Nişan bohçası

önemsemekte hç de haksız değlsin.böyle şeyler ayrıntı gibi ama önemli bence.yalnız bunu nişanlına hiç söyleme bence.onun bileceği veya onla alakalı konular değil bunlar.ama sen konuşltukça ilişkin yıpranır.

evlenmişsin, bitmiş söz nişan vs.
herkes nişanda şu oldu, sözde bu oldu diye hatırlayıp dursa..ilişkiler yıpranır da yıpranır..
herkesin anlatacak bir konusu vardır, sözle nişanla ilgili..boşver yanii..güzel günlerinin tadını çıkar..

belki düşünememiştir bilerek yaptıysada kendini öle temsil ettiği için o düşünsün

artik evlenmissin alan almis, satan satmis hala bohcanin eskiligini mi düsünüyosun..yapilmasa daha iyimis ama olan olmus bir kere.sende esine diyecegine kayinvalidene deseydin niye bana eski kullanilmis valiz getirdiniz diye.

Kızlar merhaba, kayınvalidemlerin nişan bohçamı getirdikleri bavul eski çıktı. Kayınvalidem kızının kullanılmış valizini almış gelmiş. İlk geldiğinde eski olduğunu anlamıştım ama konduramamıştım. Geçen gün üzerinden görümcemin adı yazılı kart çıktı. Zaten doğru bir şey getirmediler. Bir de valiz eski çıktı. Benim sorunum valizle falan değil aslında eşim bunu çok normal bir şey olarak görüyor. Lütfen söyleyin kızmakta haksız mıyım? Abartıyomuşum öyle diyor. Siz olsanız önemsemez miydiniz yani?
Böyle bir kaç şey daha var hepsinde ben abartan insan oluyorum. Onların bir suçu yok. Gerçekten bu valiz olayı önemsiz midir?

çok önemli birşey değil.

belki ona da masraf edecek bütçeleri yoktu.

ama madem üzerinden kart çıktı. o kartı alıp 'annecim valizden görümcemin adına kart çıktı. sanırım valiz onun,lazım olursa ona vereyim valizi nasıl olsa nişan telaşınını atlattık' diyebilirsiniz.
o da duruma göre savunmasını yapar.

bu bohça işini saçma buluyorum erkek anneleride bunda hiç özenerek hazırladıklarına hiç tanık olmadım !ne yapacaksın ya kıskanç kaynana durumu yada genelde parasızlık! Bo..,,bir gelenek

biz aynı şehirdeniz ama yine de bohça valizle götürülüp açılıyor. neyse aslında kayınvalidemi seviyorum, iyidir. ama ne bileyim bu tarz bana ters gelen davranışları oluyor bazen. bir de aynı şehirden olunca görüşülüyor sürekli, bir şeyler çıkıyor işte. ne bileyim ben ona hediye diye kullanılmış tencere mi tepsimi götürmem mesela. ama teşekkür ederim yorumlar için. ben biraz fazla takıyorum sanırım onu gördüm yorumlarınızdan. biraz dırdırcı mıyım ne

Size sorsalar yeni valiz mi alalım bunla göndersek olur mu deseler, siz olur tabi deseydiniz o zaman sorun olmazdı. Ama yeniymiş gibi eski valize koymak pek hoş değil bence de,
en azından yeni gibi yıkayıp paklayıp da gönderebilirlerdi,
belki aceleye geldi o da olabilir başka açıdan bakmaya çalışın. Ben hiç duymadım mesela valizle bohçanın geldiğini, süslü püslü pakette gelir valiz ile gelmez bildiğim, süslü paketten iyidir diye düşünüp valize koymuş olabilirler. Ama anladığım başka konularda da ard niyet görüyorsunuz bir şey diyemem. İsterseniz ihtyacınız olabilir deyip geri gönderin, veya ister misiniz diye sorun. Geri göndermek de ayıp olabilir. Ama eşinizle mutluysanız bunların pek önemi yok, valiz dediğin nedir ki 30-40 liralık bir şey koyun kenara dursun kötü nıyetle göndermemişlerdir bohca dediğin bizde valizle gelmiyor onlar da iyiliğine göndermiş olabilirlr.

:54:

bence onlar bü tür şeyleri bilmiyor önemsemiyor,ama siz ve aileniz önemsiyorsanız yani başka birnoktadan bakıyorsanız olaya ve birçok konuya bırakın derim,küçük olaylar büyük olayların öncüsüdür..
benim için önemlidirbu tür genel kurallar ben açık açık söylerdim yada geriyollardım degiştirin degönderin diye:)ki öyle bir olay yaptım nişanlıyken:)

Son düzenleme:
bohça olayları çok gereksiz bence,biz hiç girmedik onlara yapmadık..

alıcaksa eşim bana alır, ben ona alırım hediye..

onları birilleri görsün diye sergilemek bana çok mantıksız gelir her zaman..

takma bence..ellerinde valiz varmış değerlendirmiş işte,çok eski bişey değil belliki fazla anlaşılmamış ..

basit şeylerle sevdiğini üzme

Son düzenleme:
bende bu tür adetleri sevmiyorum herşeyimi kendim alacağım çamaşır falan karşı tarafa aldırmak istemem. ama yapılacaksa herşey özenerek yapılmalı ki değeri ıolsun kızmakta haklısınız ya hiç yapmıycaksın yada güzel birşekilde olacak

Back
X