- 7 Kasım 2014
- 7.516
- 13.727
- 448
- Konu Sahibi busemakilic
-
Tam olarak hatırlamıyorum ama öyle aşırı etkileyen bir bulantım yoktuSizin mideniz bulandınız dokuzuncu günde sonra hiç midem çok kötü oruç tutamadım bugün
Evde test kalmadı esim isten gelirken getirecek bende sabirsizlikla bekliyorum ama adet olacakmiş gibi karın agrim var. Sen naptınaaa bugün kesin cıkar varsa ben kimyasalı 13. günde öğrendim . Ne zaman yapacaksın
Evde test kalmadı esim isten gelirken getirecek bende sabirsizlikla bekliyorum ama adet olacakmiş gibi karın agrim var. Sen naptı
Test negatif canım. Kontrole gittin mibenım daha cok erken 5. günüm bugün. Kasıklarımda sancım var ve akıntım
Benimde geçen ay öyleydi 10. günümde 7.9 gibi bişeydi sonradan sıfırlandık maalesef. İğnenin etkisidir oKızlar merhaba yardım edin lütfen bende femara kıllandım ve çatlatma iğnesi bugün çatlatma iğnemin dokuzuncu günü dün dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi çıktı dayanamayıp kan tahlili verdim 6.8 sanırım iğnenin etkisi
Az öncede yaptım biraz daha belirgin 13 günde varsa kesin vardır dimi cuma günü bakıcam artık beklemekten başka çare yok çok zor bu beklemekBenimde geçen ay öyleydi 10. günümde 7.9 gibi bişeydi sonradan sıfırlandık maalesef. İğnenin etkisidir o
Hayırlısı olsun rahim duvarı kalınlaşınca gebelik oluşmuyor muMerhaba kızlar bende kullandım bu ay bugün gittim kontrole biri 16.5 biri 12 cm yumurtalarım vardıyarın tekrar kontrole çağırdı ama rahim duvarım kalınlaşmıyor benim Buna müdahalede ediyoruz. İnşAllah hayırlı haberler alırız
canım ıgne olabılır cok erken vermıssın kanı.Kızlar merhaba yardım edin lütfen bende femara kıllandım ve çatlatma iğnesi bugün çatlatma iğnemin dokuzuncu günü dün dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi çıktı dayanamayıp kan tahlili verdim 6.8 sanırım iğnenin etkisi
Aynen öyle düşünüyorum varsa yükselmesi lazım dimicanım ıgne olabılır cok erken vermıssın kanı.
benım gecen ay 12.gün 3,5 cıktı kan degerım ama reglı oldum.
13.gün tekrar kan ver bence
kuzum selam,Merhaba kızlar bende kullandım bu ay bugün gittim kontrole biri 16.5 biri 12 cm yumurtalarım vardıyarın tekrar kontrole çağırdı ama rahim duvarım kalınlaşmıyor benim Buna müdahalede ediyoruz. İnşAllah hayırlı haberler alırız
evet aynen,Aynen öyle düşünüyorum varsa yükselmesi lazım dimi
canım benım iğneden sonra bugün 6. günüm . haftaya 28 inde test yapacağımTest negatif canım. Kontrole gittin mi
Bende biliyorum ama ilk günler birşey yoktu dokuzuncu gün şiddetli olunca acaba dedim kızımda çatlatma iğnesiyle olmuştu ama pek belirti yoktu tek özel bölgemdeki ağrıydı mide bulantısı falan yoktuevet aynen,
bu arada ıgne etkısı ıle mıde bulantısı gogus agrısı vs olabılıyor,
içerisinde hcg var çünkü iğnenin
olabılır belkıde gebelık yenı yenı olusuyor ,Bende biliyorum ama ilk günler birşey yoktu dokuzuncu gün şiddetli olunca acaba dedim kızımda çatlatma iğnesiyle olmuştu ama pek belirti yoktu tek özel bölgemdeki ağrıydı mide bulantısı falan yoktu
İnşallah cuma iğneden sonra 13.gün cumarteside adet tarihim ama ben hiç 28 günde bir olmuyor ki hep değişiyor nasıl anlayacağımolabılır belkıde gebelık yenı yenı olusuyor ,
ınsallah guzel haberler alırsınız
iğneden sonra genelde 14-15 gun ıcınde reglı olunuyor, ama 16-17 de olanda var.İnşallah cuma iğneden sonra 13.gün cumarteside adet tarihim ama ben hiç 28 günde bir olmuyor ki hep değişiyor nasıl anlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?