Nişan için tatil iptal edilir mi ?

Benim kardesim olsa otel tarihlerimi kaydirmaya calisir yine katilirdim. En olmadi esimi onden gonderir nisani yapar oyle tatile giderdim. En yakin arkadasimla 1 hafta arayla evlencegimiz belli oldugunda balayimi kaydirmistim mesela onun dugunu yapip oyle gittim.
Bu kadar kendinizden ödün vermek yormuyor mu? Gerçi karşınızdaki insanlar da yeri gelince ödün verecek, sizin için koşacak insanlardır muhtemelen.
Konu sahibinin kardeşleri sadece kendilerini düşünen ve değer vermeden almaya çalışan insanlar oldukları için ben iletişimi kesip tatilini yapması taraftarıyım.

Ne sacma,
Bi aile piknigi yapicaz, kac hafta onceden herkese tatil planini sorduk, yine de katilamayanlar oldu elbet.
Nisan bu, tam tatil donemi katilamayan cok olur. Ya neyse katilamayan katilamaz deyip yapacaklar, ya da erteleyip tatil sezonu sonrasi yapacaklar

Bu kadar kendinizden ödün vermek yormuyor mu? Gerçi karşınızdaki insanlar da yeri gelince ödün verecek, sizin için koşacak insanlardır muhtemelen.
Konu sahibinin kardeşleri sadece kendilerini düşünen ve değer vermeden almaya çalışan insanlar oldukları için ben iletişimi kesip tatilini yapması taraftarıyım.
Gercekten deger verdigim ve deger gordugum az insan var onlar icin odun vermek inan hic yormuyor.
Konu sahibinin kardesiyle ilgili detaylar ilk postunda yoktu yazdikca geldi. Mesela damadin ablasi gidecek diye alelacele yapmaya calismalari vs. O yuzden ben de size ve diger yazanlara hak veriyorum.

Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
şu cümle yeterli bence .Bizimde özel sektörde aynı tüm ağustos ayı bahar ayında izin planlama yapılarak dolduruldu izin değiştirme şansım yok benimde.Eğer bu durumda eşim böyle bir şeyle gelse bana çok bozulurum tatili araştırmışım, yolu ayarlamışım, izin zaten kullanmak zorundayım başka şansım yok. Yani tüm yılı adam bu izin için bekliyor çünkü bunalmış deşarj olmak istiyor son dakika çıkacak bir nişan olayı konusunda kendini bir çıkmaza sokmak istemez ki...

Merhaba herkese
Yine sorunlu ailemin sorunlu tavırları yüzünden canım sıkkın
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Her şeyi geçtim rezervasyon yaptığımız yerlere para gönderdik

Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan

Siz olsanız ne yaparsınız ne dersiniz yeminle tükendim ?
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor :KK43:
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)

Cok haklisin.
Bence böyle organizelerde yakin aileyi madem yaninda istiyor ortak bi Plan yapilmali.
Asla aileme, hele ki cocuklarima böyle bi kötülük yapip iki üc Saat sürecek bi tören icin tatili iptal etmezdim.calisiyorsun, ev, is günlük hayat derken sadece tatilde insan tüm zamanini cocuklara ayiriyor. kesinlikle iptal etme

Merhaba herkese
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz

Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan

Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor :KK43:
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
o bi süre beklesin acelesi mi varmış plan yapılmış ne saçma bencillik yahu.

Normalde tabiki tatil iptal edilir ama sizin aileniz için edilmez. Eski konularda anlattığıniz şeylere dayanarak söylüyorum . Şimdiden iyi tatiller :)

Son cümle aslında her şeyi açıklamıyor mu? Konu sahibi asla karşılıı olmadığını hep kendisinden beklenildiğini söylüyor. Aylar önceden tatil planını yapmış söylemiş, ozmn ortada isteme bile yokmuş. Ama şimdi damat beyin ablasına göre nişanı ayarladıkları için ablasından tatili iptal etmesini istiyor. O abla da bu değil mi?
Evet ben de öyle dedim zaten.
Gitmezseniz garip kaçar bence. Siz de ne yapın edin erteletin nişanı. Madem tarih kesin bile değil, ayarlasınlar. Damadın ablasına göre oluyor da size göre niye olmasın?

Ben anneme gittiğimde sadece isteme olacak dedi nişan olmaz şimdi dedi
Bugün “ablası dönmek zorunda nişan yapmalıyız” diyor 🤷🏻‍♀️
Ablası için erkenden yapılıyorsa benim için de ya ertelesin ya da bozulmasın değil mi ama
Bunu yüzlerine söylediniz mi? Söylediyseniz kararı artık aileler versin. Kimin gelmesi daha kıymetliyse ona göre ayarlanır.

Şöyle bir durum da olabilir. Madem erkene çekiyorlar, siz tatile çıkmadan önce yapsınlar.

Valla bu zamanda hiç iptal edilmez. Önceden belliymiş zaten bi hafta geç yada erken yapsınlar. Sizinde katılmanızı okadar istiyolarsa.

En çok da eşim :) inanın adam eve geldiğinde zar zor çayını içiyor bitik bir vaziyette geliyor tatilde dinlenirim denize girerim deyip duruyor sürekli
Şimdi ona aaa gitmeyelim kalsın diyemem :KK43:
Demeyin tabiki gidin tatilinize
şunlardaki kafaya bak onun ablasına uyuluyor da sizinkine neden uyulmuyor

hem tatil yanacak parasını verecek mi kardeşiniz?

üstelik nişan bu düğün olsa hadi neyse diyeceğim de

Merhaba herkese

ya alt tarafı yüzük takılıp kurdele kesilecek diye güzel tatilimi iptal etmem. Tatilini iptal etme ya, bütün sene çalışmışsın hakkın o tatil.

Damadın ablası için erken yapılıyorsa sizin için de erken yapsınlar hemen yarın yapsınlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi. Onun ablası olsun diye sizden tatili değil nişanı seçmenizi istiyorlar. Hani tatili ileri tarihe atabilseniz bi nebze anlarım e o da yok verdiğiniz para da boşa gidecek. Kimse kusura bakmasın kardeşiniz haksız

İlk planlanan neyse ona uyulur kimseninde küsme hakkı olmaz
ilk planlanan sizin tatiliniz yapacak bir şey yok asla iptal etmeyin
en son aklıma şu geldi bilmiyorum mantıklı mı ? Eşiniz ordayken siz günü birlik katılıp dönseniz?

Merhaba herkese

Bence sizde sorun yok gayet doğal olarak haklısınız. Siz kardeşinizin durumunu bilmeden plan yapmissiniz. Ama kardeşiniz size göre nişan tarihini alabilir. Çok zor bir durum değil onunki . O kadar masraf uğraş vermişsiniz bunu düşünmesi gerekiyordu.

Back
X