Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, kayınvalidemlerin nişan bohçamı getirdikleri bavul eski çıktı. Kayınvalidem kızının kullanılmış valizini almış gelmiş. İlk geldiğinde eski olduğunu anlamıştım ama konduramamıştım. Geçen gün üzerinden görümcemin adı yazılı kart çıktı. Zaten doğru bir şey getirmediler. Bir de valiz eski çıktı. Benim sorunum valizle falan değil aslında eşim bunu çok normal bir şey olarak görüyor. Lütfen söyleyin kızmakta haksız mıyım? Abartıyomuşum öyle diyor. Siz olsanız önemsemez miydiniz yani?
Böyle bir kaç şey daha var hepsinde ben abartan insan oluyorum. Onların bir suçu yok. Gerçekten bu valiz olayı önemsiz midir?
biz aynı şehirdeniz ama yine de bohça valizle götürülüp açılıyor. neyse aslında kayınvalidemi seviyorum, iyidir. ama ne bileyim bu tarz bana ters gelen davranışları oluyor bazen. bir de aynı şehirden olunca görüşülüyor sürekli, bir şeyler çıkıyor işte. ne bileyim ben ona hediye diye kullanılmış tencere mi tepsimi götürmem mesela. ama teşekkür ederim yorumlar için. ben biraz fazla takıyorum sanırım onu gördüm yorumlarınızdan. biraz dırdırcı mıyım ne