Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki nişanda öğrenmedi . Daha önce anlattım bu eski sevgili konularını . Sordu anlattım

Fake mi çıktı nişanlın?
Yok bu konuda bir fake var da o olabilir mi acaba

Bunu komsumuz tanıstırdı benle, mühendis dedi , çok efendi düzgün biri sessiz sakin büyüklerine saygılı dedi . Sonra tanısmayı kabul ettim . Sosyal medyadan baktım yakısıklıydı beğendim ama sonuç felaket

Mühendismis yakışıklıymış ne fark eder karakter olmadıkça. Allah kurtarmış sizi düşünmeyin artık

Terbiyesiz adam nişan gününe kadar aklı nerdeydi son dakika mı konuştunuz yoksa son dakika mı kafasına dank etti medeniyetsiz geçmişinizde görüştüğünüz insanların olması gayet normal ne yani bu güne kadar oturup onumu beklicektiniz o size bunları söylerken keşke şöyle bir Osmanlı tokadı yapıştırsaydınızda o kadar insanın önünde sizi rencide etmek neymiş görseydi ayrıca hiç çekinmeyin davada açın.

Tazminat davası ac, masraftan daha önemlisi gururunuza izzeti nefsinize oynamıs.
Onurunuzu kirmis.

Dava acma Allaha havale et diyenlerı asla dinleme.
Actıgın davayı yuzde doksan bes kazanacaksın zaten
İyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.

Niye abartacakmışım. Valla ağzını burnunu kırarlardı orda. Nişan günü herkesin içinde böyle laf eden adam abartmıyor da ben mi abartıyorum.
Adamın yaptığı zaten rezillik asla onu savunmuyorum ama sizinde hemen şiddete başvurmanız saçmalık haklıyken haksız duruma düşürücek bir davranış

Aklima bas
İyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.
Hakaret yok mu konusahıbı dava acinca yazar buraya, acılırmı acilmaz mı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…