- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi frauleinleyla
-
Hayirlisi olsun kismet boyleymis demek kiBu yok deme konusunda da önceki yazdıklarınız da da haklısınız bende en doğru üslupla ayrıldım en güzeli bu çünkü hep ben anlayışlı olamam
Ayrıldınız mı???Değil mi aile uyumu ne kadar olur ki sanki yani olmuyor ben ayrıldım şimdiden bu kadar aileci ben yapamam
Çok güzel yazmışsınız aslında doğru onun açısından da ama ayrıldım çünkü çok tartıştık belli başından böyle olacaksa en güzeli bitirmekArada çok uzun bir zaman yok.Ben de babamın ameliyat endişesini taşırken rahat bir hazırlık yapamazdım.Ameliyat olsun bir kafaları rahatlasın.Siz de bekar olarak güzel bir yaz geçirin rahat rahat hazırlığınızı yapın.Arada sene olsa haklısınız derdim ama birkaç ay için gerilmeye gerek yok,Keyfinize bakın.
Hayırlısı olsun o zaman...Yollarınız açık olsun.Çok güzel yazmışsınız aslında doğru onun açısından da ama ayrıldım çünkü çok tartıştık belli başından böyle olacaksa en güzeli bitirmek
Buna katılıyorum ama karşımdaki anlamıyor ona göre uzun uzun tanışmak gerek bende düzgünce ayrıldım
Bence de öyle bende bu nedenle ayrıldım en güzeli herkes kendine göre birini bulmalı2,5 sene durmus durmus teyzenın doğum arıfesini mi bulmuş aileleri tanıstırcak peki?
Dogum işte belli,ondan 1-2 ay once yapsaymış nisani.
Ben de teyzeyim.ben dogurcm siz evlenmeyim diyemezdim herhalde.
Muhtemelen oyalıyor erkek tarafı
Aynn ama karşı taraf bu konuda çok anlayışsızAblam sözlendi bir hafta sonra Doğum yaptım , oğluma sünnet düğünü yaptım bir hafta sonra Ablam Doğum yaptı , bukadar kasmaya gerek Yok
Öyle tabi ama şimdiden böyle sıkıntı çekiyorsak belli olmaz. Ailesi benim üzerimden halletmeye çalışıyor benceAy bu sebepten ayrılmak da biraz gereksiz olmuş bence ya. Ha iki ay önce ha üç ay sonra ne fark eder ki?
Bunları aileler konuşmuyor mu bir araya gelip?
Doğru belki de bu açıdan o nedenle ayrılmak en iyisi olduBenim de abimin karısı doğum yapacak. Düğünümü asla o tarihte yapmak istemem , ailem zor durumda kalır çünkü.
Hayırlısı hakkınızdaBence de öyle bende bu nedenle ayrıldım en güzeli herkes kendine göre birini bulmalı
Şaşırdım bian. Hakkınızda hayırlısı olsun ama biraz aceleci mi davrandınız acaba? En azından bir müddet daha nabız yoklayabilirdiniz. Tabii siz daha iyi tanıyorsunuz adamı.Evet düzgün bir dille ayrıldım
Belli canım yani Haziran sonu Doğum olur siz Haziran başı yapın istemeyi, sonra kırkını bekle derler,eylülde dayımın çocuğu evlenecek derler bitmez yaniAynn ama karşı taraf bu konuda çok anlayışsız
Aynn o kadar doğru ki bir kere sağlık hariç susarsam devamı gelecek belliBelli canım yani Haziran sonu Doğum olur siz Haziran başı yapın istemeyi, sonra kırkını bekle derler,eylülde dayımın çocuğu evlenecek derler bitmez yani
Keşke herkes sizin gibi olsaÇok saçma olmuş
Benimse yeğenim nişanlandı
Yeni doğum yapmıştım
Hem yeğenimin hem benim çokk istememize rağmen istemesinede nişanınada katılamadım
Aynı şehirde olsa yine giderdim ama bizim mesafemiz çok fazla
Hiç darılmadım
Görüntülü aradılar naklen katıldım :))
Sonra nişanlısıyla bizi ziyarete geldiler hem tanışmış olduk hem bebeğimi gördüler
Önemli olan onların mutlu olması
Zaten onayladım ama dedim bak erkene alalım hem doğum hem ameliyat öncesi güzel olur ama o ileriye atalım öne almaktansa dediNişan, düğün, doğum ölüm, ameliyat gibi tarihleri ayarlamaları çok normal.. Özellikle İç Anadolu'da çok dikkat edilir..
Hatta böyle çakışmalarda rıza bile alınır..
Nişan kaçmıyor ya!? Evlilik düğün tarihi olsa neyse ama nişan sonuçta..
Siz teyzesi görmeyiversin diyorsunuz ama demekki o görmesini istiyor. Ne var ki bunda.. Bunun aileci ya da tutucu olmakla hiç alakası yok..
3 ay için can sıkmayın ve kavgasını da yapmayın lütfen..
Herşey tadında güzel olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?