nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

nazayse

Rabbim sana sukurler olsn
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
1.886
31
643
İstanbul
Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....

Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....

hayırlı olsun tedavin canım.ben de bugün ikinci iğnemi yaptım.birlikte gidiyoruz yani.yumurta geliştirici iğnen dimi

hayırlı olsun tedavin canım.ben de bugün ikinci iğnemi yaptım.birlikte gidiyoruz yani.yumurta geliştirici iğnen dimi

ayyy evet cnmmmm bugun 2. gunum ıgnede adetımn de 4. gunu cnm gonal f 300 le basladık beraber ılerlıycez deseneeee ayy bırakmayalım bırbırımızı nerde yapıyosun tatlım?

bende ılk defa tup bebek yaptıracam hsg cektırecem cumartesı. dıger adetımde de baslıcaz tedavıye ıns.ben ızmırde yaptırıyorum sız hangı sehırdesınız. toplam sızın ne kadar fıyat tuttu kolay oluyormu bu ıslemler ınsallah rabbım hıcbırımız elını bos cevırmez

cnm hayırlı olsun bu benim 2. denemem ilkini istanbulda yaptirdim esimin spermlerinde dna hasari tespit edilince ankarada kaan aydosa tedavi olmaya basladi.1 senedir ilacli tedavi oluyo.burda yapalim dedi ankarada yapiyorum simdi cnm gecen sene 5 milyar vermistim simdi rapor cikartip devlet hastanesinde yaptiriyorum 400 arti ilaclarin bir kismi olacak tahmnim 1500u gecmez.kolay degil ama allah sabrini veriyo cnm.Amin insallah allahım elimizi bos cevirmez...

selam kizlar
benim mayis gibi histeo sonraki ay tup bebek olacak sanirim. bu topik hazirani da kapsasin...

ayyy evet cnmmmm bugun 2. gunum ıgnede adetımn de 4. gunu cnm gonal f 300 le basladık beraber ılerlıycez deseneeee ayy bırakmayalım bırbırımızı nerde yapıyosun tatlım?

adetimin 8.günü benim geç mi başladık biz acaba.preguon 225 yapıyorum her gün.antalyadayım ben.

Selam herkese ben de dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah opu var Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin kızlar...

mrb kızlar. bende mayıs ayında dondurulmuşlarla deneyeceğim Allah izin ederse. ama benim kistim var. 3 cm. doktor alalım demişti bende kaçtım. pazartesi kontrol için gideceğim. soğan suyu içtim ama etki etmedi sanırım. yine derse laparaskopi derse bu sefer kaçmam sanırım. ne yapayım. başa gelen çekilir.

adetimin 8.günü benim geç mi başladık biz acaba.preguon 225 yapıyorum her gün.antalyadayım ben.

cnm benim bildigim 2.vey 3. gun baslaniyor yani kısa protokolse eger ama uzunsa bır onceki adetten baslaniyor sen bi sor cnm istersen bu 2. denemem benim 2si de kısa oldu :)

Selam herkese ben de dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah opu var Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin kızlar...
aminnn destek olalim birbirimize kizlar benim de yarin 2. kontrolum var yine ankara yolcusuyum insallah hayirli haberlerle donerimmmm

cnm kistler buyuk engel biliyorsun kacma tatlim teslim olmaktan baska care yok bliyosun bir an once druna gorun allahım yardımcımız olsun...

mrb nazayse. kontrolun nasil gecti?

bende mayis adetinde dondurulmuslar ile deneyecegim. kistim icin ise suan onemli degil dedi. artik bu da tutmazsa bakacagim caresine.

kızlar merhaba. ben ilk aşılamamı yaptırmıştım. bugün negatif sonuç aldım. ben de çikolata kisti+rezerv azlığı+tek tüp kapalı ve rahim yapısı bozuk. ne ararsan var yani. yaşım 26. eşimde hiç bir problem yok. adet olunca gidicem doktora. rahim yapısını düzeltecek operasyon ile. eğer kisti kontrol atına almak gerekirse 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tüp bebek yapılacak. eğer kistte büyüme olmamışsa bu ay yapılacak. devlet artık yasak getirdiği için tek embriyo koyulabildiğini söylemişti doktorum. bu da ihtimali düşürüyor tabi. 35 yaşından önce mümkün değil mi 2 embriyo koydurmak?

Mrhb, 35 yaşından önce 3. Kez denenen tedavilerde iki tane embriyo transferine izin veriliyor.

slm kızlar bizde mayısın 15 i gibi (adetimin 3 günü) iğnelere başlıycaz daha önce bi aşılama maceramız vardı ama tutmadı ... problem eşimde umarım bu ilk denemeizde bebegımız turar....)))

bende sizinleyim kizlarrr.bu bizim ilk denememiz bugun 8 ci ignemi yapicam gonal f 900 kullaniorum cuma gunude ultrasyonum var.hersey yolunda ise kismetse haftaya tranferim olucak galiba.insallah hepimiz icin gusel seyler olur ve mayis bize ugur getirir.

mrb nazayse. kontrolun nasil gecti?

bende mayis adetinde dondurulmuslar ile deneyecegim. kistim icin ise suan onemli degil dedi. artik bu da tutmazsa bakacagim caresine.

cnm her sey yolunda 2 mayıs catlatma ıgnemı oldum valla 4 mayısta opum var yani yarın :) allhıma sukurler olsun hadı bakalım cnm mayıs adetın ne zaman?

cnm hic uzulme asılama zaten cok dusk ıhtımalle tutuyor.sen tupe yogunlas ve once gerekli operasynları yaptır tabıı rahım bebek ıcın saglıklı hale gelsın cozulemeyecek dertler degıl sukurler olsun.ben ankaraya gıt gel yaptıgım ıcın cok sık gıremıyorum.hadı bakalı yolun acık olsun tatlım...

slm kızlar bizde mayısın 15 i gibi (adetimin 3 günü) iğnelere başlıycaz daha önce bi aşılama maceramız vardı ama tutmadı ... problem eşimde umarım bu ilk denemeizde bebegımız turar....)))
insallah cnm ozellıkle problem erkekteyse asılamada hemen hemen hıc basarılı sonuc alınamıyor tupe yogunlas cnm ben de 3.gun basamıstım ıgnelere 13.gun yanı yarın yumurtalarım toplanacak cnm hayırlısıyla...

cnmmm bnm de her sey yolunda smdılık cuma tplanacak hayatım ayy cok heyecanlıyım ınsallah hayırlı haberlerı alırız...ama 900 bıraz cok dııl mı ben her gun 300 sonlara dogru 225 doz aldım

ben de bugün 9.iğnemi yaptım.benimde her şey yolunda giderse haftaya transferim olacak.
senınle aynı gıdıoduk dımı cnmmmmm :) dun catlatmayı oldum ben de :)

ilacin ismi öle arkadasim 7 gun 187.5 aldim ama dun ve bugun 200 doz alicam.olgunlastirma igneleri sizdede kasik agrisi yaptimi ve igneleri toplam kac kez aldiniz?

ilacin ismi öle arkadasim 7 gun 187.5 aldim ama dun ve bugun 200 doz alicam.olgunlastirma igneleri sizdede kasik agrisi yaptimi ve igneleri toplam kac kez aldiniz?

hımmm anladım cnm ben 450lık aldım 300luk olduunu bılmıodum cnm 187.5u nasıl ayarladılar kı ılgınc sırıngalar 25lık ılerlıyo belkı de 75lık ben 3.gun basladım cnm gonalf 300 taa kı 10.gune kdr gitti ama 7.gun ve sonrasında 225e dustu doz sımdı ılac almıyoum yarın opum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…