- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olmuş ayrıldığınız mesele altın vs değil oğlan anasının ağzına bakıyor belli, evlenmeden göstermiş yüzünü bence bitmesi daha hayırlı görünüyor senin için. Üzme kendini..
Üzülme canım, nişanlılık süreci tanışmak içindir, hakkında hayırlısı olsun inşallah musmutlu olursun inşallahBen de sizler gibi düşünüyorum iyi oldu bi bakıma diyorum ama insan üzülüyo işte yine de
Üzülcek bi durum yok. Güle güle de ve şükret kırtulmuşsunSelam kızlar.. Derdimi sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi dinlemek için üye oldum. 5 aylık nişanlıydım. Kendimi çok önemsiz hissediyorum. Nişanda bana hiçbişey takılmadı. Ufacık bişey de olsa kızım bu da bizden bi hediye denilebilirdi. Takıya ne kadar meraklısınız diyecek olan varsa lütfen yazmasın. Çünkü mesele takı değil verilen değer..
Nişandan sonra evlerine hiç davet edilmedik. Kandillerde düğünlerde özel günlerde hep aradık sorduk tebrik ettik.
Ama asla onlardan böyle ince davranışlar görmedik. Biz nişanlımı yemeğe de davet ettik dışarda yedik içtik. Ama onların kafa dank etmedi..
Bayramda gelirler diye hazırlıklar yaptık herşeyimizi hazırladık.. Bayram günü bi telefon geldi bize biz gelemicez düğün var.. Düğün de bayramdan sonra.. Bayramda 3 gün dedenin yanında kalmaları gerekiyomuş. Dede hasta değil yatalak değil. Örfleri böyleymiş. Madem örf adet biliyosunuz bayramda nişanlının evine gelineceğini mi bilmiyosunuz. Dede de bulunduğumuz yere 1.5-2 saat uzaklıkta.. Yani bayramda bi yarım saat ayrılabilirlerdi bize.
Neyse.. Bunlar böyle gelemicez falan bizimkiler sinirlendi. Bayram ziyaretine bayramda gelinir, bizim kızımızı önemsemiyomusunuz, bugüne kadar bi yakınlığınızı görmedik bari bayramda gelseydiniz falan dediler.. Babası hata yapmışız biz o zaman yarın gelelim dediler. Ertesi gün geldiler ama surat 5 karış. Bayramlaşmaya değil işi bozmaya gelmişler. Biz kırıldığımız noktaları anlatmaya çalıştık ama onlar hep üste çıkmaya çalıştı. Biz düşünemedik ama aslında sizin açınızdan baktığımızda haklısınız demediler. Siz ufacık şeyleri problem yapıyosunuz şimdiden, ilerde de sorun çıkartırsınız bu işi neticelendirelim gençler arasında konuşsun dediler. Nişanlım şehir dışında çalışıyodu gelemedi. Onlar evden çıkar çıkmaz aradım konuştuk. Annemi üzemezsiniz birsürü laf edemezsiniz dedi. İstemeye istemeye senden ayrılıyorum aileler anlaşamıyosa zor dedi. Annesi biraz abartıp anlatmış annesine inanıyo beni dinlemiyo. Haftaya gelecek konuşacaz ama olumlu olmaz bu konuşma dedi.
Ailesi beni istemiyodu zaten. Bu da bahaneleri oldu galiba.. Aramızda bi sorun yokken hiçten yere ayrıldık yani![]()
Selam kızlar.. Derdimi sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi dinlemek için üye oldum. 5 aylık nişanlıydım. Kendimi çok önemsiz hissediyorum. Nişanda bana hiçbişey takılmadı. Ufacık bişey de olsa kızım bu da bizden bi hediye denilebilirdi. Takıya ne kadar meraklısınız diyecek olan varsa lütfen yazmasın. Çünkü mesele takı değil verilen değer..
Nişandan sonra evlerine hiç davet edilmedik. Kandillerde düğünlerde özel günlerde hep aradık sorduk tebrik ettik.
Ama asla onlardan böyle ince davranışlar görmedik. Biz nişanlımı yemeğe de davet ettik dışarda yedik içtik. Ama onların kafa dank etmedi..
Bayramda gelirler diye hazırlıklar yaptık herşeyimizi hazırladık.. Bayram günü bi telefon geldi bize biz gelemicez düğün var.. Düğün de bayramdan sonra.. Bayramda 3 gün dedenin yanında kalmaları gerekiyomuş. Dede hasta değil yatalak değil. Örfleri böyleymiş. Madem örf adet biliyosunuz bayramda nişanlının evine gelineceğini mi bilmiyosunuz. Dede de bulunduğumuz yere 1.5-2 saat uzaklıkta.. Yani bayramda bi yarım saat ayrılabilirlerdi bize.
Neyse.. Bunlar böyle gelemicez falan bizimkiler si
Anlasa ne yapıcaksın? Hadi şmdilik tatlıya baglandı, sonra? Bana kalırsa , devamm edecel olursanız cok baş agrıtır bu aildTelefonda anlamadı konuşunca da beni ve anlatmak istediklerimizi anlamaz heralde...
He pasam he baska arzun varmi ananin ayaklarinada kaapaniymmi de onaBi de biz ailesinden özür dilemeliymişiz bi ton laf etmişiz haksızmışız![]()
Kız evi, Naz evi olur. Erkek tarafı da istenileni yapar. Tabiiki takı da takılır, hediyeler de alınır.
Paragöz olarak düşünmedim sizi ama iyi ki bozulmuş. Size değer vermeyene siz mi değer vereceksiniz?