Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

Bende 7 nisanda yaptırdım 4. Gün embriyosu ilk deneme

Hayırlı olsun
Benden bir gün once olmuş transferiniz. Benim bugün 2.gunum ve kasik ağrısıyla uyandim sabah. Bu kadar erken bir durum olamaz degil mi. Sag tarafimda kist te vardi onunla mi alakali acaba
Var mi farkli bir durum sizde de.

Sizede hayırlı olsun inşaAllah güzel haberler alırız Benimde ara ara iğne batar gibi ağrılar oluyor birde bana progesteron iğnesi verdi aşırı kalça ağrım var iğneden dolayı vede göğüslerim aşırı sertleşti hemşireye sordum ilaçlar yapıyor dedi sizde böyle bir durum varmı ?

Amin insallah
Kramplar, bacak ağrısı ve bolca gaz sancisi var bende suan. Goguslerimde bir hassasiyet yok. Bugun mu basladi göğüs hassasiyetiniz?
Progestan igne yagli bir igne oldugu icin agti yapiyor kalcada.

Hanımlar merhaba ilk bu hafta transfer olacağım inşallah bugün opu oldum ufak tefek kramplar var ama idrara çıkarken çok zorlanıyorum normal mi
Bu arada 14 yumurta toplantı çikolata kistim var 5 cm 1.5 senedir evliyim ilk denememiz

Ben hatırlamıyorum ama normaldir sonuçta bir şeyler yapıldı oradan bir kaç güne geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…