- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 998
- 53
- 36
Hayırlı olsunBen bugün oldum transfer. Kaldı 11
Hayırlı olsun canımBen bugün oldum transfer. Kaldı 11
Tek bitanecik embriyoHayırlı olsuninşallah güzel sonuçlar alırız kaç embriyo transfer edildi nerde tedavi gördünüz
Bende 7 nisanda yaptırdım 4. Gün embriyosu ilk denemeBenimde 7. Denemem olacak ..inşallah bu sefer olur
Bende 7 nisanda yaptırdım 4. Gün embriyosu ilk deneme
Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırızHayırlı olsun
Benden bir gün once olmuş transferiniz. Benim bugün 2.gunum ve kasik ağrısıyla uyandim sabah. Bu kadar erken bir durum olamaz degil mi. Sag tarafimda kist te vardi onunla mi alakali acaba
Var mi farkli bir durum sizde de.
Hayırlı olsun inşaAllah hayırlı haberler alırızBende 7 nisanda yaptırdım 4. Gün embriyosu
Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırızBenimde ara ara iğne batar gibi ağrılar oluyor birde bana progesteron iğnesi verdi aşırı kalça ağrım var iğneden dolayı vede göğüslerim aşırı sertleşti hemşireye sordum ilaçlar yapıyor dedi sizde böyle bir durum varmı ?
Ben yapamayacağım çünkü ovitrelle vurulmami istedi doktorum dun ve yarin olacak şekilde. 5.gun embriyosu oldugu icin 10.gunde test verecegim direktTest yapan yok dimi aranız da
İnşallah güzel haber alırsınızBen yapamayacağım çünkü ovitrelle vurulmami istedi doktorum dun ve yarin olacak şekilde. 5.gun embriyosu oldugu icin 10.gunde test verecegim direkt
İnşallah güzel haber alırsınız
Ben hatırlamıyorum ama normaldir sonuçta bir şeyler yapıldı oradan bir kaç güne geçerHanımlar merhaba ilk bu hafta transfer olacağım inşallah bugün opu oldum ufak tefek kramplar var ama idrara çıkarken çok zorlanıyorum normal mi
Bu arada 14 yumurta toplantı çikolata kistim var 5 cm 1.5 senedir evliyim ilk denememiz
Merhabalar,sizinle Ocak ayı gbi konuşmuştuk . Kararsizdiniz hatta . Karar vermissiniz anladığım kadarıyla transfer ne zaman ? Şimdiden hayırlısı olsun ...Ben hatırlamıyorum ama normaldir sonuçta bir şeyler yapıldı oradan bir kaç güne geçer
Herşey kısmet bekliyorumMerhabalar,sizinle Ocak ayı gbi konuşmuştuk . Kararsizdiniz hatta . Karar vermissiniz anladığım kadarıyla transfer ne zaman ? Şimdiden hayırlısı olsun ...
Çok güzel sevindimHerşey kısmet bekliyorumama bu ay denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?