Nişan bozuldu :(

Bence zaten onlar istemiyormuş, bu da bahane olmuş. Bahane de "Bayram da gelin" dediniz diye :) Bahane edecek başka bir şey bulamamışlar.

Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Demek ki nasibinizde yokmuş. Bir işin olacağı varsa oluyor zaten, yoksa da kendini parala yine olmuyor.

Nişanlında bitiyormuş olay. Aileleri gelip gitmese de ayrılık olmayabilirdi. Ama daha dakka bir gol bir yani. İlk olayda annemi üzemezsiniz diyen adam. Anne de amacına kolay ulaşmış oğlunun gerizekalılığı sayesinde. Oğlum mal diye üzüleceğine seviniyodur da şimdi.

Bu kadar olaydan sonra nişan atana taraf siz olursunuz diye bekledim ama birde nişanı onlar atmış.. hayırlısı olmuş. .

Şimdi üzülüyorsun ama iyi olmuş bence ayrılmanız. Annesinin lafına bu kadar bakan biriyle evlilik olmaz zaten.

Ben de sizler gibi düşünüyorum iyi oldu bi bakıma diyorum ama insan üzülüyo işte yine de
Canım hiç üzülme Allahın vardır bir bildiği evlenince ne olcaktı adam anasının sözünden cıkmıcaktı kadın oğlunu doldurcaktı hayatı sana zindan etcekti sonra mutsuzum diye boşanıyoruz diye konu aççaktın hiç gelme bu iş bitti de ve yoluna bak hayırlısı çıkar karşına
Bende bunu anlamıyorum ya anneci olcaksan evlenme kardesım o kız sızın kahrınızı cekmek zorunda mı deli oluyorum adamsan ayaklarının ustunde dur eşine çoluğuna çocuguna sahip çık kımseye ezdırme te allamm:kızgın:

Üzülmeniz normal tabiiki.. Ama pişman olmayın önünüze geleceğe bakın.. Adam olmazmış sizin eski nişanlınız.. Arkadaşların da dediği gibi sonradan bozulması daha kötü.. Ailenizi önemsemeyen insanlardan size de hayır gelmez bunu hiç unutmayın..

Hicte aranizda sorun yokken ayrilmamissiniz daha ne olacaktı sorun olarak ki ? Sizi ezmesine hakli cikmasina musade etme onun annesini uzemezmissin senin annen baban neci ? Hic konusmaya bile degmez baştan neyse daha kotu devam eder yoluna bak sen Allahada sukret yuzlerini erken gormussunuz.

İçinizin yanmasıni, yaşananları kabul edememenizi o kadar iyi anlıyorum ki. Çünkü şimdiye kadar inandınız , guvendiniz. Lafta seni ezdirmem derken gurur duydunuz belki. Sukrettiniz.
Maalesef laf ile yürümüyor evlilik. Sözde herkes iyidir de davranışlarına bakın lütfen. İnancınız yıkılacak, guveniniz sarsilacak o kadar normal ki bunlar. Caninizin yanmamasini beklemeyin. Yanacak. Bazen hiç tahammül edemeyecek boyuta geleceksiniz bazen de iyi ki ayrilmisim diyeceksiniz.
Neticede sabreden kazanır. Yokluğuna sabredin. Kabullenin. Sizin tanıdığınız gibi biri olmadığını kabullenin. Gerçek yüzünü şimdi göstermiş. Bu demek değil ki önceden sizi kandırdi. Belki de ailesi istemediği için onlara karşı öfke dolmuştu ve sizi hep el üstünde tutabilecegine inanmisti... ama öyle yapamadığını görmüş oldu.
Bence şu mazlum halden çıkmak için siz bitirin bu işi. Şu saatten sonra benimde bu evliliğe inancım kalmadı deyin. Bakın terk edilmek terk etmeye göre daha çok acı verir insana. Bunu kendinize bir iyilik olarak yapın.
Güzel günler gelecekte. Allah sizi korumuş ise demekki güzel günler nasip edicek. Sizi bir çamurun içinden çekip çıkarıyor.

Canim ayni seyleri biz yasadik. Bayramda aramadilar bile olcagi vardi sanirim evlendik ama evlendikten sonra daha cok sorun oldu aradan 8 yil gecti suan yeni yeni esimle iyiyim diyebilirim. He arkama baktigimda keske bitseydi diyorum. Yipranan ben oldum. Seni istemeyen aileyi sen hic isteme. Nisanlin simdi annesinin agzina bakiyorsa evlendikten sonra hic huzurun kalmaz. Hayirlisi olsun.

Back
X