hımmm anladım cnm ben 450lık aldım 300luk olduunu bılmıodum cnm 187.5u nasıl ayarladılar kı ılgınc sırıngalar 25lık ılerlıyo belkı de 75lık ben 3.gun basladım cnm gonalf 300 taa kı 10.gune kdr gitti ama 7.gun ve sonrasında 225e dustu doz sımdı ılac almıyoum yarın opum var
insallah cnm yarın bi toplansın artık sona geldım hayırlısıyla...insallah yarin hayirlisiyla atlatirsin.haberlerini beklicez burdan senin tecrubelerinden yararlanicaz artik.
isim.........kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ......transfer ....allahın ıznıyle test ............sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....erkek faktörü...........antalya........1.deneme.....21 nisan.............6 mayıs
emelsunar..
moonlight...
nilmumu...
sevilaylay...
beren84...erkek faktörü.......ist medicalpark.....1. deneme...20 mayısisim.........kısırlık sebebi...........merkez.........kacıncı ...... adet gunu...... yumurta toplama ......transfer ....allahın ıznıyle test ............sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan............4 mayıs
world07.....
emelsunar..
moonlight...
nilmumu...
sevilaylay...
insallah cnm yarın bi toplansın artık sona geldım hayırlısıyla...
Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....
kızlar ben listeye ekleyemedim kendimi.....::((
bende ekleyemedim kendimi eklersen benide eklet:)[/QUOTE
ugraştım ama başaramadım canım.
arkadaşlar bende aranızdayım gerçi birkaç formda da yazıyorum ama heralde burası bana daha uygun bende bu ayın 20 si gibi adet olunca ilaçlara başlıyıcam.inşallah bu forum hepimize ugurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?