- 15 Eylül 2019
- 30
- 43
- 3
- 35
- Konu Sahibi nanelikekik
-
Tabi ki nişanda öğrenmedi . Daha önce anlattım bu eski sevgili konularını . Sordu anlattımSiz daha önce sevgililerinizin olduğunu falan söylemediniz mi anlamadım? Hiç sevgilisi olmamış hiçbir şey yaşamamış bir erkeğin öyle birini istemesi normal yine aynı şekilde hiçbir sevgilisi olmamış, bir şeyler yaşamamış bir kadın da öyle birini isteyebilir bunda sorun yok. Burada mesele şu yani bu adam nişanda mı öğrendi bu mevzuyu ki böyle terbiyesizce bir şey yaptı?
Fake mi çıktı nişanlın?Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.
Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .
Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .
Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Eee o zaman bir tepki vermedi mi?Tabi ki nişanda öğrenmedi . Daha önce anlattım bu eski sevgili konularını . Sordu anlattım
Yuh artık abartmayınNası yani bu lafından sonra babanız arkadaşınız vs adamı dövmedi mi ? Adam ordan sağ mı çıktı bir de
Ne olumlu ne de olumsuz bir tepki verdi . Hiçbirşey demediEee o zaman bir tepki vermedi mi?
Niye abartacakmışım. Valla ağzını burnunu kırarlardı orda. Nişan günü herkesin içinde böyle laf eden adam abartmıyor da ben mi abartıyorum.Yuh artık abartmayın
Bence baba,en baba Hulusi Kentmen sesiyle"Sağ ol evladım,biz de senden öğrendik,eksik olma"diye sırtını sıvazlamıştır:)Nası yani bu lafından sonra babanız arkadaşınız vs adamı dövmedi mi ? Adam ordan sağ mı çıktı bir de
Yani sonra da hiçbir şey olmamış gibi ilişkinşz devam etti her şey Güzelken nişanda böyle yaptı, doğru mu anladım?Ne olumlu ne de olumsuz bir tepki verdi . Hiçbirşey demedi
Mühendismis yakışıklıymış ne fark eder karakter olmadıkça. Allah kurtarmış sizi düşünmeyin artıkBunu komsumuz tanıstırdı benle, mühendis dedi , çok efendi düzgün biri sessiz sakin büyüklerine saygılı dedi . Sonra tanısmayı kabul ettim . Sosyal medyadan baktım yakısıklıydı beğendim ama sonuç felaket
Aynen böyle yaptı, herşey iyiydi .Yani sonra da hiçbir şey olmamış gibi ilişkinşz devam etti her şey Güzelken nişanda böyle yaptı, doğru mu anladım?
Psikolojisi bozuk benceMühendismis yakışıklıymış ne fark eder karakter olmadıkça. Allah kurtarmış sizi düşünmeyin artık
İyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.Tazminat davası ac, masraftan daha önemlisi gururunuza izzeti nefsinize oynamıs.
Onurunuzu kirmis.
Dava acma Allaha havale et diyenlerı asla dinleme.
Actıgın davayı yuzde doksan bes kazanacaksın zaten
Adamın yaptığı zaten rezillik asla onu savunmuyorum ama sizinde hemen şiddete başvurmanız saçmalık haklıyken haksız duruma düşürücek bir davranışNiye abartacakmışım. Valla ağzını burnunu kırarlardı orda. Nişan günü herkesin içinde böyle laf eden adam abartmıyor da ben mi abartıyorum.
Hakaret yok muİyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?