Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Evet olabilir benim de göğüslerim inanılmaz ağrıyordu şuan çok hafif kaldı geçti gibi moralim de bozuluyor bi yandan ama bilemiyorum ya inşallah olumlu sonucu alırız
Aynenn yinede moralimizi yüksek tutmaya çalışalım tabii hayirlisi bakalım sen ne zaman test yapacaksın

Bende aynı şekilde günde 3 defa kullandım ama bana çok ağır geldi kist oluştu sonunda bana ilaçlar hiç fayda etmedi şimdi gonalf ile büyüttük yumurtalarımı inşallah yine kist oluşmaz
Bende klomen yogun kullandıgım halde kist yapmadı çok şükür gonalf ta çok şükür sıkıntı yapmadı inşaAllah sizde faydasını görürsünüz

Ben iki ay önce femara kullanmıştım yeterince büyümüştü yumurtalarım tepki vermişti yani ama Klomen ilk kez kullanacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız

merhaba ben 23 nisanda aşılama oldum doktorum 5 mayısta kan vermemi söyledi yarın evde test etmeyi düşünüyorum ama ovitrellenin etkisi geçti mi bilmiyorum
Ben de 25 nisanda oldum 8 mayısta direkt kandan baktırmayı düşünüyorum belirtiniz oldu mu bu süreçte

Sizlerin yumurta büyütme için kullandığınız ilaçlar neler acaba Klomen kullanan var mı aranızda Kizlar

merhaba herkese güzel sonuçlar diliyorum 27 nisanda da ben aşılama oldum.Beklemedeyiz ilk deneme.ilk 5 gün baya yogun kasık ağrısı ve karın alt bölgede agrı hissettim regl agrısı gibi onun dışında hiç bir belirti yok.normalde regl dönemi gögüs hassasiyetini yoğun olarak yaşarım ama şuan gögüslerde de hiç bişey yok.

Ben kullandım canım 6 defa hepsinde yumurtalarım oluştu çatladı ama döllenme olmadı amh 1.38 di bir yıl önce baktırdığımda bu yıl 1.24
allah tez vakitte gönlüne göre olanı hayırla versin benim de hafif pcos görünümü ve prolaktin yüksekliği vardı aynı zamanda hashimoto tiroit hastasıyım 1 yıldır deniyoruz değerlerim kontrol altında ama pozitifi göremedik...o yüzden bu ay ilk kez aşılama yaptırmaya karar verdik inşallah pozitif olur

Kızlar çarşamba günü kan vereceğim ama bu sabah kahverengi lekelenme oldu inşallah adet belirtisi değildir böyle bir durum yaşayan varmi biraz moralimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…