- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi busemakilic
-
hadı ınsallaahh guzel haberler alırsın kuzum,11. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 14. Günüm evde testim yok ve oruç olduğum için kan vermeye gidemedim bekliyorum hala . Negatif çıkmıştı ama bı umut belki yanlıştır diye adet gününü bekliyorum
İnşallah canım şu mübarek günler hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursunhadı ınsallaahh guzel haberler alırsın kuzum,
bazılarında 16gunde pozıtıf alanlar olmus yaa
amiiinnn kuzum yaa,İnşallah canım şu mübarek günler hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Sen naptn canım bugün seninde 11 gün du galiba test falan yaptın mı yada belirti varmiamiiinnn kuzum yaa,
Allahım saglıklı hayırlı evlatlar versın hepımıze en kısa zamanda,amın
Canım benim adet sancım var bugün, kasık ağrım var.Sen naptn canım bugün seninde 11 gün du galiba test falan yaptın mı yada belirti varmi
Ya ben ilk defa iğne vurundum bu ay ve herkes o kadar farklı söylüyor ki gercekten ne olduğunu anlamadm. Doktorm falan bana 14 . gün vs test yap demedi aslında. Bana sadece adet gününü bekle 1 gün gecikirse hemen gel test ver dedi . Ama buradaki çoğu kişi hep 12. gün 14. gün vs evde yapılan testte çıkar diyo bazılarıda çıkmaz iğnenin etkisidir diyorlar anlamadım açıkçası hangisi doğruCanım benim adet sancım var bugün, kasık ağrım var.
Test yaptım sabah ama bende iğne çok geç gitti geçen ay 12.gun bile.cizgi vardi o yüzden buda iğne kesin.
Cumartesi yapcam tekrar
canım her vucud o kadar farklı kı benım bıle dusun ıkı asılama denedım ozaman da ıgne kullandım 9.gün negatıfe donmusru ama gecen ay 12.gun sılık cızgı cıktı kan verdım 3,5 ıkı gun sonra adet oldum.Ya ben ilk defa iğne vurundum bu ay ve herkes o kadar farklı söylüyor ki gercekten ne olduğunu anlamadm. Doktorm falan bana 14 . gün vs test yap demedi aslında. Bana sadece adet gününü bekle 1 gün gecikirse hemen gel test ver dedi . Ama buradaki çoğu kişi hep 12. gün 14. gün vs evde yapılan testte çıkar diyo bazılarıda çıkmaz iğnenin etkisidir diyorlar anlamadım açıkçası hangisi doğruama inşallah yaptığımız testlerde bizi yanıltır ve pozitif haberleri görürüz. Bide ben 11 . Gün test yaptımya belki idrara karışmamış olma ihtimali de yüksekmiş çünkü ince kan testinde belli olurmuş
Bu umut bekliyorum valla hayırlısı olsun inşallahcanım her vucud o kadar farklı kı benım bıle dusun ıkı asılama denedım ozaman da ıgne kullandım 9.gün negatıfe donmusru ama gecen ay 12.gun sılık cızgı cıktı kan verdım 3,5 ıkı gun sonra adet oldum.
o yuzden benım suan da testimde iğne etkisi :)
cumartesı tekrar yapcam bakalım nasıp.
evet belkıde ıdrara karısmamıs olabılır canım bekle biraz daha
amiinnn inşaallah canımmmBu umut bekliyorum valla hayırlısı olsun inşallah
Evet canım değişiyor her doktora göre.Kızlar ben bugun iğneyı vuruldum doktor 36 saat sınra degerlendır gun aşırı dedi kimi doktor ipneden sonra 3 gun diyormus sizce
Değerlendir canım şansa birakma.Bende iğneden sonra 3 gunu degerlenıdrmyi düşğnüyorum bakalım hayırlsıyla hamile kalırım inşallah. Siz hamıle kaldınız mı
Amin canım benimİnşallah hamılesındır rabbım hakkımızfa hayıtlısnı nasıp etsın canım
İyi akşamlar canımm bugünde test yaptım fakat negatifamiinnn inşaallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?