- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ic camasirini ozellikle kv ile gitmek cok abes oluyor gitsin gencler kendi zevklerine gore alsinAslında önemli şeyler alınsa yeter hani bornoz takımı pike nevresım takımı makyaj takımı tamamdır hanı ıc çamasırı falan gereksız anca para verırler kendın alırsın
Aslında şimdiden kırmak istemiyor gelsin diyor annesi çok hevesli böyle şeylere
Sorma ne fedakarsen de fedakar cefakar bir kaynana var o kaynana benim favorim
Sağol canımCanım bak bohçanın içinde kısaca pike nevresım takımı, bornoz takımı, gecelık pijama, çamaşır, makyaj seti falan var bazıları elbıse ayakkabı da koyar ya da eklemez de hani ziyarete gelirse hanı toplu büyüklerle onlar böyle hediyeler olarak getirirkafan karışmasın
Yada o erkekler bu bohcadan sonra oyle oluyorkadınların maaş kartına göz dikip 100 lira harçlık veren de erkek ama yok mu orta yollu sömürmeyen ve sömürülmeyen erkek a dostlarrr![]()
Kardeşim iç çamaşırı alırken kendisi beğencek ödemesini kaynanası yapcak alıren yanında durmıcak özel bişey sonuçta diye şart koydu öyleYani ic camasirini ozellikle kv ile gitmek cok abes oluyor gitsin gencler kendi zevklerine gore alsin![]()
Acaba kendi ne koyacak bohçaya ben onu merak ettim aslında kaynana yaniAslında şimdiden kırmak istemiyor gelsin diyor annesi çok hevesli böyle şeylere
Yanı kendı alsa bılemezkı kadıncağız alsa alsa bızde mısal saten pijama erkek tarafı alıyor gordun içeriğiYani ic camasirini ozellikle kv ile gitmek cok abes oluyor gitsin gencler kendi zevklerine gore alsin![]()
Hiç bilmiyorum gelince görcezonu artıkAcaba kendi ne koyacak bohçaya ben onu merak ettim aslında kaynana yani
Beklentiyi düşük tutun derimHiç bilmiyorum gelince görcezonu artık
Sizin baya eğlenceliymişYanı kendı alsa bılemezkı kadıncağız alsa alsa bızde mısal saten pijama erkek tarafı alıyor gordun içeriğikıma gevesı bıtınce kız evıne gıdılır kız o erkek tarafının aldığı pijama takımını gıyer ıkı taraf kız evınde eğlenır kendı aralarında hatta kılık değiştirir bırı kız tarafından eğlendirir erkek tarafından para koparır
![]()
Zaten bişey beklemiyoruz kendisi istedi olmasını elbet koycaktır bişeyler çeyiz evine verçem falan dedi süsletçekmiş falan çok hevesli böyle kardeşim onun gibi değilBeklentiyi düşük tutun derim![]()
Baya farkli adetiniz varmisYanı kendı alsa bılemezkı kadıncağız alsa alsa bızde mısal saten pijama erkek tarafı alıyor gordun içeriğikıma gevesı bıtınce kız evıne gıdılır kız o erkek tarafının aldığı pijama takımını gıyer ıkı taraf kız evınde eğlenır kendı aralarında hatta kılık değiştirir bırı kız tarafından eğlendirir erkek tarafından para koparır
![]()
Ohoo neler var hatta damat gelın evınden çıkarken tepeden elma atar tabı ustten bayrak tutarlar o elmanın parçalarını getıren damattan hedıye, para alır. Kuzenımde akıllı elmanın yarısını atmış isteyene elma hani yok vermem demiş demez mi elmanın yarısı cebımde halbukı kekledım dıyorSizin baya eğlenceliymiş![]()
Yok benim kaynanamda çok hevesli görünüp herşeyin en iyisi deyip annesinin hatıralarını bana vermeye kalktıda ondan İnşaAllah gerçekten özenirZaten bişey beklemiyoruz kendisi istedi olmasını elbet koycaktır bişeyler çeyiz evine verçem falan dedi süsletçekmiş falan çok hevesli böyle kardeşim onun gibi değil
Sanki kendi düğünü oluyo ona hazırlık yapıyor![]()
Ohoo neler var hatta damat gelın evınden çıkarken tepeden elma atar tabı ustten bayrak tutarlar o elmanın parçalarını getıren damattan hedıye, para alır. Kuzenımde akıllı elmanın yarısını atmış isteyene elma hani yok vermem demiş demez mi elmanın yarısı cebımde halbukı kekledım dıyor![]()
O tam adet mı bılmıyorum ama kuz evıne sonradan gıdıp eğlenıyorlar bunu hep gıttım gördüm sadece bu kuzenımın evlendığı kız tarafı eğlendirmek ıcın erkek kılığına gırmış şok oldum herkes gülmekten yarılmışBaya farkli adetiniz varmis![]()
Herşeye hazırlıklıyız ay öyle bişey yapmaz herhalde beğenmediğini belli etseydin keşkeYok benim kaynanamda çok hevesli görünüp herşeyin en iyisi deyip annesinin hatıralarını bana vermeye kalktıda ondan İnşaAllah gerçekten özenir
Baya hemdesizin orda kız almak zor biraz
![]()
Ortamı bozmak istemedik annemle komşuları falan vardı ayıp olmasın dedik biz sustukça daha fazlası oldu çok olay oldu yaniHerşeye hazırlıklıyız ay öyle bişey yapmaz herhalde beğenmediğini belli etseydin keşke