Nisan Bebişleri Ek Gıdaya Başlıyor :))

dün kontrole gittik doktora kuru meyve yulaf ve kabak çekirdeği veriyorum dedim yokyokyok uç şeyler verme dedi listedekileri ver dedi klasik olandan siz doktorunuza söledinizmi bunları :bbo:

uç şeyler mi oluyor bunlar..ne alaka yok yok yani..ben sordum harikasın dedi bana benim doktor üstelik uzman yani..heryerdede araştıırorum ben okadar dikkat ediorum ki doktor sölesede bakıp araştırmadan vermiorum..şu doktorlar önce bi fikirbirliğine varsalar bari...

sana aynen katılıyorum cnm bizimki hafif grip geçirdi boğazı kızarık antibiyotik veriyim demiş bende kullanmadım başka dr antibiyotiğe gerek yok dedi hangisine inanacaksın kendi çocuklarına napıyolar merak ediyorum

hayrısım ırmık nasıl katıldı
annamadım ben ya
bıde dr dedıkı pekmez kan yapmaz sadece meyve sekerı alır haşlanı kara uzum daha etklıymıs
pekmez kumla kaynıyomıs yaaaaaaaa

meltemcim 1 kş irmik katıorum mamasına sade şekilde yani..pekmezden se bende kan üzümünü tercih ediorum..

hayrişimmmmm imdaaat hani sen yulaf ezmesi veriyorum demiştin yaaa kahvaltıda poyrazı. çok aklıma yattı koşa koşa gittim aldımeve geldim bir de okudum üstünde yüksek lif içerdiğinden süt bebeklerine tavsiye edilmez yazıyor sen görmedin mi o yazıyı????

gördüm görmzmiyim balım..hemen doktorumu aradım bana şöle dedi;eğer yulaf ezmesi vereceksen içine başka enerji değeri yüksek hiçbişi katma yani yumurta ceviz gibi..peynir kat ıhlamur la ıslat okadar dedi oda en fazla yarım tatlı kaşığı..eğer istemzsen bu şekilde verme dedi yulafı bende vermiom artık tubam

yulaf ezmesini sütle ıslat sen ye tatlım ben öle yapıom mmmm harika oluyo:))))))))

gelincik hn siz çoçuğunuza herşeyi karıştırıp..herşeyden tattııyosunuz..bişey çok merak ettim bebğiniz kaç kilo acaba..bebeğiniz maşallh herşeyi yiyorr

meltemcim 1 kş irmik katıorum mamasına sade şekilde yani..pekmezden se bende kan üzümünü tercih ediorum..

yulaf ezmesini sütle ıslat sen ye tatlım ben öle yapıom mmmm harika oluyo:))))))))

hayrıs ben 4 kasık tarıfıne kattım karıstırdım ama yulaf unu benımkı
ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

irmık cıg demı oluyomus tuh 34 oldu benım yas

meltemim çiğden olur tabi çorbalarada çiğden koyuluyo bilmionmu aaaaaaaa..yulaf unu olur sorun yok biz yulaf ezmesinden bahsedioz bebem..

gelincik hn siz çoçuğunuza herşeyi karıştırıp..herşeyden tattııyosunuz..bişey çok merak ettim bebğiniz kaç kilo acaba..bebeğiniz maşallh herşeyi yiyorr

merhaba canım.herşeyi karıştırıp tattımıorum tatlım ayına göre araştıırp mönüler hazırlıorum amaç kilo alması değilki sağlıklı beslenmesi.ilerde sebzeyide meyveyide yoğurtuda secmeden severek yemesi..bebeğimin kilosu 8,500 gram..

pişmemiş irmik mi???? patlamasın bebeler

:)))) çok saol cevabın için canım öyle yapayım bari elimde patlamasın yulaf ezmesi:)))))))))))
pişmemiş irmik mi???? Patlamasın bebeler
ya bence bir yanlış anlaşılma var konuyu tam bilmiyom ama.

Irmiği; zaten pişecek olan çorba, sebze veya muhallebiye çiğden koyup birlikte pişmesinden bahsetmiş hayriş galiba ama sizde çiğ çiğ eklenip yenecek sanmışsınız bence:)))

hayrişşş canım bu yaban mersınını nerden buldun bende ıstıyorum ama nerden bulabılırım acaba ve nasıl bısey guzelım

mama pişmeden önce ise olabilirde mama piştikten sonra iise sorun yaratır. yanlış anlaşılma olabilir...ozamn irmik gaz yapar çünküüü.... buğdaylı mama tarifide 12 ay sonrası bebeler için önerilmiş bir tarif birçok sitede öyle yer almış...

Son düzenleme:
hayrişşş canım bu yaban mersınını nerden buldun bende ıstıyorum ama nerden bulabılırım acaba ve nasıl bısey guzelım

kuruyemişçilerde kurusu bulunuyor, ve bazı manavlardda tazesi oluyor bu mevsimlerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…