- Konu Sahibi busemakilic
-
Ne yemek lazım ki bol bol yeşil yapraklı sebzeler miAyyy yemeye dikkat etmek çok önemli canım. Benim en büyük hatam beslenmemek mesela çok iyi biliyorum
Merhaba canım ,Merhaba kızlar ben birşey sorcaktm . Femara kullanıp 14 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ve çok merak ediyorum şimdi test yapsam sonuç doğru çıkarmi ben çok merak ediyorum ve yine düşük falan yaparım diye çok tedirginim napcami bilmiyorum
Hayır yapmadm çoğu kişi iğnenin etkisi vardır hala yanlış sonuç çıkıyor falan dedi adet gününü bekle falan dediler hemde bugün 11. Günüm eğer yaparsam yarın yada 13 . Günde kan testi veririm herhalde. Kafam çok karışık canım ya korkuyorum da zaten bilmiyorumMerhaba canım ,
11 gun olmus , en ıyı sonuc 12. 13 gun cıkacaktır.
yaptın mı test ?
ınsallaahhh pozıtıf gorursun canım yaa,Hayır yapmadm çoğu kişi iğnenin etkisi vardır hala yanlış sonuç çıkıyor falan dedi adet gününü bekle falan dediler hemde bugün 11. Günüm eğer yaparsam yarın yada 13 . Günde kan testi veririm herhalde. Kafam çok karışık canım ya korkuyorum da zaten bilmiyorum
İnşallahınsallaahhh pozıtıf gorursun canım yaa,
13.gün kan verebılırsın aynen cıkar zaten
bende beklemedeym canım,İnşallah
Sen ne yaptın canım
Canım ya valla bu beklemek çok zor birşey geecekten yabende beklemedeym canım,
daha benım 8.günüm bugun
gercekten cok zor zaman duruyor sankı.Canım ya valla bu beklemek çok zor birşey geecekten yahayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah
Ya valla varya ne yapacağımı şaşıyorum ben açıkcasi ya tuttuysada ben ani bı hareket yapıp düşürürsem falan diye birşey yapamıyorum evdegercekten cok zor zaman duruyor sankı.
benımde ıkıncı denemem bakalım ne olacak sonum.
amınnn ınsallaaahhhh
yok canım ya o derece dusunmemeye calıs,Ya valla varya ne yapacağımı şaşıyorum ben açıkcasi ya tuttuysada ben ani bı hareket yapıp düşürürsem falan diye birşey yapamıyorum evde
Bugun değilde bı kaç gün sonra veririm kan testiyok canım ya o derece dusunmemeye calıs,
cok agır seyler kaldırma, anı seyler yapma var ısede bısey olmaz ınsallaahh.
12-13 gun kanda cıkar kan verırsın
kullanmaya basladın mı canım hapını ?Reglin 5. Gününden itibaren doktor tekrar femara verdi ve reglin 15. Günğnde gel bakalım yumurtaya ve çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ama şimdi baktığımda 15. Gün 3 mayısa yani bayrama denk geliyor. Doktorlar çalışmıyor sanırım. Nasıl baktırabilirim o gün bilgisi olan var mı?
Evet. Bu akşam son hapımı alıcam. Sonra da artık yumurtlama masajıyla falan devam edicem. Ama işte bayrama denk gelmesi kötü oldu. Napıcam şimdi?kullanmaya basladın mı canım hapını ?
onu doktorununn hesaplaması lazımdı bence hata etmısEvet. Bu akşam son hapımı alıcam. Sonra da artık yumurtlama masajıyla falan devam edicem. Ama işte bayrama denk gelmesi kötü oldu. Napıcam şimdi?
canım ne yaptın test yaptın mı? ya da kan verdın mı ?Bugun değilde bı kaç gün sonra veririm kan testi
11. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 14. Günüm evde testim yok ve oruç olduğum için kan vermeye gidemedim bekliyorum hala . Negatif çıkmıştı ama bı umut belki yanlıştır diye adet gününü bekliyorumcanım ne yaptın test yaptın mı? ya da kan verdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?