hemen
jel bazen kahve kahve gelebılıyor ondan da olabılır korkma hemen
Valla şuan kan vermeye gidiyorum aklım gidecek
Valla şuan kan vermeye gidiyorum aklım gidecek
ya korkma hemen canım neolur git kanını ver ıns artar bıde kendı doktorunamı gidiceksın igneyı söyle vursunlar bak hatırlat bır
ilaçlarda etkılıyor tabı ıyıce dengesız bır ınsan edıyor şahsen ben öyleydim:18: aynı böyleydım bı anım bı anımı tutmuyordu valla ama sen gerçekten kafanı dagıtacak bırseyler bul cok bunaldında elını göbişine koy bebişinle konus
Gunaydın kızlar..
Keseyi gordum cok sukur.
Rabbim herkese nasip etsin..
Bende inşallah 9 da kese görücem
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
Canım korkma genelde tedavi ile olan bebeklerde boyle şeyler yaşanabiliyor, dün yaptırdığın tahlile görede hcg değerin gayet güzel.Herşey güzel olacak sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
Alıcaz inşallah dedim çünkü az önce doktorum aradı bende hamileymişim
Rabbim hiç bir sorun göstermeden kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda tatmayı nasip eylesin..Amin...
hayırlı olsun tebrik ederim :))
ya korkma hemen canım neolur git kanını ver ıns artar bıde kendı doktorunamı gidiceksın igneyı söyle vursunlar bak hatırlat bır
Verdim canım kanımı çok şükür düşük çıkmadı
doktor jeli bırak dedi hergün günde 2 defa progestan iğne vurul dedi
Bugun testimin tekrari vardi degerim%75 yakin artmis dr gorustuk dr soyledi cumaya tekrar test dedi inss cumada daha guzel haberle dönerim kizlar
çok hoşsun yaa gerçekten ilaçlar mahvediyo ben dayanamadım bu sabah işe gelmeden evde test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ama ne olur bilemiyorum
Bugun testimin tekrari vardi degerim%75 yakin artmis dr gorustuk dr soyledi cumaya tekrar test dedi inss cumada daha guzel haberle dönerim kizlar
Verdim canım kanımı çok şükür düşük çıkmadı
doktor jeli bırak dedi hergün günde 2 defa progestan iğne vurul dedi
bak gördünmü iyiki gittin canmmçok dıkkat et bol ıstırat et ve su ıc tamammı ıgnen kaçlık
Canım benim ya, sen bizlere nasıl bu kadar çok seviniyorsan inşallah çok çok çok yakında bizde sana böyle sevinelim inşallah, var ya senin topiğin hepimize uğurlu geldi,umarım sana da uğurlu gelirTebrşkler beyazsiyah07
:79::79::79::80::80::81::81::92::92::87::87::111::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129::129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?