Nişan kavgası

Değil mi aile uyumu ne kadar olur ki sanki yani olmuyor ben ayrıldım şimdiden bu kadar aileci ben yapamam
Ayrıldınız mı???
Fevri davranmasaydınız, tabii siz bilirsiniz de,ne bilim anlaşabilirdiniz belki.
Ama eş adayınızın ne kadar "aileci" olduğunu siz daha iyi anlarsınız.
Hayırlısı olsun, şaşırdım bir an

Çok güzel yazmışsınız aslında doğru onun açısından da ama ayrıldım çünkü çok tartıştık belli başından böyle olacaksa en güzeli bitirmek

2,5 sene durmus durmus teyzenın doğum arıfesini mi bulmuş aileleri tanıstırcak peki?
Dogum işte belli,ondan 1-2 ay once yapsaymış nisani.
Ben de teyzeyim.ben dogurcm siz evlenmeyim diyemezdim herhalde.
Muhtemelen oyalıyor erkek tarafı

Bence de öyle bende bu nedenle ayrıldım en güzeli herkes kendine göre birini bulmalı

Benim de abimin karısı doğum yapacak. Düğünümü asla o tarihte yapmak istemem , ailem zor durumda kalır çünkü.

Evet düzgün bir dille ayrıldım
Şaşırdım bian. Hakkınızda hayırlısı olsun ama biraz aceleci mi davrandınız acaba? En azından bir müddet daha nabız yoklayabilirdiniz. Tabii siz daha iyi tanıyorsunuz adamı.

Yani böyle işleride ne uzatırlar anlamış değilim. Hayır işi uzatmaya gelmez ahanda böyle sarpa sarar.

Nişan, düğün, doğum ölüm, ameliyat gibi tarihleri ayarlamaları çok normal.. Özellikle İç Anadolu'da çok dikkat edilir..
Hatta böyle çakışmalarda rıza bile alınır..

Nişan kaçmıyor ya!? Evlilik düğün tarihi olsa neyse ama nişan sonuçta..
Siz teyzesi görmeyiversin diyorsunuz ama demekki o görmesini istiyor. Ne var ki bunda.. Bunun aileci ya da tutucu olmakla hiç alakası yok..
3 ay için can sıkmayın ve kavgasını da yapmayın lütfen..
Herşey tadında güzel olsun..

Çok saçma olmuş
Benimse yeğenim nişanlandı
Yeni doğum yapmıştım
Hem yeğenimin hem benim çokk istememize rağmen istemesinede nişanınada katılamadım
Aynı şehirde olsa yine giderdim ama bizim mesafemiz çok fazla
Hiç darılmadım
Görüntülü aradılar naklen katıldım :))
Sonra nişanlısıyla bizi ziyarete geldiler hem tanışmış olduk hem bebeğimi gördüler
Önemli olan onların mutlu olması

Keşke herkes sizin gibi olsa

Zaten onayladım ama dedim bak erkene alalım hem doğum hem ameliyat öncesi güzel olur ama o ileriye atalım öne almaktansa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…