Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nanelikekik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
30
43
3
35
Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.

Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .

Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .

Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.

Son düzenleme:
Geçmişi kirli cümlesinden bile nasıl geri kafalı biri olduğu anlaşılıyor. Sen rezil olmamışsın o kendini rezil etmiş, yolun başında kurtulduğun için şükret. Böyleleriyle ömür geçmez.

Canım işin hukuki boyutunu bilmiyorum ama verilmiş sadaka varmış düşünsene çoluk çocuk olup ortada da bırakabilirdi. Tahkikat sonucu nişan gününe mi gelmiş gerizekalının.şükret ki yüzünü görmüşsün. İnsanlara da aldırma insanların hayatında ne rezillikler var boş ver.

Tam olarak geçmişi kirli demedi ama o anlama getiren laf etti

Geçmişi istediğim gibi değil dedi . Düzenledim şimdi

Nasıl olabiliyor boyle birsey ya hayret gerçekten . Ilk zamanlar tanışınca hic mi konuşmadınız bu konuları. Daha once bilmiyor muydu. Nisan gunu mu öğrendi

Tam olarak geçmişi kirli demedi ama o anlama getiren laf etti

Geçmişi istediğim gibi değil dedi . Düzenledim şimdi

Bunları siz daha önce konuşmadınız mı yav? Sormadı mı hiç ilişkin oldu mu olmadı mı diye? Buna bu kadar takık olan adam önceden sorardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…