Nişan kavgası

Siz de 3 ay daha bekleyin, yangindan mal mi kaciriyorsunuz? Saglik her seyden onemli, sizin yakin bi akrabaniz ozel gununuzu gormek istese ve dogumu olsa yok ben nisanimi yaparim, sen digerlerine gelirsin mi diyeceksiniz?

Siz de 3 ay daha bekleyin, yangindan mal mi kaciriyorsunuz? Saglik her seyden onemli, sizin yakin bi akrabaniz ozel gununuzu gormek istese ve dogumu olsa yok ben nisanimi yaparim, sen digerlerine gelirsin mi diyeceksiniz?
Yani bizim ailemiz pek takılmaz hani çocuk doğuracaksa ona kanalize olur nişana değil.öncelik farklı Nişanı kaçırmak koymaz.

Bide bişey dicem prostat ameliyatı icin hazirana neden bekleniyor ki
Acilse hemen olmalı değilse temmuzada bekleyebilir
Daha dört ay var duruyo duruyo neden o zAman illa
Sanki teyzenin bahanesini deateklemek icin söylenmiş bişey gibi

Sorma sorma bana da öyle geliyor

Ya şimdi son tahlili gelecek ay çıkacak ondan sonra devlet hastahanesi geç veriyor..diyelim Nisan da ameliyat oldu somra 2 ay sonda takılacak. Sonra Bi süre ç idrar kaçırma olabiliyor.

Teyzesi doğum yapacaksa da yapar

nişan tarihin belirleyin doğum olmazsa teyze gelir olursa da sonra gelir

kp de ameliyat tarihini ona göre alsın

zaten nişan bayramdan sonra olsun deyince Haziran sonunu bulur

Ya şimdi son tahlili gelecek ay çıkacak ondan sonra devlet hastahanesi geç veriyor..diyelim Nisan da ameliyat oldu somra 2 ay sonda takılacak. Sonra Bi süre ç idrar kaçırma olabiliyor.

tamam da kp evlenmeyecek evdeki nişana gelecek

yani maksimum 3-5 saat idare eder

babaannem bir rahatsızlık atlatmıştı

sonda sonrası idrar tutamıyordu daha doğrusu yapınca bile fark edemiyordu

aldılar bezlerden kullandı her yere de götürdüler evde bunalmasın kafaya takmasın diye

90 yaşında kadın iyileşti sonra bez vs kullanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…