- 9 Aralık 2020
- 1.109
- 1.581
- 83
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Adett üzerinden söylersem 11.günde 16mm 13.günde 20mm idiKaçıncı günde kaç yumurtan oluştu canım?
Selam canım ben de aynı durumdayım klomen kullandım 16 mm yumurta görüldü bugün rahim duvarı 4 cm civarı 6-7 cm olmasıni bekleriz dedi. yarını değerlendirip 2 gün sonraya tekrar çağırdı.Bakalım kuzum söyleyeyim ben bi ama çok inceydi dün 4.45 falan
İnşAllah canım. Ben yarın gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSelam canım ben de aynı durumdayım klomen kullandım 16 mm yumurta görüldü bugün rahim duvarı 4 cm civarı 6-7 cm olmasıni bekleriz dedi. yarını değerlendirip 2 gün sonraya tekrar çağırdı.İnşallah beklediğimiz güzel sonucu alırız
Umarım her şey yolunda giderİnşAllah canım. Ben yarın gideceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşAllah canım. Yok canım bi kere klomen kullandım. Bu ay femarayı 2. kullanışımUmarım her şey yolunda giderSüreci birlikte takip edip destek olmak güzel oluyor burda yalnız olmadığımızı hissediyoruz en azından. Femerayı ilk kez mi kullanıyosun canım daha önce klomen kullanmış mıydın
canımm ne yaptın gıttın mı doktoraÇıktım canım şimdi 6 cm olmuş rahim duvarı yumurtada 20 cm ama çatlatma iğnesi yapmayalım dedi geriden gelen bi yumurta var 15 cm civarında şekli daha iyi onu bekleyelim dediBen nar ve avokado yiyeyim bari cuma kontrole çağırdı tekrar
ınsallaahh hayırlı olur sonucunuz canım,Umarım her şey yolunda giderSüreci birlikte takip edip destek olmak güzel oluyor burda yalnız olmadığımızı hissediyoruz en azından. Femerayı ilk kez mi kullanıyosun canım daha önce klomen kullanmış mıydın
canımm nasılsınn, durumlar nasıl :)Femara kullandım iğne olalı 2 gün geçtiii
İğne gününü saymazsam 3.günüm valla hiç bişeyim yok arada kasık sancısı vuruyor.değerlendirme haftam ama bana kalırsa az yaptık ya daha 2kere değerlendirdik sanki bu sefer de olmayacak gibi.sen nasılsıııncanımm nasılsınn, durumlar nasıl :)
benımde aynı canım 5.günüm bugun azcık kasık agrım var o kadar.İğne gününü saymazsam 3.günüm valla hiç bişeyim yok arada kasık sancısı vuruyor.değerlendirme haftam ama bana kalırsa az yaptık ya daha 2kere değerlendirdik sanki bu sefer de olmayacak gibi.sen nasılsııın
Dün değerlendirdim bugün de yapayım bari. 12. Ve 36.saat yapın diyo bazı dr lar bilseydim öyle değerlendirirdim 12.saat kaçtı bendebenımde aynı canım 5.günüm bugun azcık kasık agrım var o kadar.
degerlendır canım bugunu de.
ınsallaahh nasıp olur
bn gecen ay 24 degerlendırmıstım sadece,Dün değerlendirdim bugün de yapayım bari. 12. Ve 36.saat yapın diyo bazı dr lar bilseydim öyle değerlendirirdim 12.saat kaçtı bendesende bulantı iştahsızlık oluyor mu? İğne yaptıktan sonra zmaan ayrı bi geçmiyor sanki dimiiii
Gerek kalmaz inşallah ama eğer bidahaki ay’a kalırsa bende ilk 3gün daha sık değerlendircem sonra gün aşırı,gerisi kısmetbn gecen ay 24 degerlendırmıstım sadece,
bu ay 24 ve 30 degerlendırdık bırde ıkı gun sonra ara ve gun asırı.
bndede var ya bıde orucluyım neyden dolayı anlamıyorum,
evet ıgne olunca ınsan bıde beklentı oluyor zaman gecmıyoo
ınsallah canım gerek kalmayacak belkıde,Gerek kalmaz inşallah ama eğer bidahaki ay’a kalırsa bende ilk 3gün daha sık değerlendircem sonra gün aşırı,gerisi kısmetbiraz da yediklerimize dikkat etmemiz lazım sanırım
Gittim canım yumurtam kendiliğinden çatlamış ama biri 30 mm olmuş inşAllah kiste çevirmez onu ve önümüzde ki ay ara verelim dedi bakalım hayırlısı canımcanımm ne yaptın gıttın mı doktora
İnşallah kuzumm.Gittim canım yumurtam kendiliğinden çatlamış ama biri 30 mm olmuş inşAllah kiste çevirmez onu ve önümüzde ki ay ara verelim dedi bakalım hayırlısı canım
ınsallaahh hayırlı olur sonucunuz canım,
benımde bu 2.ci ve son kullanısım.
İnşallah bu ay hepimizin dilekleri gerçek olur da önümüzdeki aylara gerek kalmazGittim canım yumurtam kendiliğinden çatlamış ama biri 30 mm olmuş inşAllah kiste çevirmez onu ve önümüzde ki ay ara verelim dedi bakalım hayırlısı canım
İnşAllah kuzumİnşallah kuzumm.
Değerlendir ozaman çatlamış yumurta tutar inşallah
Ayyy yemeye dikkat etmek çok önemli canım. Benim en büyük hatam beslenmemek mesela çok iyi biliyorumGerek kalmaz inşallah ama eğer bidahaki ay’a kalırsa bende ilk 3gün daha sık değerlendircem sonra gün aşırı,gerisi kısmetbiraz da yediklerimize dikkat etmemiz lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?