- Konu Sahibi poyrazmurat
-
durumun neye uygunsa onu yap bence ..
bunun daha dugunu var :)
Ceyrek bence az olur en azindan bi 50 lik yada yarim altin takin yada bilezik diyecegim ama durumunuzda yokmus altin fiyatlari dusuk bu aralar ama ceyrek kardese az bence
bence az değil nişan bu sonuçta düğünde takarsınız daha büyük bir şey ... gerçi eşimin kardeşleri bana düğünümde bile altın takmamıştı
çeyrek az gibi geldi bana açıkçası. ama durumun çeyrek almak için uygunsa kendini kasma çeyrek al, düğünde telafi edersin.
çeyregın neresı az ? herkes butcesıne göre takar........benım dugunum de kendı dayım- amcam- babaannem çeyrek taktılar...nişan da hiçbir şey olmadı......ama durumları yok biliyorum o yuzden önemli değil......gelmeleri yeterli.......
walla ben nişanda takıya karşıyım. zaten insanlar düğünde takıyor, nişanda ne gerek. hoş böyle söylememe rağmen nişanlımın ailesi nişanda para ve çeyrek takmıştı. ama gerek yoktu, az da değil. herkesin kendi bütçesi, sen çeyrek taktın diye az bulacak hali yok ya aa nişan bu yahu
Valla eşimin akrabaları bize gram altın takmışken, çeyrek altın baya iyi bi takı valla
Canım sen bütçene göre en uygununu al, düğünde daha güzellerini takarsın inşallah
walla ben nişanda takıya karşıyım. zaten insanlar düğünde takıyor, nişanda ne gerek. hoş böyle söylememe rağmen nişanlımın ailesi nişanda para ve çeyrek takmıştı. ama gerek yoktu, az da değil. herkesin kendi bütçesi, sen çeyrek taktın diye az bulacak hali yok ya aa nişan bu yahu
Aynen!
Bizde nişan yemekli içkili ve salonda olur.
Ama aile büyüklerinden başkası takı takmaz.
Hatta benim nişanımda sadece eski eşimin ailesi set takmışlardı bana.
Bizim taraftan hiç kimse bir şey takmamıştı.
Nişanda sadece gelinin gönlü olsun diye gelin kıza bir şeyler takılmalı.
Gerisi zaten düğünde olur.[/QUOTE
haklısın valla bence de en doğrusu bu. ama bizde de aa bi de kardeş olacak taka taka bir çeyrek taktı deme ihtimalleri çok yüksek.
valla cnm bilezik takamam eski konularıma bak istersen şu anda dünya kadar borcum var eşim yüzünden. aslında yarım falan da takmak gelmiyor içimden o benim nişanımda bekardı ama hiçbişey takmadı altını bırak para bile. sonuçta kardeş bu ufak bişey de olsa takabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?