Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cevaplarınız için.BEN MELTEM VE GELİNCİK .bende yapmayı deneyim o zaman bakalım becerebilecekmiyim herkes tutturamıyormuş inşallah tutar .ek gıdaya başlamak için bi yandan sabırsızlanıyorum çünkü meyve sularını verince dudaklarınıda yicek gibi oluyor .bi yandanda emmeyi bırakır diye korkuyorum.benim bebeğim 2. aydan sonra emmeye başladı çok uğraştım ama ısrarla emmiyordu.2 ay boyunca sütümü sağma makinesiyle sağdım verdim. ama emzirmeye çalışmaktan hiç bıkmadım hep zorladım istemeyince çok üzülüyordum.ama sonunda başardım.inşallah bırakmaz yeni tatları keşfettiğinde sütümü.
ben herseyı yedırıyorum ne arsa sofrda
kızıyolar bana sırkalı salata sularımı deyım ne deyım topıcık topıcık oldu kuzum
canım bende pastörıze sutten aksam mayalıyorum 16 gıbı yedırıyorum nette okumustum gece mayalayın ögleden snr yedırın yazıyodu dr cıvık oluyo dedım kıvamı önemlı degıl evde yapılsın yeter dedı bıde sut zararlı olmuyomus yogurt olunca bıseye ugruyomus ta unuttum
teşekkürler cevaplarınız için.BEN MELTEM VE GELİNCİK .bende yapmayı deneyim o zaman bakalım becerebilecekmiyim herkes tutturamıyormuş inşallah tutar .ek gıdaya başlamak için bi yandan sabırsızlanıyorum çünkü meyve sularını verince dudaklarınıda yicek gibi oluyor .bi yandanda emmeyi bırakır diye korkuyorum.benim bebeğim 2. aydan sonra emmeye başladı çok uğraştım ama ısrarla emmiyordu.2 ay boyunca sütümü sağma makinesiyle sağdım verdim. ama emzirmeye çalışmaktan hiç bıkmadım hep zorladım istemeyince çok üzülüyordum.ama sonunda başardım.inşallah bırakmaz yeni tatları keşfettiğinde sütümü.
sımdı emıyormu sutunu sagda ver istersen aralarda ver bıseylermerhabalar arkadaslar, benim bir konum vardi bebegim az kilo almis diye aradim bulamadim, o yuzden buraya yaziyorum hakkinizi helal edin.. oncelikle hepinize hayirli ramazanlar dilerim. benim bebegim henuz 4 aylik , yaklasik olarak 1.5 aydir hatta neredeyse 2 aydir emmeme sorunumuz vardi, geçen ayki kontrolumuzde doktorumuz ek mama ver demisti.. benim sutum varken ek mama vermek bana çok saçma geldigi için baya bi sure vermedim. ama emmedigi için aç oldugunu bilmek beni ileri derecede uzuyordu.. mama aldim kusan beebkler için ozel olanindan ama tadini begenmedi ogurdu kizardi bozardi almadi , uykusunda bile çok açken bile...:s bende artik onun bu haline emmemesine dayanamadim ve ek gidalara basladim.. simdi muhallebi , sebze çorbasi tarzinda sebze ezmeleri, mamasini yapip bebe birkuvisi ezip verdim.; degisik de oldu açikçasi begendi ve yedi yani artik ek gidalara geçtik ve çok sukur elhamdulillah yiyor. ama simide içimi bir korku sardi ki oda sutumu birakirmi diye?? daha çok kuçuk valla birakirsa inanilmaz uzulurum , ama baska çaremde kalmamisti ... arkadaslar sizce ne yapmaliyim yine aklim çok karisti?? aslinda ikinci kizim ama ilkinde boyle seyler yasamayinca ilk gibi oluyor eliniz kolunuz baglaniyor.. haydi arkadaslar fikirlernizi soyleyin de bizde dogru yolu bulalim simdiden tesekkurler sevgiler...
mersı canımfermentasyona uğrar canım
bu arada geçmiş bulunuyoruz artık tam anlamıyla ek gıdalara ....
bir hafta kaldı 5 aylık olcaz ozaman sebze pürelerine de gecicez....
şimdilik sadece meyveli yoğurt,kaşık maması,meyve suları v püresi yiyor....
kaşık maması sabah kahvaltı olrak pekmezli tahıllı olanı severek yıyor,bittikçe değiştiriyorum,geen hafta muzlu biskuvili yemişti...
arada acıkıyor anne sutu alıyor...sonra öğlende bir meyve yıyor değişik,bazen meyvesine yoğurt bazen bir bebe biskuvsi katıyourm,sonra ikindidie elma yada havuç suyu alıyo...
akşamda yatmadan gece maması ,sütlu pirinçli olandan veriyorm...
tabi bu aralar içinde canı ne zaman isterse anne sutu alıyor,,,,
gecede surekli memede uyuyor sabah kadar emiyor
arkadaşlar benim kzım kızım üçgündür beni emmemek için savaşıyor(4.ay kontrolümüzde 200 gr almışısız sadece çok üzüldüm .ama ek gıda olarak kaşıkla verdiğim herşeyi yiyor ,yoğurt, meyva ,muhallebi ama ara da ya beni emmeli yada mama yemeli ikisinide istemiyor .bende mamayı kaşıkla veriyorum .ya daha ne verebilirim doymuyor
sarımelek tesekkurler bıryerde daha okumustum pek tınlmıyorum desem yerıdır
bugun kızıma iftarda 1 kasıl tarhana verdım çok uykusuzdu zırlıyodu
öyle yedıkı bıdaha bodaha verdım yemekten sonra 5 6 tatlı kasıgı içirdım içinde nemı var
bıber domates salcası
knor bulyon sarımsak
yedı ama napıyım zararlı kızım yeme dedım dınlemedı
az öncesınde 1 cay bardagı pastörıze sutle pırınc unu maması yapmıstım
ouda yedı
elma puresı seftalı 2 3 gun daha vermıycem havuc suyu murdum erıgı ve uzum suyu da verıyorum