Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

hmm allah kucagna almayı nasıp etsın canmm
valla canım hep hevesim ikiz bide ilkini özel yaptırdım şimdi raporumun çıkmasına 5 ay var ondan yararlanmak istiyorum hemde çift embriyo ile şansımı arttırmak istiyorum

canım allah gönlune göre versın bırtanem ne dımm ben 21 haftaık ıkız gebelık yasadım zor oyuzden soyledımm

kızzzzzzzzzzzz ne yapıyonnn nasılsın?????????????? korkun gectımııı ?????????? yarın haber ver mutlaka kacda gıdecen doktora

İyiyim sultancım çok şükür sen nasılsın.
Ufak tefek sıkıntılar haricinde bisiy yok.
Bel ağrım var biraz zaten fıtık var insallah fazla zorlamaz.

dikkat et kendıne cok ayakta kalma canmm kanaman bıttı dımı
Canım korku ve heyacan birarada
Yarın 12 de merkezde olmam lazım cnm gelişmeleri yazarım ama sende yaz

ben senden once gıder gelırım senn kanamn nasıl oldu bıttı demısdın dımı ıgneye devam edıyomusn

dikkat et kendıne cok ayakta kalma canmm kanaman bıttı dımı

ben senden once gıder gelırım senn kanamn nasıl oldu bıttı demısdın dımı ıgneye devam edıyomusn

Cnm kanamam yok şükür
ben geldim doktor amcadan 1 tane kese göründü 2 hafta sonrada allah kısmet ederse pıt pıtlarını duyucam
Senin nasıl geçti kuzum kontrolün :26:

Cnm kanamam yok şükür
ben geldim doktor amcadan 1 tane kese göründü 2 hafta sonrada allah kısmet ederse pıt pıtlarını duyucam

Cnm benim cok sevindim..
Sira kalp atislarinda. su gibi akip gecsin Inşallah.

Cnm kanamam yok şükür

Tatlim cok sevindim Rabbim aralik sonunda zeynep imi kucağıma aldigim gibi seninde kucagina yavrunu nasip etsin buradaki ve isteyen tum kardeşlerime dua ediyorum. .dinlen bolca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana bana zeynebin annesiiii nasılsınz??????????

bana bana zeynebin annesiiii nasılsınz??????????

Etmezmiyim sana bebeğim insallah Rabbim sana da ocak ayinda yavrunu kucağına almayi nasip eder. Yarin tedavi gordugum merkezde annelet gunu etkinligi duzenlenecekmis cok heyecsnliyim insallah 2014 ve 2015 tum annelerin yavrularins ksvustugu seneler olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ne guzelll seneyede ben anne olurum inşallah ben zaten anneyım gercıde banada anne dıyen bır evladım olsunn

hatunlar neler yapıosunuz bakalım bende perşembe gördüm keseyi allahın izniyle ama doğuma kadar clexane kullanacakmışım bununla ilgili bilgisi olan var mı bu durum biraz üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…