aşkımmm bak senıı sabah sabah öpücüklere bogarımmmm haaaaaaaa
nasılsın canım benım ıyımısın neşeden ne haber kızzz bu arada sana bir sır verimmi??? ben tedaviye başladımmm
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama amaaaa ben çooookk sevindim sevinçten çığlık atasım geldi çok güzel bi haber :)))))
sultann herşey çok güzel olacakk 2015 e bebişlerimizle gireceğiz inşalahhhh
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyim kızz taze hamişş sen nasılsınn
kızlar bu progesteron takıbını benm doktorum bana hıc yapmıyor neden bılmıom ben 12 gun yatıp kanı verıp gelıyomm
12 gün yatıosun mune güzel canım ya ben ilk negatiften sonra yeniden dondurulmuşla denedim bu sefer yatıcam dedim
1 gün izin aldım onu da gel gel die arayıp burnumdan getirdiler . 2 gün dinlendim sadece sonra iş.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
iyiyim kızz taze hamişş sen nasılsınn
kızlar bu progesteron takıbını benm doktorum bana hıc yapmıyor neden bılmıom ben 12 gun yatıp kanı verıp gelıyomm
12 gün yatıosun mune güzel canım ya ben ilk negatiften sonra yeniden dondurulmuşla denedim bu sefer yatıcam dedim
1 gün izin aldım onu da gel gel die arayıp burnumdan getirdiler . 2 gün dinlendim sadece sonra iş.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
BEN HEP YATIYOMMMMMMMMMNEREYE KADAR GİDERSE YANİ VE YATACAMDA SADECE WCYE KALKIYORUMM SEN NE DURUMDASIN ŞUAN
kaçıncı denemen canım problem ney sizde bende de pıhtılaşma var bnde clexan kullanıyorm
BEN HEP YATIYOMMMMMMMMMNEREYE KADAR GİDERSE YANİ VE YATACAMDA SADECE WCYE KALKIYORUMM SEN NE DURUMDASIN ŞUAN
BENDE ÇALIŞIYORUM AMA İŞİM RAHAT OTURUYORUM AMA SONUÇTA O KADAR YOL TEPİYORUZ :) HAREKET HALİNDEYİZ..
YARIN 1 MAYIS TATİL İNŞALLAH DİNLENİCEM .. SALI GÜNÜ B-HCG TEST GÜNÜM :18:SABIRLA BEKLİYORUM. SADECE PROGESTAN CANIMI SIKTI .. İNŞALLAH BAKALIM BOL BOL DUA EDİYORUM.. RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN..
ŞANSLISIN :) DİNLEN BAKALIM.. BEN ÇALIŞIYORUM SADECE 2 GÜN DİNLENEBİLDİM..YARIN 1 MAYIS TATİL İNŞALLAH DİNLENİCEM. SALI GÜNÜ TEST GÜNÜM .. SABIRLA VE HEYECANLA BEKLİYORUM. :18: RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN ..
DUA EDİYORUM HEPKALALIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM
AYY CANIM RABBIM YARDIMCIN OLSUN EMEKLERINI YEMESIN INSALLAHBENDE ÇALIŞIYORUM AMA İŞİM RAHAT OTURUYORUM AMA SONUÇTA O KADAR YOL TEPİYORUZ :) HAREKET HALİNDEYİZ..
YARIN 1 MAYIS TATİL İNŞALLAH DİNLENİCEM .. SALI GÜNÜ B-HCG TEST GÜNÜM :18:SABIRLA BEKLİYORUM. SADECE PROGESTAN CANIMI SIKTI .. İNŞALLAH BAKALIM BOL BOL DUA EDİYORUM.. RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN..
CANIM VALLA YATMAKDA SIKIYOR AMA YAPACAK BIRSEY YOK SUAN TEK DEDIM KALIMDE YATIM DIYORMMMŞANSLISIN :) DİNLEN BAKALIM.. BEN ÇALIŞIYORUM SADECE 2 GÜN DİNLENEBİLDİM..YARIN 1 MAYIS TATİL İNŞALLAH DİNLENİCEM. SALI GÜNÜ TEST GÜNÜM .. SABIRLA VE HEYECANLA BEKLİYORUM. :18: RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN ..
DUA EDİYORUM HEPKALALIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM
AŞKIMMMMMMMMMM TEBRIKLER BIRTANEMMMGunaydın kızlar..
Keseyi gordum cok sukur.
Rabbim herkese nasip etsin..ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSIN
AYY CANIM RABBIM YARDIMCIN OLSUN EMEKLERINI YEMESIN INSALLAH
CANIM VALLA YATMAKDA SIKIYOR AMA YAPACAK BIRSEY YOK SUAN TEK DEDIM KALIMDE YATIM DIYORMMM
AŞKIMMMMMMMMMM TEBRIKLER BIRTANEMMMALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSIN
Amin insallah cnm benim.darısı sizlere insallah.
Gunaydın kızlar..
Keseyi gordum cok sukur.
Rabbim herkese nasip etsin..
Gunaydın kızlar..
Keseyi gordum cok sukur.
Rabbim herkese nasip etsin..
kızzzzzzz sakınn çok bagırma bak sen hamişsinnnBen senın yerınede oynarımm Esterofeme folıcasıte basladımm canmm 9u kontrol var
Hic bilmiyorum kii.21nisan gebelik ogrendim 230 cikti.bugün kese gördüm.hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin deger kac cikinca keseyi gordun canimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hic bilmiyorum kii.21nisan gebelik ogrendim 230 cikti.bugün kese gördüm.
Bende inşallah 9 da kese görücem
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
Canım korkma genelde tedavi ile olan bebeklerde boyle şeyler yaşanabiliyor, dün yaptırdığın tahlile görede hcg değerin gayet güzel.Herşey güzel olacak sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
Alıcaz inşallah dedim çünkü az önce doktorum aradı bende hamileymişim
Rabbim hiç bir sorun göstermeden kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda tatmayı nasip eylesin..Amin...
AMİN CANMMM AMINNNNN HEPIMIZIN DILEKLERI BU MELEKLERIMIZ GELSIN INSALLAH TEZ VAKITTEAYY CANIM RABBIM YARDIMCIN OLSUN EMEKLERINI YEMESIN INSALLAH
Amin insallah cnm benim.darısı sizlere insallah.
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YA NEDENN CANMM PROGESTAN NE KULLANIYORSUNN ISTERSEN BI ACILE FELAN GIT CANIMM IGNE VURURLAR DUSUK ÖNLEYICI
Canım korkma genelde tedavi ile olan bebeklerde boyle şeyler yaşanabiliyor, dün yaptırdığın tahlile görede hcg değerin gayet güzel.Herşey güzel olacak sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
Rabbim hiç bir sorun göstermeden kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda tatmayı nasip eylesin..Amin...
KIZZZZZZZZ DEME AYYY NE GUZELLTEBRIKLER CANIM ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSINN
Süper bi haberr tebriklerrr cnm benimmmmm maşallahhh maşallahhhhhhhhh
sultan arkadaşımızın açtığı topik uğurlumu geldi ne az kaldı sultanında güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?