Ya ben yumurtlamami takvimim diye bo uygulamadan takip ediyodum onun bna gosterdigi 20-22-24 yuksek ihtimal 24 yumurtlamatdi bnde dayanamadim bat a 6 gun kala test yptim negatif cikti uzuldum biraz duygusalimda agladimsüper olur canim yumurtlaman nezamandi
keske yapmasaydin canim herzaman adet günü bekle böyle seylerde 1-2 gün gectikten sonra yaparsin hem böyle bosu bosuna kendini üzüyorsun hamis olsan bileYa ben yumurtlamami takvimim diye bo uygulamadan takip ediyodum onun bna gosterdigi 20-22-24 yuksek ihtimal 24 yumurtlamatdi bnde dayanamadim bat a 6 gun kala test yptim negatif cikti uzuldum biraz duygusalimda agladim
ümidini daha kaybetme 1 hafta var adetinekeske yapmasaydin canim herzaman adet günü bekle böyle seylerde 1-2 gün gectikten sonra yaparsin hem böyle bosu bosuna kendini üzüyorsun hamis olsan bile
Ya ben yumurtlamami takvimim diye bo uygulamadan takip ediyodum onun bna gosterdigi 20-22-24 yuksek ihtimal 24 yumurtlamatdi bnde dayanamadim bat a 6 gun kala test yptim negatif cikti uzuldum biraz duygusalimda agladim
Evet cok uzuldum aslinda ilk denemem ama biraz biseyi taktim mi takiyorum , bide uygulamada beni sasirtiyo galiba , yumurtlama donemi tutmuyo belkide , bnde uzulup duruyorum , ama bu ayi es gecicem adetim gecikirse ancak o zaman yaparim cok ypraniyorum boylekeske yapmasaydin canim herzaman adet günü bekle böyle seylerde 1-2 gün gectikten sonra yaparsin hem böyle bosu bosuna kendini üzüyorsun hamis olsan bile
Biliyorum ama biraz takintiliyim , ve uygulma yuzundende tutmamis olabilir bn takvimin yuksek ihtimal dedigi zamanlari degerlendiriyodum , smdi test yapicamÜzülme daha erken en erken pazar günü yapman lazım ancak belli olur oda belki yani gününü bekleyebilmek en guzeli
Hiç üzülme canım zaten erken yapmışsın varsa çıkmama ihtimali çok yuksekYa ben yumurtlamami takvimim diye bo uygulamadan takip ediyodum onun bna gosterdigi 20-22-24 yuksek ihtimal 24 yumurtlamatdi bnde dayanamadim bat a 6 gun kala test yptim negatif cikti uzuldum biraz duygusalimda agladim
Benimki 7 NisanEn yakın adet tarihi kimin kizlar benimkine daha 14 gun var bakalım sabredebilicekmiyim insaAllah hepimizden güzel haberler gelir tek tek
Insallah szin dediginiz gibi olur buraya mujdeli haberi yazarim , t ederim desteginiz icin ☺Hiç üzülme canım zaten erken yapmışsın varsa çıkmama ihtimali çok yuksek
Benimki 7 Nisan
Benim hic sasmaz 1 gun bile hatta gun icinde sabh oglen o bile sasmaz bu ay sassin ve adet olmayim yani gebe olayimBnm ki de ya 7 ya 8
Nedemek canım burda hepimiz aynı şey için toplandık birbirimizi çok iyi anlarız rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insaAllahInsallah szin dediginiz gibi olur buraya mujdeli haberi yazarim , t ederim desteginiz icin ☺
Aminn ecmain insallahNedemek canım burda hepimiz aynı şey için toplandık birbirimizi çok iyi anlarız rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insaAllah
Masallah masallah bnm hiç öyle değil 26 ile 39 u arasi bi yerlerde gelmek isterse gelir o yüzden ben mesela ovulasyon kullanıyorumBenim hic sasmaz 1 gun bile hatta gun icinde sabh oglen o bile sasmaz bu ay sassin ve adet olmayim yani gebe olayim☺
Ayn nasil kullaniyosunuz bana anlatir misiniz spars verdim yarin gelecek daha once hic kullanmadim daMasallah masallah bnm hiç öyle değil 26 ile 39 u arasi bi yerlerde gelmek isterse gelir o yüzden ben mesela ovulasyon kullanıyorum
Ayn nasil kullaniyosunuz bana anlatir misiniz spars verdim yarin gelecek daha once hic kullanmadim da
Merhabalar saat dışında sıvı alımına dikkat ederek yaptım yorumunuz nedir
Eki Görüntüle 2814989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?