- 3 Ocak 2018
- 232
- 265
- 103
- 29
- Konu Sahibi frauleinleyla
-
Siz de 3 ay daha bekleyin, yangindan mal mi kaciriyorsunuz? Saglik her seyden onemli, sizin yakin bi akrabaniz ozel gununuzu gormek istese ve dogumu olsa yok ben nisanimi yaparim, sen digerlerine gelirsin mi diyeceksiniz?Kızlar ben 2. 5 yıldır devam eden ilişkide, Eylül ayında evlilik teklifi aldım Haziranda Nişan yaparız dedi. Aileler ile tanıştık. neyse bu dedi ki teyzem hamile haziranda doğumu var bir de babam prostat ameliyatı olacak (tarihi belli değil) nişanı Eylül e erteleyelim. Ameliyatı anlarım hani ameliyat tarihine göre tabiki ertelenir ama teyze, doğum ne bileyim evde olacak isteme, Nişan teyze de kına düğüne gelsin. Nişanı da kaçırsın ne Olcak. Canım sıkıldı biraz
Yani bizim ailemiz pek takılmaz hani çocuk doğuracaksa ona kanalize olur nişana değil.öncelik farklı Nişanı kaçırmak koymaz.Siz de 3 ay daha bekleyin, yangindan mal mi kaciriyorsunuz? Saglik her seyden onemli, sizin yakin bi akrabaniz ozel gununuzu gormek istese ve dogumu olsa yok ben nisanimi yaparim, sen digerlerine gelirsin mi diyeceksiniz?
Öne almak çok erken olur çünkü yeni oldu tanışmalar. Mayısta yapayım desem ramazan.Tarihi one alamiyor musunuz? Sonucta nisan evde olacakmis.
Doğru işte benim için önrmli olan babasının ameliyat tarihi yoksa teyzesi gelmeyi versin.Akrabaların keyfine göre plan yapılmaz gelen gelir gelmeyen gelmez bence erteletmeyin
Yani bakamaz çalışıyor . Erkene alamam çünkü mayısta ramazan. Nisan alaym desem daha aileler tanışalı yeni oldu çok erken olur.Belki nisanlinizin annesi teyzeye bakacaktir o yuzden demis olabilir.
Nisani daha erken tarihte yapin.
Sorma sorma bana da öyle geliyorGeçmiş olsun şimdiden erkek hegomanyasına sahip bir aileye gelin gidiyorsun
Mayıs desem ramazan. Nisan desem e o zaman da yeni tanıştılar nasıl OlcakZaten evde olacaksa nişan 1 hafta 10 günde bile organize olabilirsiniz. Hazirana çok var daha, mayısta yapın olmadı. Ameliyat günü de belli olur o zamana
Sorma sorma bana da öyle geliyor
Ya şimdi son tahlili gelecek ay çıkacak ondan sonra devlet hastahanesi geç veriyor..diyelim Nisan da ameliyat oldu somra 2 ay sonda takılacak. Sonra Bi süre ç idrar kaçırma olabiliyor.Bide bişey dicem prostat ameliyatı icin hazirana neden bekleniyor ki
Acilse hemen olmalı değilse temmuzada bekleyebilir
Daha dört ay var duruyo duruyo neden o zAman illa
Sanki teyzenin bahanesini deateklemek icin söylenmiş bişey gibi
Ya şimdi son tahlili gelecek ay çıkacak ondan sonra devlet hastahanesi geç veriyor..diyelim Nisan da ameliyat oldu somra 2 ay sonda takılacak. Sonra Bi süre ç idrar kaçırma olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?