Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

canmm tebrık ederm hayatımm allah saglıkla kucagna almayı nasıp etsınn [/QUOTE]

teşekkür ederim darısı başına inşallah sen ne alemdesin neler yapıosun

amin inşallah .. bahçeci tıp merkz. düşünüyorum bugün orayla görüştüm.

istanbuldasın sanırım orayı ben bile çok düşünmüştüm bursa da olmama rağmen bi kaç ay kendini toparla sorunun ne bilmiyorum ama biraz bitkisel destek falan dene beslenmene dikkat et tedaviye kadar faydası oluyor gerçekten

bizde sadece eşimin sperm kalitesi ileri hız düşüktü.normal yolla olmaz demişlerdi.
temmuz ağustos a kadar öyle yapıcam biraz da kilo vereyim şubatta 60 ile başladım 64 oldum :44: bitkisel ne olabilir ki ?
keçiboynuzu kaynatmıştım eşim için içmedi hiç..
güvenç beye gitmeyi düşünüyorum. inşallah doğru bir karar olur. allah yardımcımız olsun . elimizden geleni yapıp gerisi tevekkül etmek ..

canım kalite sorunu varsa oluşan embriyo pek sağlıklı olmadığından tutunamıyor bence keçiboynuzunu 3 ay içsin düzenli olarak sonra başlayın tedaviye içmek zorunda bunu ona anlat böylesi daha mı iyi benimde yumurta kalitem düşük ilk tedavide negatif aldım zaten 2 yumurta aldılar biri boş çıktı ama ikinci tedaviye başlamadan hayıt içtim bal-tarçın falan yedim bol su içtim sebze ve protein ağırlıklı beslendim demek ki işe yaradı pozitifi gördüm bundan sonra ne olur bilemem rabbimin takdiri ama tutundu inşallah sağlıkla devam eder bide kaçıncı gün transferiydi 5.günlerin şansı daha yüksek

Slm hanımlar, bişey sormak istiyorum ;

Benim ilk denemem tazeydi tuttu ama düşük yaptım, 2. denemem dondurulmuştu negatif sonuç aldım, eylülde tekrar dondurulmuşları kullanmak istiyorum ama tutmaz diye çok korkuyorum, aranızda 2. dondurulmuş yaptırıp pozitif sonuç alan var mı :26::26::26:

canım bende ekimde raporumu alıp sıfırdan başlayacağım tedaviye nasipse. Sen medicana beylikdüzünde Selman Laçin e tedavi oluyordun dimi? merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? benim de 1 tane donmuşum var ama onu bekletiyorum nasipse 3.olduğu için çift transfer hakkımı yaptırmak istiyorum.

Evet canım oraya gidiyorum benim doktorum selman beyin eşi aysun hnm dı ama hepsiyle muhatap oluyosun zaten, erkek infertilitesini hiç bilmiyorum canım sorun bende olduğu için zaten ön görüşmelerden ücret alınmıyo gider konuşursun, hakkımızda hayırlısı olsun...

dikkat et kendıne uzulme askımm olurmu rabbım herseyın hayırlısını o bılıyo o verıyor bız onn sacınn telını yaratamayızz

selam nasılsın canmm kacıncı denemen donmusmu denıyosun ???

cupcakelove nerelerdesin kız sesin çıkmıyo neler yapıon keseyi gördün mü yoksa

valla ondan ses yok nerdeysee :26:

selam canmm kacıncı denemen senn donmusmu denıceksın

dikkat et kendıne uzulme askımm olurmu rabbım herseyın hayırlısını o bılıyo o verıyor bız onn sacınn telını yaratamayızz

selam nasılsın canmm kacıncı denemen donmusmu denıyosun ???

selam canım, 1 taze 1 donmuş denemem oldu. Eylül gibi kalan donmuşlarıda kullanmayı düşünüyorum ama tutmama korkusunu atlatamadım henüz...

canım 1 donmuş 1 taze denedim ve 1 donmuşum daha var ama raporumu ekimde alıp sıfırdan tedavi yapacağım çünkü çift transfer istiyorum.

neden çift istiyorsun ki ikiz gebelik çok riskli oluyor canmm
selam canım, 1 taze 1 donmuş denemem oldu. Eylül gibi kalan donmuşlarıda kullanmayı düşünüyorum ama tutmama korkusunu atlatamadım henüz...

öyle düşünme olacak de inşallah olur kötü düşünme herşeyın bır vaktı var canmm

ne cann ıstdı hıc aserdınmı kızın kac yasında cannmm

kızım 5 yaşında o doğal yollarla oldu bende polikistik over sendromu oluştu sol yumurtalığım yok sağ yumurtalığımında yarısı yok o yüzden tüp bebek..geçen sene denedim tuttu düştü.bunda çift embryo koyuldu.ama biri tuttu.bir olsun bizim olsun....kızımdada bu bebeğimdede hep meyve yiyorum birde gebelikte tatlı şeyler canım çok istiyor.

neden çift istiyorsun ki ikiz gebelik çok riskli oluyor canmm

valla canım hep hevesim ikiz bide ilkini özel yaptırdım şimdi raporumun çıkmasına 5 ay var ondan yararlanmak istiyorum hemde çift embriyo ile şansımı arttırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…