amin inşallah .. bahçeci tıp merkz. düşünüyorum bugün orayla görüştüm.
Kızlar bende adet olmayı beklıyorum merak ettım adetten kaç gun sonra transfer oluyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz
istanbuldasın sanırım orayı ben bile çok düşünmüştüm bursa da olmama rağmen bi kaç ay kendini toparla sorunun ne bilmiyorum ama biraz bitkisel destek falan dene beslenmene dikkat et tedaviye kadar faydası oluyor gerçekten
bizde sadece eşimin sperm kalitesi ileri hız düşüktü.normal yolla olmaz demişlerdi.
temmuz ağustos a kadar öyle yapıcam biraz da kilo vereyim şubatta 60 ile başladım 64 oldum :44: bitkisel ne olabilir ki ?
keçiboynuzu kaynatmıştım eşim için içmedi hiç..
güvenç beye gitmeyi düşünüyorum. inşallah doğru bir karar olur. allah yardımcımız olsun . elimizden geleni yapıp gerisi tevekkül etmek ..
canım kalite sorunu varsa oluşan embriyo pek sağlıklı olmadığından tutunamıyor bence keçiboynuzunu 3 ay içsin düzenli olarak sonra başlayın tedaviye içmek zorunda bunu ona anlat böylesi daha mı iyi benimde yumurta kalitem düşük ilk tedavide negatif aldım zaten 2 yumurta aldılar biri boş çıktı ama ikinci tedaviye başlamadan hayıt içtim bal-tarçın falan yedim bol su içtim sebze ve protein ağırlıklı beslendim demek ki işe yaradı pozitifi gördüm bundan sonra ne olur bilemem rabbimin takdiri ama tutundu inşallah sağlıkla devam eder bide kaçıncı gün transferiydi 5.günlerin şansı daha yüksek[/QUOTE
inşallah canım sağlıkla kucağına al bebişini..
2 transferimde 5.gün ve şansın çok yüksek diyordu dr um .. ama olmadı .. hayıt tohumunu kaynatıp çay gibi mi içtin ?
Slm hanımlar, bişey sormak istiyorum ;
Benim ilk denemem tazeydi tuttu ama düşük yaptım, 2. denemem dondurulmuştu negatif sonuç aldım, eylülde tekrar dondurulmuşları kullanmak istiyorum ama tutmaz diye çok korkuyorum, aranızda 2. dondurulmuş yaptırıp pozitif sonuç alan var mı :26::26::26:
canım bende ekimde raporumu alıp sıfırdan başlayacağım tedaviye nasipse. Sen medicana beylikdüzünde Selman Laçin e tedavi oluyordun dimi? merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? benim de 1 tane donmuşum var ama onu bekletiyorum nasipse 3.olduğu için çift transfer hakkımı yaptırmak istiyorum.
iyiyim nasıl olsun bebeişim büyüyor.ayın17 sine kontrolüm var 11 hafta cinsiyet öğreneceğim allah kısmet ederse
dikkat et kendıne uzulme askımm olurmu rabbım herseyın hayırlısını o bılıyo o verıyor bız onn sacınn telını yaratamayızzbizde sadece eşimin sperm kalitesi ileri hız düşüktü.normal yolla olmaz demişlerdi.
temmuz ağustos a kadar öyle yapıcam biraz da kilo vereyim şubatta 60 ile başladım 64 oldum :44: bitkisel ne olabilir ki ?
keçiboynuzu kaynatmıştım eşim için içmedi hiç..
güvenç beye gitmeyi düşünüyorum. inşallah doğru bir karar olur. allah yardımcımız olsun . elimizden geleni yapıp gerisi tevekkül etmek ..
Evet canım oraya gidiyorum benim doktorum selman beyin eşi aysun hnm dı ama hepsiyle muhatap oluyosun zaten, erkek infertilitesini hiç bilmiyorum canım sorun bende olduğu için zaten ön görüşmelerden ücret alınmıyo gider konuşursun, hakkımızda hayırlısı olsun...
cupcakelove nerelerdesin kız sesin çıkmıyo neler yapıon keseyi gördün mü yoksa
canım bende ekimde raporumu alıp sıfırdan başlayacağım tedaviye nasipse. Sen medicana beylikdüzünde Selman Laçin e tedavi oluyordun dimi? merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? benim de 1 tane donmuşum var ama onu bekletiyorum nasipse 3.olduğu için çift transfer hakkımı yaptırmak istiyorum.
selam canmm kacıncı denemen senn donmusmu denıceksın
dikkat et kendıne uzulme askımm olurmu rabbım herseyın hayırlısını o bılıyo o verıyor bız onn sacınn telını yaratamayızz
selam nasılsın canmm kacıncı denemen donmusmu denıyosun ???
canım 1 donmuş 1 taze denedim ve 1 donmuşum daha var ama raporumu ekimde alıp sıfırdan tedavi yapacağım çünkü çift transfer istiyorum.
selam canım, 1 taze 1 donmuş denemem oldu. Eylül gibi kalan donmuşlarıda kullanmayı düşünüyorum ama tutmama korkusunu atlatamadım henüz...
ayy ne geuzel maaşallah canmm benm darısı bızlere kızz asermeye basladınmı mıde bulantıların nasıl bızlere dua et olurmuu
kızımdaki kadar bulantım kusmam yok bel ağrım var birazcık hepinize hergün dua ediyorum bende cinsiyet merakından öleceğim
ne cann ıstdı hıc aserdınmı kızın kac yasında cannmm
neden çift istiyorsun ki ikiz gebelik çok riskli oluyor canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?