nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

nazayse yumuslarin bugun toplanmisti degilmi? insallah iyi gecmistir canim.Bol bol dinlen.
bu arada bende Ankara tip`ta yim. benim mayis adeteti 20-25 arasinda. Bizde sorun benim galiba. yas 25.
gelince eklersin.

Evet tatlimmm toplandi valla esim tese ameliyatı oldu 12 yumos toplandi.8tanesi islem gordu.şimdilik 4 tanesi ilerliyor.Allahima sukurler olsun binlerce...İnsallah ilerlerer.Yarin transferim var kizlar dua edin....

bende ekledim kendimi inşallah gzel haberler vermek nasip olur.nazeyse birlikte gidiyoruz:)

iyi yaptin tatilm...hadi ugurlu gelsin insallah...

arkadaşlar bende aranızdayım gerçi birkaç formda da yazıyorum ama heralde burası bana daha uygun bende bu ayın 20 si gibi adet olunca ilaçlara başlıyıcam.inşallah bu forum hepimize ugurlu gelir.

hosgeldin tatlim....

beren84...erkek faktörü.......ist medicalpark.....1. deneme...20 mayıs

ekliyorum cnm seni listeye

nasil gecti toplama islemin nazayse insallah yolundadir hersey.benimde 9 mayisda toplanacak.

hadi hayirlisi insallah tatlim Allah kolaylık versin tum bilgilerini yaz da gireyim

aynı gün başlamışız canım hayırlısı inşaallah

:) ayni gun guzel haberi alcaz desene hayatım ya ayyy cok heyecanlıyım :)))

isim.........kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ......transfer ....allahın ıznıyle test ............sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu...
sevilaylay...
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs

isim.......kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ....transfer ....allahın ıznıyle test .........sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..
nilmumu...
sevilaylay...
cdursun.....erkek faktörü....ist.tüp.bebek.......2.deneme.......5mayıs

isim.......kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ....transfer ....allahın ıznıyle test .........sonuc

emelsunar..
nilmumu...
sevilaylay...

emelsunar..
nilmumu...
sevilaylay...

kızlar net bı takıldı 3 kere gıttı yazılan ama olsun lıste ıstıkrarla cogalıyo hadı bakalım :)))

benide ekleyin
kadin faktöru.....yurt disi.....1.deneme.......20 nisan.........9 mayis

Evet tatlimmm toplandi valla esim tese ameliyatı oldu 12 yumos toplandi.8tanesi islem gordu.şimdilik 4 tanesi ilerliyor.Allahima sukurler olsun binlerce...İnsallah ilerlerer.Yarin transferim var kizlar dua edin....

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.İnşallah inşallah rahmine giren embriyolar, bebek olarak çıkar.

NAZAYSE ben sana birşey soracağım ya bu teseyle yumoş toplama olayı aynı andamı oluyor ben doktoruma sormayı unutmuşum((

emelsunar..Kadın faktörü zeynep kamil 3. deneme 16 nisan 27 nisan 30nisan test günüm 11 mayıs

nazeyseeee dinleniyosun galiba haber alınamadı...

bu arada benim isim boş kalmış..
nilmumu:15 mayıs( galiba) erkek faktörü adana turan çetin tüp. bebiş merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…