Nişan bohçası sorunu :(

bütçeleri var onu biliyorum. onu dert etmiyorum. ama çekiniyorum ben böyle masraf çıkartmayı sevmiyorum. sonuçta gelinleri de olsam adamların biriktirdiği parayı boşu boşuna harcatmış gibi hissediyorum. nişan elbisemi bile kendim ödicektim. nişanlım çok ısrar etti de zar zor o ödedi.

konuyla biraz alakasız olmuş ama neyse merak etmişsiniz

babe, soskin veya yves rocherninkileri kullanıyorum. bir de jhanssens diye bir marka var onunki de arada kullanıyorum.

Ay ne biliyim bohça benm de ilgimi çekmiyo dermokozmetik ürünlerle daha çok ilgileniyorum bu arada ben de yapmadım

heves ettiler yapsınlar madem dedim ben. annem de istiyordu çünkü ama kayınvalidene bırakalım o nasıl isterse öyle yapalım diyordu. kayınvalide de isteyince anneme gün doğdu, ben de bıraktım kendi hallerine sevinsinler madem

Ben bagladim kirmizi kuşak. Ama neden bağladım? Çünkü 2.evliligimdi. P.clik olsun diye battaniye kadar bi kusak bagladim

valla hemen her markayı denedim. bu kullandıklarım bana gayet iyi geliyor. başka şeyler kullandığımda hemen suratımı sivilce basıyor. zaten ürünleri ayda bir almıyorum ki. bir parfüm bana 1-2 yıl gidiyo mesela. krem deseniz 6-7 ay gidiyor. fondöten zaten çok kullanmıyorum 1-1,5 yıl gidiyor.
yani aslında herşeyi uzun süre kullandığım için zaman geçince tekrar aldığımda cebime zararı olmuyor.

benim zaten mesleğim var çalışıyorum. kendime yılda bir tane 150 tllik fondöten alamayacaksam.... ohooo çalışmayayım daha iyi. niye çalışıyorum o zaman o kadar da lüksüm olsun valla.

benim de cildim çok hassas, sürekli kızarıklık var. ama 400 lira vermem imkansız gibi bişey. asgari ücret alıyorum cok cok cok zengin olsam verirdim :)

ben de çok çokk çokk zengin değilim. ama işte arada kaçamaklar yapıyorum. bu arada yves rocher'nin hassas ciltler için nemlendiricisi var. 40 tlydi sanırım. onu öneririm şiddetle. benim cilt yapıma çok uygun değildi o yüzden kullanamadım. ama size uygunsa alın ve kullanın derim.

bir kere almıştım ondan, kızarık ciltler için olan bir üründü.bir kutu bitirdim hiçbir değişiklik olmadı. bir daha da almadım. belki de dermatologa gitmem lazım, ama sürekli erteliyorum işte.

Ben bohçasına gelindim. Hiç de pişman olmadım. İç çamaşırımı, geceliğimi, parfümümü niye herkese sergilemek zorundayım ki?

Siz anlaşmışsınız daha kime ne? Ne Mutlu size
Akrabaları da çöpe atın, gereksiz insanlar bir çoğu...

Siz sevmiyorsunuz, nişanlınız sevmiyor, aileniz sevmiyor, damadın ailesi de fark etmez bizim için diyor da akrabalara ne oluyor??? Hiç oralı olmayın yoksa düğününüz sizin değil akrabaların düğünü olur bu gidişle...

şimdiden akrabaların senin nişanındaki bohçaya bu kadar konuşuyorsa yarın nikahta evlilikte şunda bunda arkasını alamazsın. kimseyi dinleme ve kafana göre takıl. yoksa herşeye burnunu sokan çok olur

Akrabalara ne ya? Bohça yoklaması mı yapıyorlar, nerden biliyorlar yapmayacağınizi? Ayrıca nesi ukte kalacakmis çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…