Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....
hayırlı olsun tedavin canım.ben de bugün ikinci iğnemi yaptım.birlikte gidiyoruz yani.yumurta geliştirici iğnen dimi
Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....
bende ılk defa tup bebek yaptıracam hsg cektırecem cumartesı. dıger adetımde de baslıcaz tedavıye ıns.ben ızmırde yaptırıyorum sız hangı sehırdesınız. toplam sızın ne kadar fıyat tuttu kolay oluyormu bu ıslemler ınsallah rabbım hıcbırımız elını bos cevırmez
ayyy evet cnmmmm bugun 2. gunum ıgnede adetımn de 4. gunu cnm gonal f 300 le basladık beraber ılerlıycez deseneeee ayy bırakmayalım bırbırımızı nerde yapıyosun tatlım?
adetimin 8.günü benim geç mi başladık biz acaba.preguon 225 yapıyorum her gün.antalyadayım ben.
aminnn destek olalim birbirimize kizlar benim de yarin 2. kontrolum var yine ankara yolcusuyum insallah hayirli haberlerle donerimmmmSelam herkese ben de dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah opu var Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin kızlar...
mrb kızlar. bende mayıs ayında dondurulmuşlarla deneyeceğim Allah izin ederse. ama benim kistim var. 3 cm. doktor alalım demişti bende kaçtım. pazartesi kontrol için gideceğim. soğan suyu içtim ama etki etmedi sanırım. yine derse laparaskopi derse bu sefer kaçmam sanırım. ne yapayım. başa gelen çekilir.
kızlar merhaba. ben ilk aşılamamı yaptırmıştım. bugün negatif sonuç aldım. ben de çikolata kisti+rezerv azlığı+tek tüp kapalı ve rahim yapısı bozuk. ne ararsan var yani. yaşım 26. eşimde hiç bir problem yok. adet olunca gidicem doktora. rahim yapısını düzeltecek operasyon ile. eğer kisti kontrol atına almak gerekirse 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tüp bebek yapılacak. eğer kistte büyüme olmamışsa bu ay yapılacak. devlet artık yasak getirdiği için tek embriyo koyulabildiğini söylemişti doktorum. bu da ihtimali düşürüyor tabi. 35 yaşından önce mümkün değil mi 2 embriyo koydurmak?
mrb nazayse. kontrolun nasil gecti?
bende mayis adetinde dondurulmuslar ile deneyecegim. kistim icin ise suan onemli degil dedi. artik bu da tutmazsa bakacagim caresine.
cnm hic uzulme asılama zaten cok dusk ıhtımalle tutuyor.sen tupe yogunlas ve once gerekli operasynları yaptır tabıı rahım bebek ıcın saglıklı hale gelsın cozulemeyecek dertler degıl sukurler olsun.ben ankaraya gıt gel yaptıgım ıcın cok sık gıremıyorum.hadı bakalı yolun acık olsun tatlım...kızlar merhaba. ben ilk aşılamamı yaptırmıştım. bugün negatif sonuç aldım. ben de çikolata kisti+rezerv azlığı+tek tüp kapalı ve rahim yapısı bozuk. ne ararsan var yani. yaşım 26. eşimde hiç bir problem yok. adet olunca gidicem doktora. rahim yapısını düzeltecek operasyon ile. eğer kisti kontrol atına almak gerekirse 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tüp bebek yapılacak. eğer kistte büyüme olmamışsa bu ay yapılacak. devlet artık yasak getirdiği için tek embriyo koyulabildiğini söylemişti doktorum. bu da ihtimali düşürüyor tabi. 35 yaşından önce mümkün değil mi 2 embriyo koydurmak?
insallah cnm ozellıkle problem erkekteyse asılamada hemen hemen hıc basarılı sonuc alınamıyor tupe yogunlas cnm ben de 3.gun basamıstım ıgnelere 13.gun yanı yarın yumurtalarım toplanacak cnm hayırlısıyla...slm kızlar bizde mayısın 15 i gibi (adetimin 3 günü) iğnelere başlıycaz daha önce bi aşılama maceramız vardı ama tutmadı ... problem eşimde umarım bu ilk denemeizde bebegımız turar....)))
cnmmm bnm de her sey yolunda smdılık cuma tplanacak hayatım ayy cok heyecanlıyım ınsallah hayırlı haberlerı alırız...ama 900 bıraz cok dııl mı ben her gun 300 sonlara dogru 225 doz aldımbende sizinleyim kizlarrr.bu bizim ilk denememiz bugun 8 ci ignemi yapicam gonal f 900 kullaniorum cuma gunude ultrasyonum var.hersey yolunda ise kismetse haftaya tranferim olucak galiba.insallah hepimiz icin gusel seyler olur ve mayis bize ugur getirir.
senınle aynı gıdıoduk dımı cnmmmmm :) dun catlatmayı oldum ben de :)ben de bugün 9.iğnemi yaptım.benimde her şey yolunda giderse haftaya transferim olacak.
ilacin ismi öle arkadasim 7 gun 187.5 aldim ama dun ve bugun 200 doz alicam.olgunlastirma igneleri sizdede kasik agrisi yaptimi ve igneleri toplam kac kez aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?