• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında klomen ve ovıtrelle kullananlar buraya :)))))

merhaba size iki hatfa önce yazmıştım yumurta ölçümü yaptırdım diye bugün sabah 2 tane test yaptım ve pozitif çıktı akşam acilde kandan baktırdım 65 çıktı dahareglime 3 gün vardı Allahım çok mutluyum inşallah rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin tez zamanda.

Canm çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıl etsin ilk denemen miydi ?

Canm çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıl etsin ilk denemen miydi ?
Allah sizlerden razi olsun. Inşallah sizlere de nasip olur Rabbim kimsenin kucagini boş bırakması n ilk deneme sayılır daha önce geçen yaz temmuzda kullanmıştım sadece bir ay oda tutmadi zaten

Allah sizlerden razi olsun. Inşallah sizlere de nasip olur Rabbim kimsenin kucagini boş bırakması n ilk deneme sayılır daha önce geçen yaz temmuzda kullanmıştım sadece bir ay oda tutmadi zaten

Maşallah yaaa İnan çok sevindim bizler de böyle duyunca umutlanıyoruz :) canm benim inşallah Nur topu gibi kucağına almak nasip olur.bizlere de dua et nolur çok ihtiyacımız var :)

Maşallah yaaa İnan çok sevindim bizler de böyle duyunca umutlanıyoruz :) canm benim inşallah Nur topu gibi kucağına almak nasip olur.bizlere de dua et nolur çok ihtiyacımız var :)

inşallah canım benim inşallah rabbim tüm isteyenlerede sizlerede hayırlı sağlıklı sıhhatli salih ve saliha kullarından olacak evlatlar versin

merhaba kızlar ben klomen kullandım sonra iğnemi de vuruldum bir hafta oldu ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor kendimi halsiz hissediyorum sizce neden

nedenini bizde bilemeyiz amastres yapma heyecanda yapma sabırlı ol hemen test yapma çatlatma iğnesi idrar testinde hemen çıkıyo buda insanı yanıltıyo gecikmen olmadan test yapma yada iğnenin üstünden 15 gün geçsinbelki yumurtan çatlıyodur ondan ağrıyo da olabilir ilişkinizi düzenli tutun ihmal etmeyin inşallah tutunur bebişin yumurtan kaç mm di benim 22,9 du solda 1 tane çatlatma iğnesi vermedi bana dokto ama kendisi çatlamış ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın

nedenini bizde bilemeyiz amastres yapma heyecanda yapma sabırlı ol hemen test yapma çatlatma iğnesi idrar testinde hemen çıkıyo buda insanı yanıltıyo gecikmen olmadan test yapma yada iğnenin üstünden 15 gün geçsinbelki yumurtan çatlıyodur ondan ağrıyo da olabilir ilişkinizi düzenli tutun ihmal etmeyin inşallah tutunur bebişin yumurtan kaç mm di benim 22,9 du solda 1 tane çatlatma iğnesi vermedi bana dokto ama kendisi çatlamış ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın

inşallah canım ya benim yumurta 20mm di iğne verdi işte onu kullandım kasıklarımda ağrılar var göğüslerim çok ağrıyo bide neye yoracağımı bilemedim 8 gün sürer mi bu ağrılar onu da bilmiyorum yani

Back
X