Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce konustuk bu konuları ama ne olumlu ne de olumsuz bir tepki verdi. Kafasında kurmus demekki

Kafasına nişan akşamı ağır birsey düşmüş olmalı.
Nasil bir kin bu nişan akşamı herkesin içinde?
Yediremiyormuş madem aklı neredeymiş bu zamana kadar!
Adalet anlayışımız..Bilemiyorum dava açsanız da kazanacağınıza emin degilim.
Malum tecavüze ugruyorsunuz misal o saatte orada ne arıyormuş niye açık giyinmiş? kuyruk sallamış diyen zihniyet!
İşin başında "adam" olmadığını anlamışsınız işin olumlu tarafı bu..

Yüzüme karşı çok iyiydi. Hayır anlamıyorum . O da yapsaydı sevgili . Bir insanın sevgilisi olması suç mu ? Onun kaderi böyleymiş .
Yetersiz hissetmiştir kendini akılsız güya ben temizim sen pis. Araştırsan hayat kadınlarını bulursun geçmişinde. Kimse onu biriyle el ele görmedi diye çok mu temiz oluyor?

Nişan gününümü beklemiş terk etmek için herkesin içinde söylenecek laf mı? Tazminat davası aç bunu da seni terk ettiği için değil haysiyetinle oynadığı için yap.

O kadar masraf yaptım. Birini aracı gonderecegim . Masraflarımın yarısını tazmin etsin hiç olmazsa . Yoksa mahkemede hakkımı arayacağım . Daha da muhattap olmak istemiyorum onunla

O kadar masraf yaptım. Birini aracı gonderecegim . Masraflarımın yarısını tazmin etsin hiç olmazsa . Yoksa mahkemede hakkımı arayacağım . Daha da muhattap olmak istemiyorum onunla
Yarısını değil tamamını iste bence.
Çünkü o masraflar bu beyinsiz yüzünden yapılmış.

Masrafı karşılamazsa hem nişan masrafı hem hakaret için tazminat davası açacağını söyle. Sürünsün pislik.

Tek merak ettiğim. Ailesi de topladı eşyasını gitti mi?

Ben buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?

İçi fesatmış bu herifin kurtulduğunuz için dua edin artık takmayın

İyi de o anda mi aklına gelmiş geçmişiniz..
Niye nişan günü ?
Daha önce hiç mi konuşulmadı.
Aman bırakırsa bıraksın, canı cehenneme.
Zihniyetini sevdiğim..
L.net o.sunki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum Neden böyle birşey yaptı ? bilmiyorum

Valla bu erkeklerde şaşırmış. Menapoza mi girmis regl mi olmus. Deli midir nedir. Dengesiz.
Sanki yalan söylemiş kandırmışsınız da foyaniz ortaya cıkmış gibi davranmış.
Valla hic canını sıkma kurtuldun bundan şükret

Aynen ben de aileler naptı o an çok merak ettim tuhaf bi durum yani nişan günü...

Madem ki bir yola giriyoruz ben de tümgeçmişimi dürüstlükle anlattım . Yanlış mı yaptım ? Geçmişimi değiştiremem ki

L.net o.sunki bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum Neden böyle birşey yaptı ? bilmiyorum
Ya bırak lanet olsun de geç, ne sıkılıyorsun, kendi sevgilisi olmamış diye mi bilenmiş ne...
İstediğinle istediğini yaparsin, çok yediremiyorsa baştan söyleyecekti.

Ailesi ne yaptı, sizin aileniz, babanız ne dedi bu lafın üzerine.

Siz daha önce sevgililerinizin olduğunu falan söylemediniz mi anlamadım? Hiç sevgilisi olmamış hiçbir şey yaşamamış bir erkeğin öyle birini istemesi normal yine aynı şekilde hiçbir sevgilisi olmamış, bir şeyler yaşamamış bir kadın da öyle birini isteyebilir bunda sorun yok. Burada mesele şu yani bu adam nişanda mı öğrendi bu mevzuyu ki böyle terbiyesizce bir şey yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…