• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Bebişleri Ek Gıdaya Başlıyor :))

canım omleti hangi yağd ayapıyosun daha doğrusu nasıl tam tarif verirmisin ben heep klasik kahvaltı veriyorum çocuğa değişik şeylere başlamak lazım burda görünce dank eetti valla ne yalan sölim her sabah ben kahvalltısına yarım yumurta sarısı beyaz peynir bir ceviz bi tatlı kaşığı pekmez 5 6 tane bisküvi katıp karıştırıp milumil 2 yle sulandırıyorum 60 milm kahvaltıya katıyorum 60 milmde yanında içiriyorum ama değiştirmek istiyorum ne önerirsin

canım omleti hangi yağd ayapıyosun daha doğrusu nasıl tam tarif verirmisin ben heep klasik kahvaltı veriyorum çocuğa değişik şeylere başlamak lazım burda görünce dank eetti valla ne yalan sölim her sabah ben kahvalltısına yarım yumurta sarısı beyaz peynir bir ceviz bi tatlı kaşığı pekmez 5 6 tane bisküvi katıp karıştırıp milumil 2 yle sulandırıyorum 60 milm kahvaltıya katıyorum 60 milmde yanında içiriyorum ama değiştirmek istiyorum ne önerirsin

canım klasik kahvaltılardan bebekler çabuk sıkılıo değişik şeler deneyebilirsin..biz burda çok çeşitli kahvaltı tarifi paylaştık sayfalara bi göz gezdir istersen işine yarayacak tarif illaki bulursun..omleti ben halis zeytinyağında yapıorum ..

kimseden ses soluk çıkmıyo ben kendi kendime yazayım bari:)))))

paşam dün ikindi mönüsünde 4 adet mezgit balığı ile 1 havyar yedi..meyve olarakta hurma denedik ilk defa..severek yedi çok şükür...

kimseden ses soluk çıkmıyo ben kendi kendime yazayım bari:)))))

paşam dün ikindi mönüsünde 4 adet mezgit balığı ile 1 havyar yedi..meyve olarakta hurma denedik ilk defa..severek yedi çok şükür...
maşallah bebişine canım ne güzel yiyor sende özeniyorsun hakkını veriyor oğluşun
özene bezene hazırlayıp kızım yemeyince ben çok üzülüyorum yeterli besliyemiyorum diye umarım alışacak zamanla bugün tarhana çorbası yaptım bakalım yiyecekmi

hayriyecim buarada bunların hepsini bitirdimi ezerek mi verdin
harikasın yaaa valla özeniyorum sana önce hamarattın diyorduk şimdide süper mamalar yapıyorsun

meraba bayanlar bende şöyle bir gezindim bayağı değiik tarifler üretmişsizniz bebişlere bir kaçını deneyeceğim inşallah sever benimkide. bende dün somon yedirdim ilk kez ama çok beğendi bebeğim .fırında pişirdim didikleyip verdim afiyetle yedi.

hayriyecim buarada bunların hepsini bitirdimi ezerek mi verdin
harikasın yaaa valla özeniyorum sana önce hamarattın diyorduk şimdide süper mamalar yapıyorsun

Canım balığı kastettin sanırım elimle didikleyerek yedirdim cnm.zaten normaldede püre filan yapmıorum artık poyraza alıştı çiğneyerek yiyo..iltifatların içinde tşk ederim tatlım..

hayriyecim senin bi bisküvi tarifin vardı o yumuşak oluyormu yani eziliyomu suyla falan. burda başka bi tarif vardı onu denedim olmadı yumuşamıyo seninki nasıl oluyo bide o tarifte yağ eritilipmi konuluyor su falan varmı yani un nasıl kıvam alıyor

CANIM yaptığım biskivü kolayca yumusadı sert filan değildi cnm.yağı eritebilirsin evet..un yağla kıvam oluyo zaten ama istersen süt de katabilirsin kıvamını ayarlarsuın ozaman.ben son zamanlarda içine muzda katıoum muzlu oluyo :))))

CANIM yaptığım biskivü kolayca yumusadı sert filan değildi cnm.yağı eritebilirsin evet..un yağla kıvam oluyo zaten ama istersen süt de katabilirsin kıvamını ayarlarsuın ozaman.ben son zamanlarda içine muzda katıoum muzlu oluyo :))))

teşekkürler canım deneyeceğim hazırı içime sinmiyo

anam ek gıda olayını bayagı astık bız yemeklerı bennuya göre ayarlıyourm zaten yagsız ve tuzzus yerım ben mercımek corbası yaptım bugun yesıl fasulyenınde suyune ekmek bandım verdım
gezmeke gıttık gunduz
elmayı pişirip yanımıza aldık yogurdumuzda vardı neyse sofra kuruldu oturttum bas köseye ev sahıbı ne yıyecek na göre bıseyımız yok dedı
bız buluruz dedık ve basladık
patates salatasının patataeslerı hamur gıbı zeyın yaglı yaprak sarmanın ıcını ıspanaklı yumusak bıregı damagıyla kopardı kızım kakaolu kekın 4 te bırını yesıl fasulyenın suyunada 5 6 kez ekmek banıp verdım ustunede yanımızda göturdugumuz azıgımızın yarısını yeyıp uyuduk kac dakak olacak 15 ancaaaaaaa

merhaba hanımlar bende burda gördüğüm bisküvi tarifini dün denedim ama çok sert oldu. :43: yapıp yumuşak düşüreniniz varsa tarifi tam olarak yazabilir mi?

nie öle oldu canım yaa çokmu sert.zaten çok yumuşak olmuyo ama dağılıo ağızda zaten sıcak su yada sütle karıştığında hemencik erio benim yaptığım..

poyraza bebek köftesi yaptım:) bebek ekmeğini sıcak suyla ıslattım içine 1 yumurta sarısı beyaz peynir,haşlanmış patates,azcık pırasa ve 2 kez çekilmiş dana kıyması koydum yoğurdum ve az yagda bi iki çevirip fırına attım.(doğrumu bilmiorum ama bana daha sağlıklı gibi geldi.aslında aklıma sonradan tost makinesinde kızartmak geldi bidahakine öle yapıcam) yumuşacık oldu kızlar poyrazda 2 tane yedi gerisini biz yedik ehehe:)))

ya canım bende köfteyi denemek istiyorumda acaba bunların ölçüleri ne kadar olacak dogru yapıyım zahmet olmazsa cevaplayabilirmisin

ya canım bende köfteyi denemek istiyorumda acaba bunların ölçüleri ne kadar olacak dogru yapıyım zahmet olmazsa cevaplayabilirmisin

canım iki bebek ekmeği koydum ben patates te küçüklerinden bitane.azcık pırasa koydum ..bukadar kıvamını sen anlarsın zaten tatlım..

kızlar kahvaltılarda tıkandım ben değişik ne yapabiliriz yeni fikirler varmı
hayriyecim nerelerdesin sende varmı yeni tarifler

Back
X