Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım kuzum söyleyeyim ben bi ama çok inceydi dün 4.45 falan
Selam canım ben de aynı durumdayım klomen kullandım 16 mm yumurta görüldü bugün rahim duvarı 4 cm civarı 6-7 cm olmasıni bekleriz dedi. yarını değerlendirip 2 gün sonraya tekrar çağırdı. İnşallah beklediğimiz güzel sonucu alırız

İnşAllah canım. Ben yarın gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşAllah canım. Ben yarın gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Umarım her şey yolunda gider Süreci birlikte takip edip destek olmak güzel oluyor burda yalnız olmadığımızı hissediyoruz en azından. Femerayı ilk kez mi kullanıyosun canım daha önce klomen kullanmış mıydın

Amin inşAllah canım. Yok canım bi kere klomen kullandım. Bu ay femarayı 2. kullanışım

canımm ne yaptın gıttın mı doktora

ınsallaahh hayırlı olur sonucunuz canım,
benımde bu 2.ci ve son kullanısım.

benımde aynı canım 5.günüm bugun azcık kasık agrım var o kadar.
degerlendır canım bugunu de.
ınsallaahh nasıp olur

benımde aynı canım 5.günüm bugun azcık kasık agrım var o kadar.
degerlendır canım bugunu de.
ınsallaahh nasıp olur
Dün değerlendirdim bugün de yapayım bari. 12. Ve 36.saat yapın diyo bazı dr lar bilseydim öyle değerlendirirdim 12.saat kaçtı bende sende bulantı iştahsızlık oluyor mu? İğne yaptıktan sonra zmaan ayrı bi geçmiyor sanki dimiiii

bn gecen ay 24 degerlendırmıstım sadece,
bu ay 24 ve 30 degerlendırdık bırde ıkı gun sonra ara ve gun asırı.
bndede var ya bıde orucluyım neyden dolayı anlamıyorum,
evet ıgne olunca ınsan bıde beklentı oluyor zaman gecmıyoo

Gerek kalmaz inşallah ama eğer bidahaki ay’a kalırsa bende ilk 3gün daha sık değerlendircem sonra gün aşırı,gerisi kısmet biraz da yediklerimize dikkat etmemiz lazım sanırım

Gerek kalmaz inşallah ama eğer bidahaki ay’a kalırsa bende ilk 3gün daha sık değerlendircem sonra gün aşırı,gerisi kısmet biraz da yediklerimize dikkat etmemiz lazım sanırım
ınsallah canım gerek kalmayacak belkıde,
evet daha saglıklı seyler yeme lazım,

Ayyy yemeye dikkat etmek çok önemli canım. Benim en büyük hatam beslenmemek mesela çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…