Nişan bozuldu :(

Nişanlın evliliğin sorumluluğunu üzerine alabilecek kadar olgun değil. İlerde seni fena halde ezdirecekti ve sonunuz zaten ayrılık olacaktı iyisi mi şimdi bitmiş. Zahmet edip konuşmaya gelmesin bence.

Çok iyi olmuş ayrıldığınız mesele altın vs değil oğlan anasının ağzına bakıyor belli, evlenmeden göstermiş yüzünü bence bitmesi daha hayırlı görünüyor senin için. Üzme kendini..
:KK9::KK9::KK9: balık baştan kokarmış.. bence de hayırlı olmuş böylesi.. mutsuz bi evliliktense şimdiki ayrılık acısı yeğdir bence ;)

Ben olsam gelmesini beklemeden o atmadan ben atardim nisani. Seni dinlemeyen adam ilerde de annesinin agzina bakar. onun gelmesini beklemen hata olur.

Ben de sizler gibi düşünüyorum iyi oldu bi bakıma diyorum ama insan üzülüyo işte yine de
Üzülme canım, nişanlılık süreci tanışmak içindir, hakkında hayırlısı olsun inşallah musmutlu olursun inşallah

Aciklama yapmana bole gerek yok. Bitir. Allah in sevgili kuluymussun ki bastan gordun adamin gercek yuzunu. Evlenince bu adam sana sahip cikmaz. Bu aile ile de olmaz. Unutma aile de onemli. Cunku imzayi iki kisi atsa da aslinda aileler evlenir. Sana deger vermeyenler icin aciklama bile yapmana gerek yok.

Aranızda daha ne sorun olucak.Bu kadar değer görmediğiniz bi yerde zaten ne işiniz var. Ailesi size değer vermiyorken nişanlınızda onlardan yana oluyorsa ve ailesinin hatasını görmeyip onları savunuyorsa nişanlınızında size değer vermediği anlamına geliyor..Biraz kendinize saygıınız olsun,bu kadar yok sayıldığınız yerde yalvarsalarda durmamanız lazım. Neyin konuşmaya çalışmasıki hala bu?

Selam kızlar.. Derdimi sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi dinlemek için üye oldum. 5 aylık nişanlıydım. Kendimi çok önemsiz hissediyorum. Nişanda bana hiçbişey takılmadı. Ufacık bişey de olsa kızım bu da bizden bi hediye denilebilirdi. Takıya ne kadar meraklısınız diyecek olan varsa lütfen yazmasın. Çünkü mesele takı değil verilen değer..
Nişandan sonra evlerine hiç davet edilmedik. Kandillerde düğünlerde özel günlerde hep aradık sorduk tebrik ettik.

Ama asla onlardan böyle ince davranışlar görmedik. Biz nişanlımı yemeğe de davet ettik dışarda yedik içtik. Ama onların kafa dank etmedi..

Bayramda gelirler diye hazırlıklar yaptık herşeyimizi hazırladık.. Bayram günü bi telefon geldi bize biz gelemicez düğün var.. Düğün de bayramdan sonra.. Bayramda 3 gün dedenin yanında kalmaları gerekiyomuş. Dede hasta değil yatalak değil. Örfleri böyleymiş. Madem örf adet biliyosunuz bayramda nişanlının evine gelineceğini mi bilmiyosunuz. Dede de bulunduğumuz yere 1.5-2 saat uzaklıkta.. Yani bayramda bi yarım saat ayrılabilirlerdi bize.

Neyse.. Bunlar böyle gelemicez falan bizimkiler sinirlendi. Bayram ziyaretine bayramda gelinir, bizim kızımızı önemsemiyomusunuz, bugüne kadar bi yakınlığınızı görmedik bari bayramda gelseydiniz falan dediler.. Babası hata yapmışız biz o zaman yarın gelelim dediler. Ertesi gün geldiler ama surat 5 karış. Bayramlaşmaya değil işi bozmaya gelmişler. Biz kırıldığımız noktaları anlatmaya çalıştık ama onlar hep üste çıkmaya çalıştı. Biz düşünemedik ama aslında sizin açınızdan baktığımızda haklısınız demediler. Siz ufacık şeyleri problem yapıyosunuz şimdiden, ilerde de sorun çıkartırsınız bu işi neticelendirelim gençler arasında konuşsun dediler. Nişanlım şehir dışında çalışıyodu gelemedi. Onlar evden çıkar çıkmaz aradım konuştuk. Annemi üzemezsiniz birsürü laf edemezsiniz dedi. İstemeye istemeye senden ayrılıyorum aileler anlaşamıyosa zor dedi. Annesi biraz abartıp anlatmış annesine inanıyo beni dinlemiyo. Haftaya gelecek konuşacaz ama olumlu olmaz bu konuşma dedi.

Ailesi beni istemiyodu zaten. Bu da bahaneleri oldu galiba.. Aramızda bi sorun yokken hiçten yere ayrıldık yani :KK43:
Üzülcek bi durum yok. Güle güle de ve şükret kırtulmuşsun

Biliyorum canın çok yanıyor ama inan ki en iyisi oldu biraz zaman geçsin sende anlayacaksın.

Selam kızlar.. Derdimi sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi dinlemek için üye oldum. 5 aylık nişanlıydım. Kendimi çok önemsiz hissediyorum. Nişanda bana hiçbişey takılmadı. Ufacık bişey de olsa kızım bu da bizden bi hediye denilebilirdi. Takıya ne kadar meraklısınız diyecek olan varsa lütfen yazmasın. Çünkü mesele takı değil verilen değer..
Nişandan sonra evlerine hiç davet edilmedik. Kandillerde düğünlerde özel günlerde hep aradık sorduk tebrik ettik.

Ama asla onlardan böyle ince davranışlar görmedik. Biz nişanlımı yemeğe de davet ettik dışarda yedik içtik. Ama onların kafa dank etmedi..

Bayramda gelirler diye hazırlıklar yaptık herşeyimizi hazırladık.. Bayram günü bi telefon geldi bize biz gelemicez düğün var.. Düğün de bayramdan sonra.. Bayramda 3 gün dedenin yanında kalmaları gerekiyomuş. Dede hasta değil yatalak değil. Örfleri böyleymiş. Madem örf adet biliyosunuz bayramda nişanlının evine gelineceğini mi bilmiyosunuz. Dede de bulunduğumuz yere 1.5-2 saat uzaklıkta.. Yani bayramda bi yarım saat ayrılabilirlerdi bize.

Neyse.. Bunlar böyle gelemicez falan bizimkiler si

Ayy halt yesinler. Kiz sen kendini ne ezdiriyosun. Ilerde agzina geleni demedigin icin cok pisman olcan. Hazir ailen de arkanda kıymetini bil. O adami kapına bacana sokma. Sizin evliginizdem hayir gelmez. Al ışte istişare de yapildi herkes karsi bu evlilige. Sen ayril direk. Aciklama yapip içlerini dökmelerine firsat bile verme.

Ben anlamıyorum, cidden anlamıyorum
2 tane genc bi şekilde yuva kurmaya çalışıyor
Hayat zaten zor. Neden dahada zorlaştırmadaki merakınız.
Bi tane evladın varken bi tane daha olacak
Hayır senin bu cocuklardan baska uğraşçak baska şeyin yok mu?

Nişanda birşey takılmaz mı geline ya, o ne biçim şey:skandal:

Nişandan sonra arayıp sormamak, gelip gitmemek, kutlama tebrik bilmemek, kızın ailesiyle muhatap olmamak, aldık kızınızı şeytan görsün yüzünüzü... Var böyle erkek aileleri, kendimden biliyorum. Onları eşşeklikleri ile başbaşa bırakın. Evet haklısın, ailelerimiz kesinlikle denk değil deyin ve şutlayın.

üzülüyor musun yoksa .
sakin sakin uzulme kaba yobaz insanlarla yapmak cok zor . insallah iyi biri cikar karsina.

Uzulme derim. Baksana ailesinle senin arandaki dengeyi kuramamis onlar anne babaysa sende esi olucaksin senin annen babanda onun ailesi olucak.. yani ortadaki olayi ii anlamali ailesini bir insanin tanimasi lazm evlenicegi kzida..
Ya artk bu devirde kiz aileleri daha hos gorulu nedr bu erkek tarafinin kendni begenmsligi.m

Ayril.
Sana " ailesi uff ayril bu oglandan" demiyorum bak belirteyim.
Cunku aileyi biz secmiyoruz, her cazgir ailesi olan bekar kalmali olayi felan degil.
Ben sana sirf " oglan senin ardinda durmuyor' diye ayril diyorum.
Oyle erkekler varki ailesi cazgirdir ama sevdigi kadini guzelce koruya bilir kolluya bilir. Senin oglanda erkekligin E si bile yok.

Kız evi, Naz evi olur. Erkek tarafı da istenileni yapar. Tabiiki takı da takılır, hediyeler de alınır.

Paragöz olarak düşünmedim sizi ama iyi ki bozulmuş. Size değer vermeyene siz mi değer vereceksiniz?

Kız evi, Naz evi olur. Erkek tarafı da istenileni yapar. Tabiiki takı da takılır, hediyeler de alınır.

Paragöz olarak düşünmedim sizi ama iyi ki bozulmuş. Size değer vermeyene siz mi değer vereceksiniz?

Artık erkek evi naz evi. Dünyanın dengesi şaştı.

Back
X