- 15 Eylül 2019
- 30
- 43
- 3
- 35
- Konu Sahibi nanelikekik
-
Yetersiz hissetmiştir kendini akılsız güya ben temizim sen pis. Araştırsan hayat kadınlarını bulursun geçmişinde. Kimse onu biriyle el ele görmedi diye çok mu temiz oluyor?Yüzüme karşı çok iyiydi. Hayır anlamıyorum . O da yapsaydı sevgili . Bir insanın sevgilisi olması suç mu ? Onun kaderi böyleymiş .
Bence ayrılık sebebi farkli, bunu dert etmiş olsa is o raddeye gelene kadar akli neredeymiş. Nisan gunu mu geçmişin gelmis aklinaBiliyordu. Konustuk bu konuları .
Yarısını değil tamamını iste bence.O kadar masraf yaptım. Birini aracı gonderecegim . Masraflarımın yarısını tazmin etsin hiç olmazsa . Yoksa mahkemede hakkımı arayacağım . Daha da muhattap olmak istemiyorum onunla
İçi fesatmış bu herifin kurtulduğunuz için dua edin artık takmayınBen buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?
L.net o.sunki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorumİyi de o anda mi aklına gelmiş geçmişiniz..
Niye nişan günü ?
Daha önce hiç mi konuşulmadı.
Aman bırakırsa bıraksın, canı cehenneme.
Zihniyetini sevdiğim..
Aynen ben de aileler naptı o an çok merak ettim tuhaf bi durum yani nişan günü...Yarısını değil tamamını iste bence.
Çünkü o masraflar bu beyinsiz yüzünden yapılmış.
Masrafı karşılamazsa hem nişan masrafı hem hakaret için tazminat davası açacağını söyle. Sürünsün pislik.
Tek merak ettiğim. Ailesi de topladı eşyasını gitti mi?
Madem ki bir yola giriyoruz ben de tümgeçmişimi dürüstlükle anlattım . Yanlış mı yaptım ? Geçmişimi değiştiremem kiValla bu erkeklerde şaşırmış. Menapoza mi girmis regl mi olmus. Deli midir nedir. Dengesiz.
Sanki yalan söylemiş kandırmışsınız da foyaniz ortaya cıkmış gibi davranmış.
Valla hic canını sıkma kurtuldun bundan şükret
Ya bırak lanet olsun de geç, ne sıkılıyorsun, kendi sevgilisi olmamış diye mi bilenmiş ne...L.net o.sunki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorumNeden böyle birşey yaptı ? bilmiyorum
Hayır tabi ki sizin yaptığınız çok doğru karşı taraf yanlışMadem ki bir yola giriyoruz ben de tümgeçmişimi dürüstlükle anlattım . Yanlış mı yaptım ? Geçmişimi değiştiremem ki
Tartışma yaşandı tabi . Annem babam yakınlarım kızdılar . Onun yakınları da ona kızdılar . Zaten terk etti hemen mekanıAynen ben de aileler naptı o an çok merak ettim tuhaf bi durum yani nişan günü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?