hu hu ben geldim
nazayse yumuslarin bugun toplanmisti degilmi? insallah iyi gecmistir canim.Bol bol dinlen.
bu arada bende Ankara tip`ta yim. benim mayis adeteti 20-25 arasinda. Bizde sorun benim galiba. yas 25.
gelince eklersin.
bende ekledim kendimi inşallah gzel haberler vermek nasip olur.nazeyse birlikte gidiyoruz:)
arkadaşlar bende aranızdayım gerçi birkaç formda da yazıyorum ama heralde burası bana daha uygun bende bu ayın 20 si gibi adet olunca ilaçlara başlıyıcam.inşallah bu forum hepimize ugurlu gelir.
beren84...erkek faktörü.......ist medicalpark.....1. deneme...20 mayıs
nasil gecti toplama islemin nazayse insallah yolundadir hersey.benimde 9 mayisda toplanacak.
aynı gün başlamışız canım hayırlısı inşaallah
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.bebek.mrkz....2.deneme....5mayıs
benide ekleyinisim.......kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ....transfer ....allahın ıznıyle test .........sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu...
sevilaylay...
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.bebek.......2.deneme.......5mayıs
Evet tatlimmm toplandi valla esim tese ameliyatı oldu 12 yumos toplandi.8tanesi islem gordu.şimdilik 4 tanesi ilerliyor.Allahima sukurler olsun binlerce...İnsallah ilerlerer.Yarin transferim var kizlar dua edin....
isim.........kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ......transfer ....allahın ıznıyle test ............sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..Kadın faktörü zeynep kamil 3. deneme 16 nisan 27 nisan 30nisan test günüm 11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu...
sevilaylay...
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
hosgeldin cnm bnmmmmmmm naptınnn????
slm kızlar.bende bebek beklemekteyim:) 5+1 :)
hayırlı olsun luckylove normal yolarla mı gebe kaldın??? yoksa nisan ayında işlem gördün mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?