kızım 5 yaşında o doğal yollarla oldu bende polikistik over sendromu oluştu sol yumurtalığım yok sağ yumurtalığımında yarısı yok o yüzden tüp bebek..geçen sene denedim tuttu düştü.bunda çift embryo koyuldu.ama biri tuttu.bir olsun bizim olsun....kızımdada bu bebeğimdede hep meyve yiyorum birdegebelikte tatlı şeyler canım çok istiyor.
valla canım hep hevesim ikizbide ilkini özel yaptırdım şimdi raporumun çıkmasına 5 ay var ondan yararlanmak istiyorum hemde çift embriyo ile şansımı arttırmak istiyorum
canım allah gönlune göre versın bırtanem ne dımm ben 21 haftaık ıkız gebelık yasadım zor oyuzden soyledımm
sağol canım düşündüğün içininsan şansını arttırmak istiyor işte 2 olumsuz denemeden sonra
haklısın canımm allah hepımızın yuzune baksın inşallah
amin canım Rabbim büyüktür vakti zamanı geldiğinde nasip edecek inşallah
inşallah canmm inşallah sen nerde yasıyosun ??
iSTANBUL CANIM SEN?
Tebrik edrim cnm.allah tamamını erdirsin.
canmm nasılsınn???????????????????
Bende inşallah 9 da kese görücem
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özsennn canımmmmmmmmmm nasılsın hayatım ???????????
kızzzzzzzzzzzz ne yapıyonnn nasılsın?????????????? korkun gectımııı ?????????? yarın haber ver mutlaka kacda gıdecen doktora
İyiyim sultancım çok şükür sen nasılsın.
Ufak tefek sıkıntılar haricinde bisiy yok.
Bel ağrım var biraz zaten fıtık var insallah fazla zorlamaz.
Canım korku ve heyacan birarada
Yarın 12 de merkezde olmam lazım cnm gelişmeleri yazarım ama sende yaz
dikkat et kendıne cok ayakta kalma canmm kanaman bıttı dımı
ben senden once gıder gelırımsenn kanamn nasıl oldu bıttı demısdın dımı ıgneye devam edıyomusn
Cnm kanamam yok şükür
ben geldim doktor amcadan 1 tane kese göründü 2 hafta sonrada allah kısmet ederse pıt pıtlarını duyucam
Senin nasıl geçti kuzum kontrolün :26:
Cnm kanamam yok şükür
ben geldim doktor amcadan 1 tane kese göründü 2 hafta sonrada allah kısmet ederse pıt pıtlarını duyucam
Senin nasıl geçti kuzum kontrolün :26:
Tatlim cok sevindim Rabbim aralik sonunda zeynep imi kucağıma aldigim gibi seninde kucagina yavrunu nasip etsin buradaki ve isteyen tum kardeşlerime dua ediyorum. .dinlen bolca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana bana zeynebin annesiiiinasılsınz??????????
Etmezmiyim sana bebeğim insallah Rabbim sana da ocak ayinda yavrunu kucağına almayi nasip eder. Yarin tedavi gordugum merkezde annelet gunu etkinligi duzenlenecekmis cok heyecsnliyim insallah 2014 ve 2015 tum annelerin yavrularins ksvustugu seneler olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?