Nişan bozuldu :(

Cezz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
42
40
88
37
Selam kızlar.. Derdimi sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi dinlemek için üye oldum. 5 aylık nişanlıydım. Kendimi çok önemsiz hissediyorum. Nişanda bana hiçbişey takılmadı. Ufacık bişey de olsa kızım bu da bizden bi hediye denilebilirdi. Takıya ne kadar meraklısınız diyecek olan varsa lütfen yazmasın. Çünkü mesele takı değil verilen değer..
Nişandan sonra evlerine hiç davet edilmedik. Kandillerde düğünlerde özel günlerde hep aradık sorduk tebrik ettik.

Ama asla onlardan böyle ince davranışlar görmedik. Biz nişanlımı yemeğe de davet ettik dışarda yedik içtik. Ama onların kafa dank etmedi..

Bayramda gelirler diye hazırlıklar yaptık herşeyimizi hazırladık.. Bayram günü bi telefon geldi bize biz gelemicez düğün var.. Düğün de bayramdan sonra.. Bayramda 3 gün dedenin yanında kalmaları gerekiyomuş. Dede hasta değil yatalak değil. Örfleri böyleymiş. Madem örf adet biliyosunuz bayramda nişanlının evine gelineceğini mi bilmiyosunuz. Dede de bulunduğumuz yere 1.5-2 saat uzaklıkta.. Yani bayramda bi yarım saat ayrılabilirlerdi bize.

Neyse.. Bunlar böyle gelemicez falan bizimkiler sinirlendi. Bayram ziyaretine bayramda gelinir, bizim kızımızı önemsemiyomusunuz, bugüne kadar bi yakınlığınızı görmedik bari bayramda gelseydiniz falan dediler.. Babası hata yapmışız biz o zaman yarın gelelim dediler. Ertesi gün geldiler ama surat 5 karış. Bayramlaşmaya değil işi bozmaya gelmişler. Biz kırıldığımız noktaları anlatmaya çalıştık ama onlar hep üste çıkmaya çalıştı. Biz düşünemedik ama aslında sizin açınızdan baktığımızda haklısınız demediler. Siz ufacık şeyleri problem yapıyosunuz şimdiden, ilerde de sorun çıkartırsınız bu işi neticelendirelim gençler arasında konuşsun dediler. Nişanlım şehir dışında çalışıyodu gelemedi. Onlar evden çıkar çıkmaz aradım konuştuk. Annemi üzemezsiniz birsürü laf edemezsiniz dedi. İstemeye istemeye senden ayrılıyorum aileler anlaşamıyosa zor dedi. Annesi biraz abartıp anlatmış annesine inanıyo beni dinlemiyo. Haftaya gelecek konuşacaz ama olumlu olmaz bu konuşma dedi.

Ailesi beni istemiyodu zaten. Bu da bahaneleri oldu galiba.. Aramızda bi sorun yokken hiçten yere ayrıldık yani

Nisanliniz bu şekilde konuşuyor sa gelmesine gerek yok bence. Ailesinin yaptıklarını şimdiye kadar görmemiş ve onlara hak veriyor anlaşılan..ben sizin yerinizde olsam gelme ben istemiyorum artık seninki aile de benimki ne derdim.. bu arada nisanlinizin tavrından evlenince başınıza ne geleceğini az çok tahmin etmissinizdir Herhalde

Nişanlınız la ilgili son yazdıklarınızı okumadan nişanlınız ile aranız iyiyse bozmayın diyecektim ki o da adam olmazmış. Bir nevi kurtulmuşsunuz yoksa bu adamdan da aileden de çekermişsiniz. Ne aile ne de adam birinden birinin tutulacak bir tarafı bile yok. Geçmiş olsun

Ben de sizler gibi düşünüyorum iyi oldu bi bakıma diyorum ama insan üzülüyo işte yine de
Ne diye gelecekmiş sevgili nişanlın? Seni terketmeye mi gelecekmiş? Saçmalığa bak! Bulunmaz hint kumaşı zaar!
Ara gelmene gerek yok bitsin burda de! Azıcık kendi kıymetinizi bilin yahu!

Bu adamla çooook konular açardın zaten ilerde, bittiği iyi olmuş. Hiç alttan alma suçlu gb açıklama yapmaya da çalışma.

Ayip etmisler. Özür dilemeleri lazim. Dilemiyorlarsa da alttan alma ezilirsin. Nezaket olmasi gereken bir sey cünkü.

Çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş.
Verilmiş sadakanız varmış.
Bayramlaşmayı bile bilmeyen insanlarla aile olmaya çalışmanın ve bunun için özveri göstermenin, hiç elle tutulur yanı yok.
Eski nişanlınız geldiğinde o size ayrılalım demeden, yüzüğü masaya koyuverirsiniz.
Çünkü konuşmaya gerek bile yok!

Zaten gelecekti bu olay olsun olmasın.. Geldiğimde otururuz 1 saat konuşuruz dedi.

Telefonda anlamadı konuşunca da beni ve anlatmak istediklerimizi anlamaz heralde...

Size gösterilen bu ilgisizliğin nişanlınız farkında değilmi? Birde üste çıkıyor aman annem canım annem. Sana fırsat bile vermemiş olay biter sevsekte ayrılırız demiş. Bugün bile arkanızda yanınızda durmayan adamdan size hayır gelir mi? Sizi istemeyenler evleseniz hayatı size zindan ederler birde sizi anlamayan hak vermeyen bir eş. Ne kadar şanslısınız aslında evlenmeden bunları yaşıyorsunuz. Bence hiç görüşmeyin nişanlınızla madem bitirmiş. Sizi seviyorsa hatasını anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…