- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Kimse sana kalkıp 500tllik makyaj malzemesi almaz zaten alacaksa da bunu asla sorun etmezsin sorun ettiğine göre alamazlar bırak bütçesine göre alsın hediyesini adeti geçtim içşnden gelir alır heves eder nişanlının annesi ha siz almak istemediğiniz için onlar yapmasın diyosanz o ayrı. Dertmi bu yani
konuya yorum yapacaktım ama 400 liralık nemlendiriciyi duyunca bi şey oldum böyleben baya baya garibanmışım, yuzume sürdüğüm nemlendirici 25 tl
Nemlendiricin ne marka?
konuyla biraz alakasız olmuş ama neyse merak etmişsiniz
babe, soskin veya yves rocherninkileri kullanıyorum. bir de jhanssens diye bir marka var onunki de arada kullanıyorum.
Anam ne kullaniyorsunuz siz makyaj malzemesi olarak. Bak benim gozlerim cok hassas hemen siser sulanir ama oruflame cok iyi geldi tavsiye ederim en azindan butceye de dost
valla benimkiler karşı çıksaydı ben pislik yapardım. herşeyin en pahalısını aldırırdım erkek tarafına. kendim damat bohçası yaparken de en pahalıları aldırırdım ki bi daha işime karışmasınlar diye.
Ben bagladim kirmizi kuşak. Ama neden bağladım? Çünkü 2.evliligimdi. P.clik olsun diye battaniye kadar bi kusak bagladimBen bohça ve kına gecesi yapmadım. Benim de teyzelerim dediler, ileride pşman olursun, kardeşleri evlenir onlara bir sürü bohça alınır kıskanırsın bilmem ne yap diye. Dinlemedim ve pişman değilim.
Ben öyle sürü sepet gezmeyi sevmem, işime büyüklerin karışmasını hiç sevmem hele hele yabancıların... Haliyle evime yada kendime alacağım eşyayı seçtirmediğime asla pişman olmayacağımı biliyorum.
Yapını bilirsin. Pişman olmayacağına eminsen tıka kulağını geç.
Hepsi saçma sapan adetler zaten.
Düşün benim kayınvalidem ilk düğünüm bu illa ki kınayı da büyük düğün gibi yapacağım diye tutturdu asla ama asla olmaz dedim. O zaman annemler de ileride bindallı giymediğine kızlarla eğlenemediğine pişman olursun dedi. Hiç benim tarzım eğlenceler değil olmam dedim. Olmadım.
Kırmızı kuşak denen iğrenç adete öyle resmen baskı kurdular üstüme. İlla ki bağla diye asla dedim geçtim.
Üç sevmediğim adeti de uygulamadım inat ettim herkese kulak tıkadım sonuç iyi ki yapmışım diyorum.
Ben Apayrı bi yorum yapcam :) fondöten fiyatı normalde nemlendiriciye 400 lira veriyorsan yazık ya. Kiehls veya shisiedo falan al ki kiehls ürünleri harika 150-200 civarında alırsın nemlendirici
valla benim cilt hasssas malum o yüzden iyisini almak zorunda kalıyorum
Valla bohça konusu akrabaları ilgilendirmez de kuzum senin bu makyaj malzemenin nemlendiricini parasını kim ödüyor çalışıyor musunuz ailen çok mu zengin yani şimdi artık yeni bir yuva kuruyorsunuz eşin sana bu kadar pahalı şeyleri sürekli alabilecek mi ya da sen çalışıyorsan maaşın zaten bunlara gider yani yazık değil mi ne kadar hassas olursa olsun 150 tl fondöten nemlendiri 300-400 tl lik parfüm nedir yani pahalı olunca mı iyi oluyor anlamadım illa daha ucuz ve sorun yaratmayacak ürünler vardır. Biraz lüks takılıyorsunuz bence sonradan sorun olur bunlar.
benim de cildim çok hassas, sürekli kızarıklık var. ama 400 lira vermem imkansız gibi bişey. asgari ücret alıyorumcok cok cok zengin olsam verirdim :)
ben de çok çokk çokk zengin değilim. ama işte arada kaçamaklar yapıyorum. bu arada yves rocher'nin hassas ciltler için nemlendiricisi var. 40 tlydi sanırım. onu öneririm şiddetle. benim cilt yapıma çok uygun değildi o yüzden kullanamadım. ama size uygunsa alın ve kullanın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?