O zaman iğnelere de başlayacağım dimi ?Bence tarih verirler 14. gün ya5 gün sonra olabilir
Mehmet beyDoktorunuz kim Altunizade de?
Merhaba canım benimde cuma 13. Gün olarak vitamin ne kullanıyorsun inşallah pozitif sonuç alırız benim 2. Transferim olcak perşembe kontrol var inş herşey yolundadır estrofem günde kaç tane içiyorsunMerhabalar bende Nisan başında transfer olacağım ilk defa ve çok heyecanlıyımcuma günü 14.gün olacak sizce tarih verirler mi ? Şu anlık sadece corasprin ve estrofem kullanıyorum bir de vitaminler var
Bende orada tedavi görüyorum perşembe kontrol var mehmet hocadayım sizin dr kimMerhaba Kizlar
Benimde kontrolum Nisan 24 Bahceci Umut da. Umarim hepimiz guzel haberler alirizen yakin zamanda
Benim doktorum Nur Dokuzeylul. Nisan 19 benimde randevum.Bende orada tedavi görüyorum perşembe kontrol var mehmet hocadayım sizin dr kim
Merhaba sizinle aynı durumdayız benim de bugün adetimin 6.günü kontrol var. Aynı ilaçları kullanıyoruz bi sorun çıkmazsa nisanın 12 gibi transfer. Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim benim Aret kamarMerhabalar bende Nisan başında transfer olacağım ilk defa ve çok heyecanlıyımcuma günü 14.gün olacak sizce tarih verirler mi ? Şu anlık sadece corasprin ve estrofem kullanıyorum bir de vitaminler var
Yaa inşallah güzel haberler alırız. Size dün tarih verdiler mi ilave ilaçlara başladılar mi ? Bugün öğleden sonra gideceğiz bizde kontrole çok heyecanliyim gerginimMerhaba canım benimde cuma 13. Gün olarak vitamin ne kullanıyorsun inşallah pozitif sonuç alırız benim 2. Transferim olcak perşembe kontrol var inş herşey yolundadır estrofem günde kaç tane içiyorsun
Ben Ankaradayım Gürgen klinikte tedavi oluyorum çok memnunum şu ana kadar ki her şeyden. Kontrolünüz nasıl geçti? Benimde bugün kontrolüm var 14. Günüm bugünMerhaba sizinle aynı durumdayız benim de bugün adetimin 6.günü kontrol var. Aynı ilaçları kullanıyoruz bi sorun çıkmazsa nisanın 12 gibi transfer. Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim benim Aret kamar
Benim de bugün 8.gün iki gün arayla e2p4 kan veriyorum. Coraspirin Dekort birde estoferm kullanıyorum şimdilik yolunda. Az kalmış sizin transfere kolaylıkla geçsin kavuşunBen Ankaradayım Gürgen klinikte tedavi oluyorum çok memnunum şu ana kadar ki her şeyden. Kontrolünüz nasıl geçti? Benimde bugün kontrolüm var 14. Günüm bugün
Çok teşekkür ederim sizde insallah. Evet salı günü transfer olacağım ben her şey yolundaymışBenim de bugün 8.gün iki gün arayla e2p4 kan veriyorum. Coraspirin Dekort birde estoferm kullanıyorum şimdilik yolunda. Az kalmış sizin transfere kolaylıkla geçsin kavuşun
YaaÇok teşekkür ederim sizde insallah. Evet salı günü transfer olacağım ben her şey yolundaymış
Çok teşekkür ederimm hepimiz için insallahhYaaçok güzel sonucu da güzel olsun inşallah
Transferden oncemi veriyor doktor bunlariSüper benimde 2 nisan çok heyecanlıyımbende 1 coraspin 2 estrofem kullaniyorum. Yarin 3 estrofem alıcam.
Bende 3 nisan transfer oldum.. sizinde kısmen bel ve kasık ağrılarınız oluyor mu?Merhabalar ben de 3 Nisan da transfer oldum .Bugun 2.günüm benim gibi test gününü bekleyen var mı transfer olup
Evet oluyor canım ilk 2 gün rahim bölgemde sızlama tarzı kasılmalar oldu dün belim aşırı ağrıyorduBende 3 nisan transfer oldum.. sizinde kısmen bel ve kasık ağrılarınız oluyor mu?
Merhaba evet rahimini kontrol ediyorlar kalınlaşması uygunsa gün veriyor doktor benim öyle olduMerhaba herkese bende şuan Estrofem kullanıyorum cuma günü kontrolüm var transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum
sizin transferiniz oldumu ? Adetin kaçıncı gün yaptılar ?Merhaba evet rahimini kontrol ediyorlar kalınlaşması uygunsa gün veriyor doktor benim öyle oldu
Evet oldu canım 3 Nisan da valla adetimin kaçıncı günü bilmiyorumsizin transferiniz oldumu ? Adetin kaçıncı gün yaptılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?