- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
-
Canım baştan iğne mi kullanacaksın yoksa dondurulmuş ile mi devam edeceksin problem neydi sizdekiKizlar canlarm.bu ay ilk adetmle 2nci.tup bebege basliyorumm cok korkuyorm.korku ve heyecan var tutmama korkusu var ne yapmam.lazm
Gulaycm.cnm basdan yeniden ilk.hazirnda yaptk tutmdi hasar vrms ve sayi azdi smdi de baya tefavi.oldu hasar duzeldi.sayi duzeldi artk dedm 2 nciyi deniyim bi yandan.korkuom.ama napalim cnmCanım baştan iğne mi kullanacaksın yoksa dondurulmuş ile mi devam edeceksin problem neydi sizdeki
Dondurulmuş hiç yok muydu canım 5. Gün mü transfer olmuştu ilkinde sayı kaçtı kaç olduGulaycm.cnm basdan yeniden ilk.hazirnda yaptk tutmdi hasar vrms ve sayi azdi smdi de baya tefavi.oldu hasar duzeldi.sayi duzeldi artk dedm 2 nciyi deniyim bi yandan.korkuom.ama napalim cnm
Yokdu gelismedi hasar varms cnku 1 milyob altydi smdi 10 milyon oldu 3 gun du snrmDondurulmuş hiç yok muydu canım 5. Gün mü transfer olmuştu ilkinde sayı kaçtı kaç oldu
Hangi ilacı kullandı canım eşin ? Bizimde 1 milyon altı sayı hasar var mı bilmiyoruz eşinin hormonlarına bakıldı mıYokdu gelismedi hasar varms cnku 1 milyob altydi smdi 10 milyon oldu 3 gun du snrm
SLM LAR PEKI 4. TUTTU MUEndişe etmeyin. Panik, korku vücudunuzu gerer kasar bu da ister istemez süreci etkiler.
Güzel şeyler düşünün, aklınızın bir köşesinde olumsuz olma ihtimalini de unutmayın ama bu süreçte güzel düşünüp bebeğinizi çağırın ki psikolojik yönden yıpranmayın. Ben şuan 4. tüp bebek denemesi sürecindeyim. Hepsinde baştan iğneler haplar kullandım. Aklınızı ve kalbinizi gerçekten diri tutmalısınız. Olacağı varsa muhakkak olur. Elimizden geleni yapalım biz gerisi sabretmek ve umut etmek. Allah gönlünüze göre versin canlar. Gönlünüzdeki bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah tez zamanda.
Merhablar. Bu mesajı sanırım Nisan ayında yazdım. Maalesef negatifle sonuçlandı ve 3 ay sonra şimdi dondurulmuş embriyolar ile 5. DenemedeyimSLM LAR PEKI 4. TUTTU MU
Merhaba bendr ilk tup olumsuz 2. Donduulmus embriyolarla deneyecek eylul de yapacagz temmuz agustos tedavisini sevmem dedi drMerhablar. Bu mesajı sanırım Nisan ayında yazdım. Maalesef negatifle sonuçlandı ve 3 ay sonra şimdi dondurulmuş embriyolar ile 5. Denemedeyim
Hadi hayırlısı. İnşallah güzel sonuçlanır. Benimde ilk kez bu denemem dondurulmuşlarla oldu. Şuan sonuç bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlr alırız. Şimdiden Allah yardımcın olsun.Merhaba bendr ilk tup olumsuz 2. Donduulmus embriyolarla deneyecek eylul de yapacagz temmuz agustos tedavisini sevmem dedi dr
İnsallah olumlu sonuclanir..Digerlerinde hep bastan mi oldu cok zor olmusturHadi hayırlısı. İnşallah güzel sonuçlanır. Benimde ilk kez bu denemem dondurulmuşlarla oldu. Şuan sonuç bekliyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlr alırız. Şimdiden Allah yardımcın olsun.
Evet hepsinde tedavi süreci baştan olmuştu. 4. Denemede artan 2 embriyo donduruldu şuan onlar sayesinde 5. Deneme sadece transfer işlemi olarak gerçekleşti.Dige
İnsallah olumlu sonuclanir..Digerlerinde hep bastan mi oldu cok zor olmustur
Allahim insallah bu sefer nasip etsin o kadar denemeden sonra.. suan hastane odasindan dua ediyorum size insallah kabul etsin AllahimEvet hepsinde tedavi süreci baştan olmuştu. 4. Denemede artan 2 embriyo donduruldu şuan onlar sayesinde 5. Deneme sadece transfer işlemi olarak gerçekleşti.
Aminnnn.Allah razı olsun. İnan şuan burnumun direği sızladı. Eğer nasip olur evlt sahibi olursak ne mutlu. İnşallah sende bu süreçte harcadığın emeğin karşılığını tez zamanda alırsın.Allahim insallah bu sefer nasip etsin o kadar denemeden sonra.. suan hastane odasindan dua ediyorum size insallah kabul etsin Allahim
Amin insallah... Yok eylul de deneme benim. Anneme 2ay once losemi teshisi kondu da onun basindayimAminnnn.Allah razı olsun. İnan şuan burnumun direği sızladı. Eğer nasip olur evlt sahibi olursak ne mutlu. İnşallah sende bu süreçte harcadığın emeğin karşılığını tez zamanda alırsın.
Çok geçmiş olsun bu arada. Sanırım tedavi süreci devam ediyor sende
Allah şifa versin, Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte moral motivasyon çok önemli. Dilerim senin sevincinle mutlu olur yakın zamanda atlatır bu hastalığı. Benim amcam zamanında atlatmıştı, neşe moral çok önemli. Allah yar ve yardımcısı olsun annenin.Amin insallah... Yok eylul de deneme benim. Anneme 2ay once losemi teshisi kondu da onun basindayim
Cok saol insallah.. bende ole diom bazen hamile falan kalirsam obun sevinciyle iyi olur belki.. ilik nakli oldumu amcanizAllah şifa versin, Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte moral motivasyon çok önemli. Dilerim senin sevincinle mutlu olur yakın zamanda atlatır bu hastalığı. Benim amcam zamanında atlatmıştı, neşe moral çok önemli. Allah yar ve yardımcısı olsun annenin.
Cok saol insallah.. bende ole diom bazen hamile falan kalirsam obun sevinciyle iyi olur belki.. ilik nakli oldumu amcaniz
Ayrıca ben Türkiyede ki doktorlara daha çok güveniyorum. Bir de canım doktorlar elbet söylüyorlardır ama bağışıklık sistemi çok önemli gıdalar ona göre şekilleniyor sanırım. İnşallah en yakın zamanda bebek müjdesi olur da güç verirsin annene. Allah seni annene anneni sana bağışlasın.Cok saol insallah.. bende ole diom bazen hamile falan kalirsam obun sevinciyle iyi olur belki.. ilik nakli oldumu amcaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?