- 1 Kasım 2010
- 21
- 1
- 86
- 37
kızlar bebeğim son zamanlarda iştahsızsı 7 ay bitti 4 diş çıktı iştah gitti.bugün misafirlerle normalde 2-3 tatlı kaşığı yoğurt yiyen çocuk 1 su bardağı yedi ben tabii şaşkınlıkla ve sevinçle yedirdim 3 saat sonra gece mamasını yedi.normalde 60 ml yiyen çocuk 130 ml.yiyecekti son kaşıklara doğru bir kustu ki gün içinde yediğ her şeyi.nasıl üzüldüm anlatamam çok mu zoladım ben nasıl anneyim sorgusu devam etmekte yarın kontrolümüz var doktora sorayım diyorum ben ne bileyim uzun süre sonra yiince dayanadın verdim.halbuki düşünmem gerekidi.
anne olmak ne zor hep hatayı kendimde arıyorum.
hiç üzülme arkadaşım dişleriniz hayırlı olsun erken çıkarması biraz dezavantaj olmuş benim kızımda 7 .ayını bitiricek dah dişimiz yok ama bende böle şeyler çok yaşadım 4 aylık ken emmeyi bıraktı senin ki emiyomuydu bide bu kusma bi kaç kere tekrarlandımı biz çok kötü bi deneyim yaşadık benim kızım 2 aydır dogru dürüst yemiyodu megersem bogazları intahaplanmış ve kanında mikrop çıktı hastaneye yattık tabi seni korkutmak istemm ve 5 gün serum takılıcaktı takamdılar iğne tedavisi gördü ama kusma yogun sa tabi söylüyorum bide ger iştahsızsa aptamilin milumil devam sütü var iştah artırıcı bide kilo alması için dr bana devam sütle pirinç unu yapmamı söledi biborondan geçicek şekilded yapıyorum istresen tarifini veririm pirinç ununuda ülker gogly alıyorum muzlu sütlü şuan bayıla bayıla yiyo ve birazda toparladı ara ögünde de tavuksuyuyla un çorbası veriyorum onuda sevdi bide meyve olarkta muzu püre yapıyorum onu da çok severk yiyo bebkleri fazla zorlamamak lazım ve kendini hiç bizaman suçlama herşey yoluna girer yetrki saglıklı olsunlar üzülmek yok bizler onlara lazımız...