dün kontrole gittik doktora kuru meyve yulaf ve kabak çekirdeği veriyorum dedim yokyokyok uç şeyler verme dedi listedekileri ver dedi klasik olandan siz doktorunuza söledinizmi bunları :bbo:
uç şeyler mi oluyor bunlar..ne alaka yok yok yani..ben sordum harikasın dedi bana benim doktor üstelik uzman yani..heryerdede araştıırorum ben okadar dikkat ediorum ki doktor sölesede bakıp araştırmadan vermiorum..şu doktorlar önce bi fikirbirliğine varsalar bari...
poyrazın bu sabah ki kahvaltısı ;
2 adet kuru kayısı,göz kararı kan üzümü,göz kararı yaban mersini,2 adet hurma,yarım bebe ekmeği,1 tatlı kaşığı irmik..meyveleri haşladım ekmek ve irmik katıp blendırdan geçirdim afiyetle yedi..
bide pazar günü poyraza bebek kumpiri denedim harika oldu daha önce tarifini yazmıştım..bu hafta sonuna doğruda kemik suyuna başlıorum.minik minik de çorbalarına tavuk parcaları ekleyecem doktorumuz söledi..
meltemcim 1 kş irmik katıorum mamasına sade şekilde yani..pekmezden se bende kan üzümünü tercih ediorum..
hayrişimmmmm imdaaat hani sen yulaf ezmesi veriyorum demiştin yaaa kahvaltıda poyrazı. çok aklıma yattı koşa koşa gittim aldımeve geldim bir de okudum üstünde yüksek lif içerdiğinden süt bebeklerine tavsiye edilmez yazıyor sen görmedin mi o yazıyı????
meltemcim 1 kş irmik katıorum mamasına sade şekilde yani..pekmezden se bende kan üzümünü tercih ediorum..
yulaf ezmesini sütle ıslat sen ye tatlım ben öle yapıom mmmm harika oluyo:))))))))
gelincik hn siz çoçuğunuza herşeyi karıştırıp..herşeyden tattııyosunuz..bişey çok merak ettim bebğiniz kaç kilo acaba..bebeğiniz maşallh herşeyi yiyorr
pişmemiş irmik mi???? patlamasın bebeler
:)))) çok saol cevabın için canım öyle yapayım bari elimde patlamasın yulaf ezmesi:)))))))))))yulaf ezmesini sütle ıslat sen ye tatlım ben öle yapıom mmmm harika oluyo:))))))))
ya bence bir yanlış anlaşılma var konuyu tam bilmiyom ama.pişmemiş irmik mi???? Patlamasın bebeler
hayrişşş canım bu yaban mersınını nerden buldun bende ıstıyorum ama nerden bulabılırım acaba ve nasıl bısey guzelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?