nişan hediyesi

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
318
İstanbul
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. eşimin kardeşinin bayramdan sonra nişanı var. aile arasında değil salonda olacak. 1 tane küçük altın takıcaz zaten ama sanki bana az geliyo gibi. daha eşimle konuşmadık önce size sormak istedim. ben nişanlanırken o bekar olduğu için hiçbirşey takmamıştı. sonuçta biz en yakınları olduğumuz için bana 1 tane az geliyo gibi. bilezik takamayız takmam zaten de 2 tane mi küçük altın takmamız gerekir acaba. bir de eski konularımdan bilenler bilir şu aralar hiç durumum yok 2 tane takmak beni zorlar. 1 tane bile zorlar ama mecbur onu takıcaz zaten. tecrübesi olanlar yazabilirlermi..

Ceyrek bence az olur en azindan bi 50 lik yada yarim altin takin yada bilezik diyecegim ama durumunuzda yokmus altin fiyatlari dusuk bu aralar ama ceyrek kardese az bence :23:

bence az değil nişan bu sonuçta düğünde takarsınız daha büyük bir şey ... gerçi eşimin kardeşleri bana düğünümde bile altın takmamıştı :34::34:

çeyrek az gibi geldi bana açıkçası. ama durumun çeyrek almak için uygunsa kendini kasma çeyrek al, düğünde telafi edersin.

Ceyrek bence az olur en azindan bi 50 lik yada yarim altin takin yada bilezik diyecegim ama durumunuzda yokmus altin fiyatlari dusuk bu aralar ama ceyrek kardese az bence :23:

valla cnm bilezik takamam eski konularıma bak istersen şu anda dünya kadar borcum var eşim yüzünden. aslında yarım falan da takmak gelmiyor içimden o benim nişanımda bekardı ama hiçbişey takmadı altını bırak para bile. sonuçta kardeş bu ufak bişey de olsa takabilirdi.

çeyregın neresı az ? herkes butcesıne göre takar........benım dugunum de kendı dayım- amcam- babaannem çeyrek taktılar...nişan da hiçbir şey olmadı......ama durumları yok biliyorum o yuzden önemli değil......gelmeleri yeterli.......

walla ben nişanda takıya karşıyım. zaten insanlar düğünde takıyor, nişanda ne gerek. hoş böyle söylememe rağmen nişanlımın ailesi nişanda para ve çeyrek takmıştı. ama gerek yoktu, az da değil. herkesin kendi bütçesi, sen çeyrek taktın diye az bulacak hali yok ya aa nişan bu yahu

Valla eşimin akrabaları bize gram altın takmışken, çeyrek altın baya iyi bi takı valla:1:
Canım sen bütçene göre en uygununu al, düğünde daha güzellerini takarsın inşallah:32:

çeyregın neresı az ? herkes butcesıne göre takar........benım dugunum de kendı dayım- amcam- babaannem çeyrek taktılar...nişan da hiçbir şey olmadı......ama durumları yok biliyorum o yuzden önemli değil......gelmeleri yeterli.......

bende senin gibi düşünüyorum durumumuzu zaten hepsi biliyor bildikleri halde taktığımı beğenmezlerse kendi ayıpları

walla ben nişanda takıya karşıyım. zaten insanlar düğünde takıyor, nişanda ne gerek. hoş böyle söylememe rağmen nişanlımın ailesi nişanda para ve çeyrek takmıştı. ama gerek yoktu, az da değil. herkesin kendi bütçesi, sen çeyrek taktın diye az bulacak hali yok ya aa nişan bu yahu

ağzına sağlık valla bende böyle düşünüyorum nişan yapanlara çok kızıyorum herkes senin hem nişanına hem düğününe iki kere takmak zorunda değil. bu yüzden ben zaten aile arasında yaptım. ailemin durumuda yoktu olsaydıda büyük nişan yapmazdım zaten

Aynen!
Bizde nişan yemekli içkili ve salonda olur.
Ama aile büyüklerinden başkası takı takmaz.
Hatta benim nişanımda sadece eski eşimin ailesi set takmışlardı bana.
Bizim taraftan hiç kimse bir şey takmamıştı.
Nişanda sadece gelinin gönlü olsun diye gelin kıza bir şeyler takılmalı.
Gerisi zaten düğünde olur.

Aynen!
Bizde nişan yemekli içkili ve salonda olur.
Ama aile büyüklerinden başkası takı takmaz.
Hatta benim nişanımda sadece eski eşimin ailesi set takmışlardı bana.
Bizim taraftan hiç kimse bir şey takmamıştı.
Nişanda sadece gelinin gönlü olsun diye gelin kıza bir şeyler takılmalı.
Gerisi zaten düğünde olur.[/QUOTE

haklısın valla bence de en doğrusu bu. ama bizde de aa bi de kardeş olacak taka taka bir çeyrek taktı deme ihtimalleri çok yüksek.

valla cnm bilezik takamam eski konularıma bak istersen şu anda dünya kadar borcum var eşim yüzünden. aslında yarım falan da takmak gelmiyor içimden o benim nişanımda bekardı ama hiçbişey takmadı altını bırak para bile. sonuçta kardeş bu ufak bişey de olsa takabilirdi.

Bekar olunca beklenti icinde olmamak gerek bence,
ama durumu varsa takabilirdi tabi bilemiyorum...
durumun yoksa madem zaten nisan dugunde degil,
ceyrek tak dugunde telafi edersiniz INSALLAH:31:

nişan bu.düğün değil ki.durumun yokkken zorlamanın ne manası var? herkesin bir bütçesi var.milletin ağzına her daim laf lazım.sanki bilezik taksan ağızları mı duracak? bu sefer de inceymiş derler.yok o kadar borcu varken bu para nereden geldi derler.yani hiç bir türlü yaranamazsın.milleti düşünerek yaşanmaz.

Back
X