• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında klomen ve ovıtrelle kullananlar buraya :)))))

Kızlarrrrr moral bozmak yokk sakın üzülmek yok asla bizim düşmanımız üzüntü ve stres napalım bizim sınavımız buymuş Rabbim herkese ayrı dert verirmiş bize de bunu layık görmüş inşallahh tezden bitirsin sınavımızı mutlulukla ve hayırla üzülmek yok gayretlere dualara devam la tehzen innallahe meassabirin kardeşlerim bizi en iyi biz anlarız ve Allahımıza karşı ümitsiz olmak da haram Mevlam asla kesme diyor ümidini iste benden iste ki vereyim diyor verecek arkadaşlar eminim bundan ben bana doktpr neler dedi desin bapiyim önce bi heba pldum ama sonra düşününce napiyim dedim Rabbim daha çok ona yalvarmamı daha çok ona yakın olmamı istiyor dedim hepimiz için geçerli bu demek ki Allahımız bizi öyle seviyor ki sesimizi daha çok duymak istiyor :) teheccüd vakitlerini kaçırmayalım arkadaşlarım o vakitlerdeki dua geri dönmez sabah namazından önce gece kılınan namaz vakti çok makbul 3 aylardayız durmak yok dualara sonuna kadar devam Allahımız çoookkk büyük vericek elbetteki şüphe yok asla hacca giden varaa söyleyin özellikle dua etsin Rabbim o güzel toprakların hürmetine kabul eder inşallahh Allah OL dedikten sonra ne pkosu ne fshsı hepsi boşşşşş biz ol demesi için yalvarıcax tabi tedavilere de devam yani künfeyekün Rabbi hebli minessalihin aminnnnnnnnnnn kardeşlerimmm la tehzen innallahe meana çok şanslıyız aslında çünkü Allahımız hepppp bizimleee :)))

haklısın canım dua etmemiz gerek arada geliyo işte böyle hüzün,ister istemez ümitsizlik cöküyor sonra yeni bir umut baslıyortakdir ilahi.bu halimizede sükür :21::21::21:sagol canım ne güzel destek oldun:29::29::29:

Kızlar doktor size adet söktürücü olarak ne veriyor ben progestan içiyorum günde 2 tane 7 gün. Bebek olsa bile zarar vermiyormuş bu hap ayrıca.

canım farlutal lutenly progestan duphaston içtim bu ay progestan alcam

Canım benim doktorum hiç öyle kilo almamam için hap vermedi kilo verdim diye. Kilo vermeye başladıkça benim adetlerin düzenli geldi hatta gününden bile önce geldiği oldu 4 ay falan düzenliydi. Sonra ben 4 aydan sonra sporu bıraktım hooppp düzensizlik geri geldi. Ben diyorum ki bu hastalık egzersiz veya sporu seviyo. Allah çok büyük cnm ben etrafdan çok duyuyorum o kadar tedavi görüp sonra kendiliğinden hamile kalanları. Rabbim hayırlısını biliyor.
canım kilo verince hersey düzene giryomus ne güzel.kilo verince düzelmende cok güzel.ben zayıfkende aynıydım adet olamıyodum.hayırlısı gülüm elbet bir vakti vardır:29::29::29:

Kızlarrrrrr yumurta çatlatmak için ne yapmalı bişiyor musunuz deneyen duyan var mı ? Doktorum izine çıkmış iğne alamıyorummmm :(((

Nasıl ki o ? Havuç var mıdır şu an ?

Tabi var incir havuc kuru yap.ben yapiyom suan.8 inciri yika.yar ortdan 3 su bardagi suya koy kaynasin 15dk.agzi kapali. Ayni anda 2 havucu yika iri kes.3 su bardagi suda 20dk kaynat agzi kapali.iliyinca 2 sini karistir.sabah aksam ac ic.arta kalani digerki gun ic dolaba koyup.21 gun yap 7 gun ara ver.adt bitince baslaniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Tabi var incir havuc kuru yap.ben yapiyom suan.8 inciri yika.yar ortdan 3 su bardagi suya koy kaynasin 15dk.agzi kapali. Ayni anda 2 havucu yika iri kes.3 su bardagi suda 20dk kaynat agzi kapali.iliyinca 2 sini karistir.sabah aksam ac ic.arta kalani digerki gun ic dolaba koyup.21 gun yap 7 gun ara ver.adt bitince baslaniyor

Canim gecen saracoglu konusuyordu ayri ayri yapmayin dedi ,bide yaptigimizi sabah ictik diger kalani ayni gun icilmeli dolaba koymamamizi soyledi

Teşekkürler canım

Canim gecen saracoglu konusuyordu ayri ayri yapmayin dedi ,bide yaptigimizi sabah ictik diger kalani ayni gun icilmeli dolaba koymamamizi soyledi

Birmi isitacagiz canim ben burdaki arkadaslarin yapip hamile kalanlardan aldim netten arastirdim.ama oyle diyosa dogrudur canim.taze yapmak mantikli

bende bugün yumurta ölçümüne gittim dokturm izindeydi ve başka bi doktora gittim mecburen solda 22,9 mm yumurtam olduğunu 1 tanenin yeterli olduğunu söyledi ama çatlatma iğnesi vermedi sordum ben vermiyorum istersen pazartesi salı kendi doktoruna görün tekrar dedi acaba kendi çatlarmı ya çatlamazsa ya bu ayda gelmezse bebeğim ne olur bi iki bişey söyleyin.... teşekkürler inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
:49:

bende bugün yumurta ölçümüne gittim dokturm izindeydi ve başka bi doktora gittim mecburen solda 22,9 mm yumurtam olduğunu 1 tanenin yeterli olduğunu söyledi ama çatlatma iğnesi vermedi sordum ben vermiyorum istersen pazartesi salı kendi doktoruna görün tekrar dedi acaba kendi çatlarmı ya çatlamazsa ya bu ayda gelmezse bebeğim ne olur bi iki bişey söyleyin.... teşekkürler inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Canim masallah guzel buyumus yumurta catlatmak icin havuc suyu ic yada kurunu yap yukarda anlattim nasil yapildigini canim sen incir katmadan yap bence

Canim masallah guzel buyumus yumurta catlatmak icin havuc suyu ic yada kurunu yap yukarda anlattim nasil yapildigini canim sen incir katmadan yap bence

Canım ya çatlatma için hazır satılıyorsa eğer habuç suyu içsek olur mu biliyo musın

Bende adetn 2.gnu baslasm pkoluym sogan kürü uyguladm 1hafta ve braktm ultrasona grdim ve hic kistm kalmamsti akinti ile atilms. Bugunde ovulasyon testm pozitf iliskiye grdk. InsAllah olr. Klomen kullandm adetn 3.gnu basladm 5gn bir kere aldm gunde. Solda 3 yumrta 25er mm. Sagda 2tane 17mm . Olustu insAllah olur isteyn herkwsn. Bekleyelimmm :((

merhaba size iki hatfa önce yazmıştım yumurta ölçümü yaptırdım diye bugün sabah 2 tane test yaptım ve pozitif çıktı akşam acilde kandan baktırdım 65 çıktı dahareglime 3 gün vardı Allahım çok mutluyum inşallah rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin tez zamanda.

Back
X