Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modellerinişan davetiyesini kim bastırır???kızlar yardım
kızlar nisan da nişanım var erkek tarafı uzakta ve küçük biyerde yaşıyolar davetiye istemiyolar kendileri için eeee biz mi bastırıcaz anlamadım ben bu işi???:1shok:
Öncelikle Hayırlı ugurlu olsun
ßizde Davetiye bastırmıstık bu arada hayat87 ye katılıyorum eger nişan kız tarafına aitse herşeyi kız tarafı karsılıyo a.s
ya lütfen şu adetleri abartmayalım sonra herkes tarafından benimsenmeye başlıyor hiç nişandada davetiye olurmu yapmayın lütfen para kolay mı kazanılıyo ısraf hem vatana hem ormana hem de cebe bence ne oğlan nede kız tarafı kimse bastırmasın çok saçma
Bencede davetiye bastırmaya gerek yok. Eğer bastıracaksanızda nişanı kız tarafı yaptıgı için siz bastıracaksınız. Ama erkek tarafından gelene olmayacaksa sadece telefonla çağırmanız bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
cnm erkek tarafı gerek yok diyorsa ve siz çok istiyorsanız kendi çevrenize göre çıkartıp dagıtın..ama bencede nişan için çok gereksiz bşy davetiyee...bana sorarsanız düğün zamanı bastırılan davetiyede çok gereksiz insanlar 10-20 sn bakıp çöpe atıyorlarrr..işte adet diye yapılıyorr..
Nışanı kız tarafı yaptıgı için davetıyeyıde kız tarafı bastırır nısanın salondamı olcak evde olcksa davetıyeye gerk yokkı çok hevesın varsa dugune sakla bnce dugund e çok daha sık bı davetıye bastıırsınz maddı acıdan nısan davetıeysıne ayıracagınz madddiyatı dugune saklayın.erkek tarfı istemiyosa siz sadece kendı tarfınız için bastırın onlara bastırmk zorunda değilsinz helekı istemıyoruz dıyorlarsa
cnmcmlarım nişan salonda olucak baya büyük bi nişn..
bugün nişanlığımada karar verdim...ve aldım:))
davetiyeler için erkek tarafı haber gönderdi miktar istediler valla bilmiyorum ayıp oldu herhalde amaaaaaaaan çk istiyolarsa bastırsınlar napıyım artık babama da yazık :))çalışmıyorum evlenicem die yalan mı ? zaten uzaktayım kırk yılda bi masrafım oluyo:))
kendimi mi avuttum yksa olabilir mi erkek tarafının bastırması da..????
Benimde haftaya nişanım var davetiyeyi biz bastırdık. açıkcası nişan için bencede gereksiz ama bizim akrabalarımız uzakta telefonla tek tek aramak hem daha zor hem masraflı ara adres ver tarif et falan o yzüden söz uçar yazı kalır düşüncesiyle cok sade bir davetiye bastırdık sözlümün tarafından fazla kişi gelmeyeceği için onlar istemedi ama gene de biraz davetiye onlara ayırdık dağıtmaları için
valla ben kız tarafı bastırır biliyorum ama maddi sorun varsa aranızda anlaşıp erkek tarafıda bastırabilir bizde salonda nişan yaptık ve davetiyeyi biz bastırdık... salonu biz tuttuk, fotografçının parasını biz verdik hepsi bize aitti...