Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtanın catlafıgını kan testi vererek anlayabılıyomuyuz utrasonlamı bakılmasıngerek

Merhaba kızlar ben birşey sorcaktm . Femara kullanıp 14 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ve çok merak ediyorum şimdi test yapsam sonuç doğru çıkarmi ben çok merak ediyorum ve yine düşük falan yaparım diye çok tedirginim napcami bilmiyorum

Merhaba canım ,
11 gun olmus , en ıyı sonuc 12. 13 gun cıkacaktır.
yaptın mı test ?

Merhaba canım ,
11 gun olmus , en ıyı sonuc 12. 13 gun cıkacaktır.
yaptın mı test ?
Hayır yapmadm çoğu kişi iğnenin etkisi vardır hala yanlış sonuç çıkıyor falan dedi adet gününü bekle falan dediler hemde bugün 11. Günüm eğer yaparsam yarın yada 13 . Günde kan testi veririm herhalde. Kafam çok karışık canım ya korkuyorum da zaten bilmiyorum

ınsallaahhh pozıtıf gorursun canım yaa,
13.gün kan verebılırsın aynen cıkar zaten

Ya valla varya ne yapacağımı şaşıyorum ben açıkcasi ya tuttuysada ben ani bı hareket yapıp düşürürsem falan diye birşey yapamıyorum evde
yok canım ya o derece dusunmemeye calıs,
cok agır seyler kaldırma, anı seyler yapma var ısede bısey olmaz ınsallaahh.
12-13 gun kanda cıkar kan verırsın

Reglin 5. Gününden itibaren doktor tekrar femara verdi ve reglin 15. Günğnde gel bakalım yumurtaya ve çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ama şimdi baktığımda 15. Gün 3 mayısa yani bayrama denk geliyor. Doktorlar çalışmıyor sanırım. Nasıl baktırabilirim o gün bilgisi olan var mı?

kullanmaya basladın mı canım hapını ?

Evet. Bu akşam son hapımı alıcam. Sonra da artık yumurtlama masajıyla falan devam edicem. Ama işte bayrama denk gelmesi kötü oldu. Napıcam şimdi?
onu doktorununn hesaplaması lazımdı bence hata etmıs
bayram oncesı gıt bnce sor ne olacak dıye

canım ne yaptın test yaptın mı? ya da kan verdın mı ?
11. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 14. Günüm evde testim yok ve oruç olduğum için kan vermeye gidemedim bekliyorum hala . Negatif çıkmıştı ama bı umut belki yanlıştır diye adet gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…