Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dava açabiliyorsunuz,yaptığınız maddi harcamaları verdiğiniz hediyeleri,bohça vs. geri alabilirsiniz.Manevi tazminat alabilir misiniz emin değilim,şahitleriniz var ama yoruma açık bir konu

Söylemedin mi başta yada bilmiyor muydu sevgilin olduğunu eskiden

Ben adamın yaptığını onayladım mı hanımefendi? Niye konuyu saptırıp bana hakaret ediyorsunuz? Kibledim sizi.

Bence asıl problem 29 yaşına kadar hiç sevgilisinin olmaması. Ayrıca aç davanı süründür, terbisyesiz. Kendini böyle birinden kurtardığın için şükret, yobaz insanla zaten mutsuz olurdun. Okumuş ama adam olamamış, nişan gününe kadar aklı nerdeymiş de tam nişan ortasina böyle bir hadsizlik yapmış.

Kendini alacak bi enayi bulmus hala artizlik peşinde.
(adami diyorum)

Son düzenleme:
Kendini alacak bi enayi bulmus hala artizlik peşinde.
(adami diyorum)
Iyiki olmamış, kıza yazık olacaktı. Bide sözde adamlık yapıp herkesin içinde nişanı olmadan atmış. Ay düşündükçe içime fenalık geliyor. Rezil. Bu kafayla zaten onu kimsecikler almaz.

Sizi Allah korumuş gerçekten. Geçmişin konuşulmasını da deşilmesini de hiç sevmiyorum. Geçmişte kalmış olmuş bitmiş. Allah’ından bulsun terbiyesiz adam, hiç üzülmeyin kurtuldum diye sevinin, acı bir tecrübe olmuş size bu durum Temmuz’da tanıdığınız biriyle hele ki görücü usulü Eylül’de nişanlanmaya kalkmayın. Aradaki kişi kim olursa olsun iyice tanımak, incelemek lazım. Bu zihniyetteki bir insanla evlenseniz çok daha kötü olurdu sizin için. İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama eğer olabiliyorsa açın tabi davanızı

Terbyesize bak!
eski sevgilisiyle barışmış falan olmasın,hiç sevgilisi olmadığına inanmadım. akli dengesi yerindeyse nişana kadar zaten getirmezdi işi, yaptığı pisliğe kendince destekli bahane yaratmak için namusuna dil uzatmış

Arkadaşlar son gelişmeyi yazıyorum.

Komşumun kızıyla ben de gittim . Önce arkadaşım girdi kafeye sonra, bir süre sonrada ben girdim içeriye .
Dut yemiş bülbül gibi dondu kaldı. Sen ne aşağılık bir adamsın neden böyle birşey yaptın diye sordum . Bilmiyor muydun geçmişimi ? Anlatmadım mı sana dedim ? Şimdi mi geldi aklına dedim ?

O da şöyle dedi ; İçimde bir sıkıntı var . Kadınlara karşı içimde ciddi bir öfke var. Geçmişte bende aşık oldum ama sürekli reddedildim. İyi niyetliydim . Eğer evlenseydik biz kavga ederdik ve sana şiddet uygulayabilirdim dedi. Böylesi çok daha iyi dedi . Maddi durumumuz ben gencken kötüydü ve sürekli okuyup çalışıyordum. Mezun olduktan sonra iş buldum maddi durumum iyileşti. Fiziğime baktım, kendime bakmaya başladım. Ailem bana kız aramaya basladı ama içimdeki öfke dinmiyor dedi . Diğer görücü kızları da istememiş . Geçmişleri yüzünden . Geçmişte sevgilisi olan kız istemiyormuş .

Maddi zararımı tazmin edecekmiş . Onun sözünü verdi .

Ayrıca benim onu sevdiğime inanmıyormuş . Şimdi biz senle evlensek , kavga edip boşanacağız ve ben sana tazminat ve ömür boyu nafaka vereceğim. Sende benim kazanmak için gençliğimi en güzel yıllarımı uğruna harcadığım parayı yeni sevgililerinle yiyeceksin . Böyle olacak biliyorum. Bak Şeyma Subaşına dedi .

Ben de ona hakkımı helal etmediğimi söyledim . Tekrar sövüp sayıp bela okuyup, arkadaşımla kafeden ayrıldık .

Serin hikaye bro

yıllarımı uğruna harcadığım parayı yeni sevgililerinle yiyeceksin . Böyle olacak biliyorum. Bak Şeyma Subaşına dedi .

Kusura bakmayın ama burda epey güldüm ben ya
Bilip bilmeden gelip hiçbir konuya fake demem ama sizce de aranızda geçen diyalog çok uç ve garip değil mi
Eğer gerçekten bunları size söylediyse verilmiş sadakanız varmış
Terkederek iyilik yapmış beyin yoksunu

Cool Story Bro

tamam da nişanlı değiller ki şuan ortada bozulan bi nişan yok. Nişan yapılacağı gün terketmiş

Sizinle hiç konuşmadan pat diye ortaya böyle söyledi yani. Aranızda bir çekim yokmuş zaten yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor yoksa size söyler bitirirdi en basiti herkesin içinde değil boş erin iyi olmuş. Hiç kimse ile bir geçmişi olmayandan korkarım asıl altından nasıl bir psikopat çıkacağı belli olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…