Geçen hastanede tanıstıgım biriyle sohbet ederken dedi aslında sebepsiz bişey yok illaki bişeymiz var ama gözle yada tahlille bunu bulamıyolar sonrada hadi şuna yatkınsın yakınsın bu olsun diyolar gerçekten şuan senin dediğin gibi komik ama sakınn moralini bozma maşallah herşey iyi güzel rabbim eminim ki vakti geldiğinde hepimize nasip edicek inanıyorum bigün bu klüpte bebeğimin çok gazı emzik tutmuyo diye konulara bile giricezEvet ben bu düşünceler ile çok kafayı yedim ama bi süre sonra insan diyor ki Allah’ın vardır bildiği doğru zamanı bekliyor bebiş diyorsun bi yere kadar kurabiliyorsun kendini çünkü. Bana da en son pcos dediler de bence bişe demek için dediler bu zamana kadar demeyip şimdi demeleri komik oldu inandırıcı gelmedi pek ama öyle olsun dedim ne diyim
Yaaa inşallahGeçen hastanede tanıstıgım biriyle sohbet ederken dedi aslında sebepsiz bişey yok illaki bişeymiz var ama gözle yada tahlille bunu bulamıyolar sonrada hadi şuna yatkınsın yakınsın bu olsun diyolar gerçekten şuan senin dediğin gibi komik ama sakınn moralini bozma maşallah herşey iyi güzel rabbim eminim ki vakti geldiğinde hepimize nasip edicek inanıyorum bigün bu klüpte bebeğimin çok gazı emzik tutmuyo diye konulara bile giricez
Benim ikinci canım ilki negatif oldu maalesefYaaa inşallahUmarım şuan içimizdedir bebeklerimiz sizin de ilk aşılamanız mı bu arada benim ilk çünkü
Anladım inşallah şimdi pozitiftir hepimizin kiBenim ikinci canım ilki negatif oldu maalesef
Aminnn canım inşallahAnladım inşallah şimdi pozitiftir hepimizin ki
Çanakkale’de yaşıyorum ben burada tedaviye başladım sen ?Aminnn canım inşallahhangi şehirde tedavi görüyosun acaba
İnşallah biz de olumlu haberler alırız :)İlk asilamamda aynı durum vardı fitil veya ilaç vermedi ama gebelik oluşmuştu merak etme doktorun gerekli görmemiştir. Belki kontrollerden sonra verir bazen vermeyebiliyorlar yani
Benim ultrasonla bakmadı siz nerede oldunuz merak ettim ilgili bir yere benziyor :)Progestan ilacı ister agız yolu ile ister vajinal fitil olarak kullanılıyor doktor ilacı içme çok baş dönmesi miğde bulantısı etkisi var o yüzden fitil olarak kullan dedi o şekilde uygulamaya başladım bugün. Pragestan ilacı rahim duvarını kalınlaştırıyor gebelik olursa düşük riski olmasın diye kullanılıyor gebelik olmazsa da regli olduruyor diye biliyorum. Aşılama esnasında hemşire göbek deliğimin alt bölgesine ultrason ile rahmimi ekran da gösteriyor ve doktor o şekilde işlemi ekrandan izleyerek sürdürüyordu.
Edirnede tedavi görüyorum bendeÇanakkale’de yaşıyorum ben burada tedaviye başladım sen ?
İnşallah canım son 5 günüm kaldı test için sabırsızlıkla bekliyorum umarım pozitif görürüzİnşallah biz de olumlu haberler alırız :)
Çok az kalmış testinize inşallah güzel haber alırsınız vücudunuzda farklı belirtiler var mıİnşallah canım son 5 günüm kaldı test için sabırsızlıkla bekliyorum umarım pozitif görürüz
İstanbul çam sakura hastanesiBenim ultrasonla bakmadı siz nerede oldunuz merak ettim ilgili bir yere benziyor :)
Merhaba hoşgeldin, bende aynıyım ve o süreçlerden geçtim fakat vücudum ilaçlara tepki vermedi aşılama oldum. Ben günde üç kere sabah öğle akşam şeklinde klomen kullandıgım halde vücudum tepki vermedi.merhaba kizlar biz de bu ay aşılamaya karar verdik klomene pazar günü başlayacağım 5 gün günde 1 kez aynı saatte al dedi sonra kontrole gideceğim 1 yıldır deniyoruz sebepsiz infertiliteymiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerinin karşılığını versin inşallah
merhaba ben 23 nisanda aşılama oldum doktorum 5 mayısta kan vermemi söyledi yarın evde test etmeyi düşünüyorum ama ovitrellenin etkisi geçti mi bilmiyorumAşılamadan sonra kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende aynı şekilde günde 3 defa kullandım ama bana çok ağır geldi kist oluştu sonunda bana ilaçlar hiç fayda etmedi şimdi gonalf ile büyüttük yumurtalarımı inşallah yine kist oluşmazMerhaba hoşgeldin, bende aynıyım ve o süreçlerden geçtim fakat vücudum ilaçlara tepki vermedi aşılama oldum. Ben günde üç kere sabah öğle akşam şeklinde klomen kullandıgım halde vücudum tepki vermedi.
İnşallahÇok az kalmış testinize inşallah güzel haber alırsınız vücudunuzda farklı belirtiler var mı
Evet olabilir benim de göğüslerim inanılmaz ağrıyordu şuan çok hafif kaldı geçti gibi moralim de bozuluyor bi yandan ama bilemiyorum ya inşallah olumlu sonucu alırızİnşallahşişkinlik dışında çok bir belirti yok stres yaptığım için mi farkedemiyorum yoksa negatif mi bilemiyorum sadece karın bölgesinde normalden fazla şişkinlik hissediyorum ilaçlardan kaynaklı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?