Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için aldığım elbisem :)

pek benim tarzım değil canım ama Allah tamamına erdirsin inşallah :) içinde senin kendini nasıl hissettiğin önemli :)

bence güzel ben çok pişmanım salak gibi sonrada giyerim ne gereği var diye gittimde takım elbise aldım evdede olsa böle bişey giymek isterdim içine sindiyse güle güle giy canım

rengi güzelmiş ama kabarık yani sana yakışmış fakat ben giyinemem yakışmaz bana

çok güzel olmuşsun canım mor dağlar prensesi gibi...
allah tamamına erdirsin inşallah
opuyorumnanaktan

mor ve gümüş renk ikilisi çok severim. güle güle giy. allah daha güzellerini de verir inşallah.

Güzel bir elbise fakat üstü çok abartılı süslü oldugu için seni zarif göstereceği yerde kilolu göstermiş...

ama önemli olan senin içine sinmesi sen begendiysen en önemlisi o güle güle giy..

çok abartılı değil mi tatlım gerçi gelininde göz alıcı olması lazım güle güle giy mutuluklar

benim de pek tarzım değil çok iddalı ama herkezin yöresine göre değişiyo benim eişmin memleketinde de böle tarz giyiyolar hayırlıs olsun nişanın canım

Öncelikle hayırlı olsun nişanınızz...
Kıyafetinize gelince siz beğenmişsiniz zaten güle güle giyin...
Bana göre de biraz şatafatlı bende çok sevmem...
Ve olduğundan biraz daha kilolu gösteriyor böyle kabarık elbiseler...

Kızlar, nişanı atlattım :) düğün gibi oldu çok eğlendik :)) elbisemi herkes çok beğendi herkesten olumlu yorumlar aldım :)) Salonda çokta göze batmadı taşlı olması tam tersine ışıl ışıl oldu :)) :)) süper bi akşamdı :)))))

hadi hayırlı olsun canım.. buarada benimde nişanıma 2 ay var sözüm oldu ama nişanı salonda istedik benim denediğim nişanlığın aynısıydı görür görmez çaktım..kaydirigubbakcemile5 çok güzel bi nişanlık bence..

Allah mutluluğunuzu daim etsin ama çok cafcaflı ve kilolu göstermiş:(Yinede önemli olan senin seçimin senin kararın canım hayırlı olsun...

Back
X