Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan Kiyafeti =)

sugarpaste

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
46
0
6
Bursa
Kizlar nisan elbisemin modeli bu ve rengi mint yesili erkek arkadasim ustunun dantelle kapatilmasini istedi bende alttaki modeli begendim sizce nasil? Elbiseye dantel eklenmesi haftaya yapilicak.. Fikirlerinize ihtiyacm var.

60393624692159212078793.jpg

57817824059050942056221.jpg

Fotoğraflar gelinlik olduğu için çok canlandıramadım kafamda.Nişan salonda mı olacak canım.

Alttaki modelin dantel kısmı çok hoş olmuş bence.
Ama dantel sıcakta yakar uzun kollu olunca.
$girik-yaka-hakim-dantel-gelinlik.webp $prev_2013_dantelli_gelinlik_modelleri08.webp $tül yaka.webp $Uzun-kollu-gelinlik-modeli3.webp $Vintage-Dantel-Yaka-Gelinlik-Modeli-705x469.webp

Başka alternatifleri de düşünebilirsin.

uzun olmasi evt bnide cok dusundurdu. dantel olayini elbise siparisi verildktn snra cikardi zaten beyefndi bende okulmdan dolayi cok fazla magaza gezemedm genlde net uzrinden modeller bulmaya clisiorm ama once onun onayina sunulcak tbiki =) bu bnim hayalmdeki gelinlkti sade ve guzel, nisanliga kismet oldu. gnderdign resmlerde cok hoslar hele boyunda detaylari olan cok gzelmis.

uzun olmasi evt bnide cok dusundurdu. dantel olayini elbise siparisi verildktn snra cikardi zaten beyefndi bende okulmdan dolayi cok fazla magaza gezemedm genlde net uzrinden modeller bulmaya clisiorm ama once onun onayina sunulcak tbiki =) bu bnim hayalmdeki gelinlkti sade ve guzel, nisanliga kismet oldu. gnderdign resmlerde cok hoslar hele boyunda detaylari olan cok gzelmis.

Uzun kollu tandelin hareketini zorlaştırma durumuda var zaten çok rahat olmaz.
Sevgilinin dantel isteme sebebi zaten göğüs dekoltesi yüzünden sanırım.O zaman kollar olmadan da çok şık dantel eklentileri yaptırabilirsin.
Ama en önemlisi senin içine sinmesi.

Uzun kollu tandelin hareketini zorlaştırma durumuda var zaten çok rahat olmaz.
Sevgilinin dantel isteme sebebi zaten göğüs dekoltesi yüzünden sanırım.O zaman kollar olmadan da çok şık dantel eklentileri yaptırabilirsin.
Ama en önemlisi senin içine sinmesi.

Dekoltesi ve normalde ailesinde herkes kapali hani acik olan ilk gelinleri ben olucam benide uzmek istemio annelerinnde ters bise solemesini pek istemio kiskancligida cabasi =)

Dekoltesi ve normalde ailesinde herkes kapali hani acik olan ilk gelinleri ben olucam benide uzmek istemio annelerinnde ters bise solemesini pek istemio kiskancligida cabasi =)

Eee o da biraz anlayış gösterecek. Çok ödün verme. Ailesi kapalı da olsa seni değiştirme lüksleri yok. Müstakbel nişanlında seni açık tanıyıp sevmiş.
Nişan kıyafetini de çekip koyarsın yapıldığında merak ettim :17:

Eee o da biraz anlayış gösterecek. Çok ödün verme. Ailesi kapalı da olsa seni değiştirme lüksleri yok. Müstakbel nişanlında seni açık tanıyıp sevmiş.
Nişan kıyafetini de çekip koyarsın yapıldığında merak ettim :17:

ole de iste simdi kismet ben haftaya gdince karari vericez senn gnderdiklerinide degerlndricem

bana çok abartılı geldi rengiylede birleşince çok kapalı olucak bi arkadaş resim paylaşmış en sağdaki yukardakinin detay kısmı süperdi mesela

Back
X