Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Serin hikaye ve cool story tarzı yorum yazan papağansporlular cok komiksiniz . kraker vereyim ister misiniz ?

Saçmalayan bazı yazarlar var onlar kendilerini biliyor . Ciddiyetsiz tipler .

Konumu kapatın lütfen adminler
Tek gözlü bir adam,çok emek verdiği bahçesine seslenmiş,acaba sana benden iyi bakan,abad eden oldu mu?
Bahçe dile gelmiş,seninle birlikte üzerimden 99 tek gözlü bana hizmet etti,çift gozlulerin hesabını sen yap:))
Biz ne fakeler gördük burada(sözüm meclisten dışarı)sayısını unuttuk,kimi gerçek ötesi gibiydi,simdikilere hiç benzemiyorlardı

Umarım bu ve bunun gibi zihniyettekilere geçmişini dolu dolu dibine kadar yaşayan ama hiçbir şey yaşamadım diye masum ayağına yatan kişiler denk gelir de layığını bulurlar
Böylelerine dürüstlük alerji yapıyor
Sende bundan sonra kimseye eskilerinin adisyonunu sunma

Terbiyesiz adam pis ruhlu kurtulduğuna şükür ne edep ne terbiye öğrenmiş okumakla adam olunmuyor bir kadın ile nasıl konuşulacağını kimse öğretmemiş mi anası bacısı yokmu hiç mi hayatta bişey görmemiş zihniyeti ruhu kirli

16 yasındaki sevgililik... ne kadar cılgın caglarımız, kanımızın deli aktıgı zamanlar. En masum iliskilerimiz, en temiz en saf duygularımız. Bence bunları yaşadığınız için mutlu olun,o sizi böyle bi sebepten terk ettigi için kendinden utansın.

şükür ucuz kurtulmuşsun şahsen hiç kızarkadaşı sevgilisi olmadığına inanmıyorum 29 yaşına gelmiş olmadıysa da ciddi bi problem yani ama erkek ya nasılsa anlaşılmıyo diye yok beraber olmadım sevgilim olmadı atıyolar bol keseden neyse canım rezil mezil olmadın hiç o ne mal olduğunu belli etmiş
böylesi evlenince çoluk çocuk olunca da sürekli öne sürer bunu her kavgada haksızlığı kabul edemez yok sen geçmişte öyle yaptın böyle yaptın diye
yat kak şükür et bi hayır dağıt Allah daha iyileriyle karşılaştırsın

Serin hikaye ve cool story tarzı yorum yazan papağansporlular cok komiksiniz . kraker vereyim ister misiniz ?

Saçmalayan bazı yazarlar var onlar kendilerini biliyor . Ciddiyetsiz tipler .

Konumu kapatın lütfen adminler

Araya birkaç gün verseydin gene bir derece, olaylar çok hızlı gelişti. Nişanlının yaptıkları arasında hiçbir bağlantı yok, adamın motivasyonu nedir anlayamadık. Adam durduk yere bütün kadınlardan intikam almaya karar verip kurban olarak seni seçmiş yani öyle mi, hahaha. Şeyma Subaşı'na bak falan nedir, seninki Acun Ilıcalı kadar zengin mi? Komşunun kızı birden arkadaşın oldu, bir de ne alaka ortama o da girdi falan. Böyle bir durum olacak, adam milletin içinde sana hakaretler yağdıracak, senin ailen bunu hazmedip dut yemiş bülbül gibi oturacak, aileler hiç işin içine karışmayacak (hem de Türkiye gibi bir yerde), kimse kalmamış gibi komşu kızı yanında gelecek falan yok daha neler. Wattpad hikayelerinizi buraya yazmayın lütfen, ergen üye çoğunluk değil burada.

Konu fake değil bence ama..
Sanırım konu sahibi arkadaş nişanlıya fazla bilendiğinden araya anlamsız bişeyler serpiştirdiği için konu otomatikmen inandırıcılığını kaybetti.
Yoksa bu tip hasta ruhlu hatta daha beteri insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…