Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde geçen ay öyleydi 10. günümde 7.9 gibi bişeydi sonradan sıfırlandık maalesef. İğnenin etkisidir o

Merhaba kızlar bende kullandım bu ay bugün gittim kontrole biri 16.5 biri 12 cm yumurtalarım vardı yarın tekrar kontrole çağırdı ama rahim duvarım kalınlaşmıyor benim Buna müdahalede ediyoruz. İnşAllah hayırlı haberler alırız

Hayırlısı olsun rahim duvarı kalınlaşınca gebelik oluşmuyor mu

canım ıgne olabılır cok erken vermıssın kanı.
benım gecen ay 12.gün 3,5 cıktı kan degerım ama reglı oldum.
13.gün tekrar kan ver bence

Ama benim ilginç olarak dün çok mide bulantısı halsizlik vardı kaşığıma sürekli iğne batar gibi oluyor hepsi psikolojik mi yani

kuzum selam,
yarına 18-19 mm olur yumurtan guzel.
rahım duvarı ıcınde progestan verir doktorun.
ınsallaahhh hayırlı haberler alırız bu ay

evet aynen,
bu arada ıgne etkısı ıle mıde bulantısı gogus agrısı vs olabılıyor,
içerisinde hcg var çünkü iğnenin
Bende biliyorum ama ilk günler birşey yoktu dokuzuncu gün şiddetli olunca acaba dedim kızımda çatlatma iğnesiyle olmuştu ama pek belirti yoktu tek özel bölgemdeki ağrıydı mide bulantısı falan yoktu

Bende biliyorum ama ilk günler birşey yoktu dokuzuncu gün şiddetli olunca acaba dedim kızımda çatlatma iğnesiyle olmuştu ama pek belirti yoktu tek özel bölgemdeki ağrıydı mide bulantısı falan yoktu
olabılır belkıde gebelık yenı yenı olusuyor ,
ınsallah guzel haberler alırsınız

İnşallah cuma iğneden sonra 13.gün cumarteside adet tarihim ama ben hiç 28 günde bir olmuyor ki hep değişiyor nasıl anlayacağım
iğneden sonra genelde 14-15 gun ıcınde reglı olunuyor, ama 16-17 de olanda var.
adet tarıhı ıgne ısın ıcıne gırınce degişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…