- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
iyi çok şükür incir yememe gerek yok o zamanCanim referans aralıgındaysa sıkıntı yok. 12.8 gayet iyi
aslında iyi yani yüksek değil oyüzden yiyebilirsin demek mi oluyor acaba. Çünkü Yüksek olanlar bide incir yerse cıkar ya hani kuzu ben öyle anladımiyi çok şükür incir yememe gerek yok o zaman
Canım prolaktin yüksek degil o yüzden inciri rahatlikla yiyebilirsin. Ben ilac bittikten sonra sabah akşam 1 adet incir yedim pazartesi 21 mm di yumurtam catlatma ignesi verdiiyi çok şükür incir yememe gerek yok o zaman
Canım naptın kontrole gittin miilacım cumartesı bıtecek ondan sonra mı yıyeyım pekı
Canım naptın kontrole gittin mi
canım selam ne yaptın test falan yaptın mıInsallah canim pozitifi görürüzben bekliyorum 8 gn oldu catlatma ignesini vurulalı. Degerlendirdik hayirlisi olsun hakkimizda. Allah bizlere cifte bayram sevinci nasip etsn
Ben kullanmistim yumurtam catlamisti iğnesiz zaten hissettim bu kez baktircam gerek olursa iğneye yaparım.bol bol havuç ve avakado yiyin kizlar iyi geliyorGünde 2 tane sabah akşam kullanıyoruz canim. Ama Sadece ilacı kullanıp da iğneyi vurunmayıncada mi oluyor yani
Bugün yaptım canım ama çok silik cikti böyle hayalet gibi. Pazartesi tekrar test yapcam eger biraz daha belirgin çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorum. Çikmazsa da adeti beklicem (23 nisan)canım selam ne yaptın test falan yaptın mı
canım cumartesi test yaptıgında kacıncı gunundu sanki erken yapmıssınBugün yaptım canım ama çok silik cikti böyle hayalet gibi. Pazartesi tekrar test yapcam eger biraz daha belirgin çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorum. Çikmazsa da adeti beklicem (23 nisan)
12. Gündü canim aynen erken yaptim. Bugün 14. Gn yine yapcam cikmazsa adeti beklicemcanım cumartesi test yaptıgında kacıncı gunundu sanki erken yapmıssın
aaa bugün kesin cıkar varsa ben kimyasalı 13. günde öğrendim . Ne zaman yapacaksın12. Gündü canim aynen erken yaptim. Bugün 14. Gn yine yapcam cikmazsa adeti beklicem
Canım daha erken, 13.gün doğru sonucu alırsınKızlar merhaba yardım edin lütfen bende femara kıllandım ve çatlatma iğnesi bugün çatlatma iğnemin dokuzuncu günü dün dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi çıktı dayanamayıp kan tahlili verdim 6.8 sanırım iğnenin etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?