Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam evet dün gittim 17 mm di bygün tekrar cagırdı 19mm olmuş saat 11 de iğnemi vuruldum yarın aksam değerlendirmeye başlayacağım. Çarsamba -perşembe-cumartesi-pazartesi olarak . Dünü de değerlendirdim bakalım . Sen ne yaptın
Canım naptın kontrole gittin mi

Insallah canim pozitifi görürüz ben bekliyorum 8 gn oldu catlatma ignesini vurulalı. Degerlendirdik hayirlisi olsun hakkimizda. Allah bizlere cifte bayram sevinci nasip etsn

Kizlar benim adetin 2. Günü daha önce de kullandım femara bir ay sadece. Ben kendim bu akşam başlamak istiyorum günde 2 tane miydi onu unuttum 5 gün boyunca 2 şer tane alıp sadece yumurta takibine gitcem iğne de istemiyorum ama

Günde 2 tane sabah akşam kullanıyoruz canim. Ama Sadece ilacı kullanıp da iğneyi vurunmayıncada mi oluyor yani

Günde 2 tane sabah akşam kullanıyoruz canim. Ama Sadece ilacı kullanıp da iğneyi vurunmayıncada mi oluyor yani
Ben kullanmistim yumurtam catlamisti iğnesiz zaten hissettim bu kez baktircam gerek olursa iğneye yaparım.bol bol havuç ve avakado yiyin kizlar iyi geliyor

Bugün yaptım canım ama çok silik cikti böyle hayalet gibi. Pazartesi tekrar test yapcam eger biraz daha belirgin çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorum. Çikmazsa da adeti beklicem (23 nisan)
canım cumartesi test yaptıgında kacıncı gunundu sanki erken yapmıssın

Kızlar merhaba yardım edin lütfen bende femara kıllandım ve çatlatma iğnesi bugün çatlatma iğnemin dokuzuncu günü dün dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi çıktı dayanamayıp kan tahlili verdim 6.8 sanırım iğnenin etkisi

Canım daha erken, 13.gün doğru sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…