bu arada kızlar birşey sorucam? Misafirlere hatıralık dağıtırken nişan sepeti dediğimiz sepete koyup da mı vericez? o kısmı halledemedim henüz yardımcı olursanız sevinirim...:)
bu arada kızlar birşey sorucam? Misafirlere hatıralık dağıtırken nişan sepeti dediğimiz sepete koyup da mı vericez? o kısmı halledemedim henüz yardımcı olursanız sevinirim...:)
canım ben istanbulda oturmuyorum malesef tepsi süslesek onun üzerine koysak magnetleri olmaz mı ki? bir şey daha sorucam magnetler mıknatıslı olunca birbirine yapışmasın diye tülden kese yapıp onun içine koyucaz ve kurdeleyle de bağlıcaz. güzel olur mu sence? yani daha magnetlerin nasıl dağıtıldığını görmediğim için aklıma bu fikir geldi.
Kızlar ben nişanı evde yapıcam ve gelenlere gelmeyenlere hatıra olsun diye magnet yaptırmayı düşündüm. Nişanda şu modellerden hangisi en hoş olur sizce? Birinciyi direk eledim kına için olduğundan bu arada :)
Sevgilinizle bir ömre adım atarken tamamen hayal gücünüze dayalı butik kurabiyelerimizi unutmayın.. Web adresimi ziyaret etmenizi ve aradığınızı bulamasanızda tamamen isteklerinize bağlı olduğunu unutmayın.. Kurabiyelerimiz kişiye özeldir..mutluluğunuz mutluluğumuz olsun.XXXXXXXXXXXXXXXXX yıldönümlerinde hayatınızın aşkının doğum gününde sevgililer günü kutlamasında hediye edip yıllara çocuklarınıza bile saklayıp aşkınızı anlatabileceğiniz , sözünüzde nişanınızda nikahınızda herkese hoş armağanlar verebilir hatıralardan silinmeyebilirsiniz. kadınlar kulübü adı altında ürünlerimize ilgi gösteren dostlarımıza güzel günlerinde bizimde hoş sürprizlerimiz olacağını unutmayın derim sayfamıza desteklerinizi ve takiplerinizi bekliyorum. Teşekkürler bayanlarrrEki Görüntüle 626295