- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Hadi hayırlısı kuzumm, bende bu gece icicem ilk ilacı mı..Kızlar selam :) sizlerin desteğine ihtiyacım var hep birlikte burada birbirmize destek olup ilaçlarımızı iğnelerimizi anlatalım :)
Ben dün aksam ilk femara mı içtim gelin birlikte yol alalım
senin prolaktin hormonun kaçtı canımBen hapim bitince sabah akşam 1 tane kuru incir yedim canim eğer prolaktin hormonun yüksek degilse tüketmeni tavsiye ederim
Adetin kaçıncı günü başladın canım inşallah bu hayırlı ay bizlere mucizelerimizi getirir.Kızlar selam :) sizlerin desteğine ihtiyacım var hep birlikte burada birbirmize destek olup ilaçlarımızı iğnelerimizi anlatalım :)
Ben dün aksam ilk femara mı içtim gelin birlikte yol alalım
bende de damar şeklinde oldu hepHadi hayırlısı kuzumm, bende bu gece icicem ilk ilacı mı.
Ya ben bugun resmen avuç içi kadar bir pıhtılı kan gördüm pedim de senin adetin de yoğun mu??
3. gnü başladım bu ay bizim ayımız olsun insaşşah benım 1 klomen 2. femara içisim bu ay bakalımAdetin kaçıncı günü başladın canım inşallah bu hayırlı ay bizlere mucizelerimizi getirir
prolaktin hormonu kac olması lazım benım 12.8 reglinin 3. günüBen hapim bitince sabah akşam 1 tane kuru incir yedim canim eğer prolaktin hormonun yüksek degilse tüketmeni tavsiye ederim
Benimde 13 bende merak ettim şimdi. İnşalah bu ay bizim ayımız olur canım haftaya hsg var bakalım..prolaktin hormonu kac olması lazım benım 12.8 reglinin 3. günü
Benimde 13 bende merak ettim şimdi. İnşalah bu ay bizim ayımız olur canım haftaya hsg var bakalım..
İnşallah kuzum. Anestezi almadan mı çekildin kuzuinşallah olur mübarek ramazandayız. Hsg cekıldım ben korkma 5 daklık bir işlem
evet canım regli sncısı gibi bir sancı gırıyor okadarİnşallah kuzum. Anestezi almadan mı çekildin kuzu
Bende anestezi almıcam kuzum ya abartılcak kadar ağrı olcağını sanmıyorum inşallah..evet canım regli sncısı gibi bir sancı gırıyor okadar
abartılacak bır ağrı yok canım merak etmeBende anestezi almıcam kuzum ya abartılcak kadar ağrı olcağını sanmıyorum inşallah..
kuzum cok az bır sancı sadece 5dk falanBende anestezi almıcam kuzum ya abartılcak kadar ağrı olcağını sanmıyorum inşallah..
kuzular doktor aynı ay femara flan kullandırıp hsg çektimi size yada baska birilerinden duydunuz mu?kuzum cok az bır sancı sadece 5dk falan
hıc duymadım kuzum ben bısye kullanmamıstım o arakuzular doktor aynı ay femara flan kullandırıp hsg çektimi size yada baska birilerinden duydunuz mu?
Kullanan varmış canım biraz arastrdım da hamile kalanda varhıc duymadım kuzum ben bısye kullanmamıstım o ara
Canim referans aralıgındaysa sıkıntı yok. 12.8 gayet iyiprolaktin hormonu kac olması lazım benım 12.8 reglinin 3. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?