Aynenn yinede moralimizi yüksek tutmaya çalışalım tabii hayirlisi bakalım sen ne zaman test yapacaksınEvet olabilir benim de göğüslerim inanılmaz ağrıyordu şuan çok hafif kaldı geçti gibi moralim de bozuluyor bi yandan ama bilemiyorum ya inşallah olumlu sonucu alırız
Bende klomen yogun kullandıgım halde kist yapmadı çok şükür gonalf ta çok şükür sıkıntı yapmadı inşaAllah sizde faydasını görürsünüzBende aynı şekilde günde 3 defa kullandım ama bana çok ağır geldi kist oluştu sonunda bana ilaçlar hiç fayda etmedi şimdi gonalf ile büyüttük yumurtalarımı inşallah yine kist oluşmaz
10u normalde ama haftasından denk geliyor diye hemşire 12sinde kan ver dedi çok var dahaAynenn yinede moralimizi yüksek tutmaya çalışalım tabii hayirlisi bakalım sen ne zaman test yapacaksın
Ben iki ay önce femara kullanmıştım yeterince büyümüştü yumurtalarım tepki vermişti yani ama Klomen ilk kez kullanacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırızMerhaba hoşgeldin, bende aynıyım ve o süreçlerden geçtim fakat vücudum ilaçlara tepki vermedi aşılama oldum. Ben günde üç kere sabah öğle akşam şeklinde klomen kullandıgım halde vücudum tepki vermedi.
Benimde beklenen adet tarihim 5 Mayıs bende Mayıs ayında aşılama yaptıracağım İnşaallahselam kızlar, bende geldim. mayıs reglim ile birlikte sürece başlıyorum. birbirimizi haberdar edelim
Ben de 25 nisanda oldum 8 mayısta direkt kandan baktırmayı düşünüyorum belirtiniz oldu mu bu süreçtemerhaba ben 23 nisanda aşılama oldum doktorum 5 mayısta kan vermemi söyledi yarın evde test etmeyi düşünüyorum ama ovitrellenin etkisi geçti mi bilmiyorum
Göğüslerim çok ağrıyo alt karında ara sıra batma var sende var mı belirtiBen de 25 nisanda oldum 8 mayısta direkt kandan baktırmayı düşünüyorum belirtiniz oldu mu bu süreçte
Göğüslerimde bir belirti yok ama kasıklarımda batma bel ağrısı benim de oluyor. İnşallah ona işarettirGöğüslerim çok ağrıyo alt karında ara sıra batma var sende var mı belirti
Test yaptınız mı bugün merak ettimGöğüslerim çok ağrıyo alt karında ara sıra batma var sende var mı belirti
Yok hayır yapmadım aylardır olumsuz görmekten yıldımTest yaptınız mı bugün merak ettim
İnşallahGöğüslerimde bir belirti yok ama kasıklarımda batma bel ağrısı benim de oluyor. İnşallah ona işarettir
Ben kullandım canım 2 aySizlerin yumurta büyütme için kullandığınız ilaçlar neler acaba Klomen kullanan var mı aranızda Kizlar
Ben kullandım canım 6 defa hepsinde yumurtalarım oluştu çatladı ama döllenme olmadı amh 1.38 di bir yıl önce baktırdığımda bu yıl 1.24Sizlerin yumurta büyütme için kullandığınız ilaçlar neler acaba Klomen kullanan var mı aranızda Kizlar
Merhaba ara vermeden ard arda mı yaptırdınız.olumsuz olması halinde hemen diğer ayda denenebiliyor mu.Benim ikinci canım ilki negatif oldu maalesef
Ben iki ay bekledim daha sonra ikinci denemeyi yaptık doktorumda bı adet geçmesi taraftarıydıMerhaba ara vermeden ard arda mı yaptırdınız.olumsuz olması halinde hemen diğer ayda denenebiliyor mu
sonucunuz ne oldu acaba? :') benim ilk aşılamam olacak inşallah, daha önce sadece femara kullanmiştim ama negatif yineBen kullandım canım 2 ay
allah tez vakitte gönlüne göre olanı hayırla versinBen kullandım canım 6 defa hepsinde yumurtalarım oluştu çatladı ama döllenme olmadı amh 1.38 di bir yıl önce baktırdığımda bu yıl 1.24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?