• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan hazırlıkları yapıcam ama sorun sorun sorun....

Of canım of bende aynı bu şekilde evlendim.Bizimkilerin durumları iyi değildi evet ama yinede elimizden geleniyaparız demediler sanki yükmüşüm gibi... Sonaradan gördümkü kız evlendiren başka anne babalar gerekirse kredi çekip yine yapıyor.Ki kızım oldu bende aynısını yaparım yani...Aynı senin olaydaki gibi erkek tarafına aman yapsın dediler yani eşime :) Düğün tarihimi,kınayı salonu herşeyi biz hallettik eşimle.Yani hala söylüyorum aileme kalsa kimbilir ne zaman evlenirdim Allahtan akıllılık ettimde kendim bir an önce yaptım herşeyi...Ayrıca herşeyi geçtim düğünde de hiç bir şey takmadı ailem...Eşimin aldığı bileziklerden bir kaçını annem takıyormuş gibi gösterdik çünkü burada takı töreni sesli oluyor kim ne takarsa söyleniyor mecbur kaldım...Bana yapılan tek şey mutfak eşyasıydı.Oda ablam için zamanında kenara koyulmuş şeylerdi.Yok yatak oadsını kız tarafı yaparmış,yok nişan kıza aitmiş,yok perdeler kız tarafına halılar falan olmadı yani böyle bir şey.Herşeyi eşim yaptı.Onunda ailesinin katkısı olmadı hep kredi kartlarına yüklendik zamanında sonrada öderken zorlandık tabi...Yani zor işler bunlar.Seni çok iyi anlıyorum.İnşallah fazla yıpranmadan bitirirsin düğününü...Allah mutlu etsin eşinle...

Birde durum kötü olsada ilgilenmediklerini hissediyordun.İnsan evet durum kötü ama kızım elimizden gelen bu kadar der manevi olarak yardımcı olur ama oda olmadı...Sorular sorardım anneme düğün hazırlıklarıyla ilgili sağolsun ilgisiz davranırdı....neysee............

Back
X