Rica ederim ne demek biz elimizden geleni yapalim da olanda da olmayanda da vardir bir hayir. Guzel haberlerinizi bekliyorumEvet canı veren Allah, inşallah isteyen, uğraşan, dualar eden herkese nasip olur evlather şeyin bir zamanı var diyip bekleyeceğim artık teşekkür ederim yorumunuz için :)
Canım yerleşme kanaması olabilir yani adetine kaç gün vardıKızlar benden yine bir damla kahve pembe karışımı bişi gelmişfikriniz var mı ya kaç kez soru sordum ama kimse dönmedi
Kesimlikle bende böyle düsünüyorum artık kendi beslenmemize dikkat edeceğiz güzek takviyeler kullanmakta yarar vardır düşükse d vitamini folik asit inositol gibi b grubu bitaminkeri b12 erkek icin polen bal takvitesinide biz aldık eşime kullandırıyorum kendim bal yemeye calısıyorum nasip yani tabikide düzenli besleniyoruz ama artkk dediğiniz gibi bi süre sonra insan anlıyor yumurtalama zamanına girdiğini hiçbir tesr almıyorum ne ovulasyon ne gebelik 2 yıl oldu cunku bugün bahar temizliğine bile başladım kendimi epey yordum gebelik olur diye salmıştım temizliği o kadar iyi bile geldiki eski cocuk istemediğim zamanlardaki rutinime dönüp bunu kafamdan cıkarmak istiyorum kesinlikle olacağı varsa her türlü olur cunku 2 yıldır ağır bişey kaldırmıyorum hani noldu sanki hakkımızda hayırlısı en güzel şekilde olsun arkadaşlarım rabbim hep duam tez vakitte güzellikle nasip etsin vericek olan zamanınıda biliyodur biz bilmiyoruzAkışa bırakmak en iyisi yine de yumurtlamayi vucudunuzun sinyallerini dinleyerek takip edin adetleriniz duzenliyse ve yumurtlama akintinizi net görebiliyorsaniz kolay bence. 3 ayda ogrendigim bu oldu yumurtlama akintim basladiginda koyulasmaya basladi ve pik oldu. Tabii yumurta kaliteli mi tutunur mu orasini bilemem adet yaklasinca gorcezdediginiz konuda bir bilgim yok sanmiyorum saglikli bir rahimde ve saglikli bir yumurtada dis etkenlerin cok buyuk etkisi olacagi bir zaman degildir tabii rahim ici sorunlar vs varsa ya da yumurta kotuyse zaten hic tutunacagi yoktur sen hareketsiz dumduz yatsan da duser spor yapsan da duser iliskide de duser. Saglikliysa ne yapsan tutunur. Genel kani boyledir bence yine de doktorlar daha iyi bilir kişinin durumuna gore iliskiyi serbest birakip ya da bir sure yasakladiklari durum olabiliyormus o da zaten tutunduktan sonraki mesele. Alacak nefesi varsa tutunur diyelim gerisini Allaha birakalim bence
Bugünü geçti sayarsam bir hafta var canımCanım yerleşme kanaması olabilir yani adetine kaç gün vardı
Yerleşme olabilir canım8 gün var canım
İnşallah canım testi ne zaman yapmalıyım senceYerleşme olabilir canım
Kesinlikle en güzelini yapmissin temizlik de harika bir terapiKesimlikle bende böyle düsünüyorum artık kendi beslenmemize dikkat edeceğiz güzek takviyeler kullanmakta yarar vardır düşükse d vitamini folik asit inositol gibi b grubu bitaminkeri b12 erkek icin polen bal takvitesinide biz aldık eşime kullandırıyorum kendim bal yemeye calısıyorum nasip yani tabikide düzenli besleniyoruz ama artkk dediğiniz gibi bi süre sonra insan anlıyor yumurtalama zamanına girdiğini hiçbir tesr almıyorum ne ovulasyon ne gebelik 2 yıl oldu cunku bugün bahar temizliğine bile başladım kendimi epey yordum gebelik olur diye salmıştım temizliği o kadar iyi bile geldiki eski cocuk istemediğim zamanlardaki rutinime dönüp bunu kafamdan cıkarmak istiyorum kesinlikle olacağı varsa her türlü olur cunku 2 yıldır ağır bişey kaldırmıyorum hani noldu sanki hakkımızda hayırlısı en güzel şekilde olsun arkadaşlarım rabbim hep duam tez vakitte güzellikle nasip etsin vericek olan zamanınıda biliyodur biz bilmiyoruz…
Ovulasyonla takip ettin mi canimİnşallah canım testi ne zaman yapmalıyım sence
Ay valla yoğunlaştıkca olmuyor yani bende olmadı canım en iyisi salmak bakalım hayırlısıyla insallah artıkKesinlikle en güzelini yapmissin temizlik de harika bir terapibir de etrafımızda cok duydum sebepsiz cocugu olmayan tanidiklarima doktor basbasa tatile cikmayi vs oneriyordu stres onemli faktor
Her seferinde kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Ama son 2 aydır yıldım ve geçen ay da bu sefer de az önce hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok çaresiz hissediyorum bu duygu karşısında. Ümit her zaman var ama ben umutlanmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık. Bunu bile ağlayarak yazıyorum.
İnşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Ah canım benim Rabbim inşallah tez zamanda sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez zamanda kucağını doldursun inşallah daha fazla bekletmesin Hayırsızsa bile hayra çevirsin nasip etsin inşallah o kadar güzel günlerin olsun ki yaşadığın tüm zorlukları unut inşallah ben de çok stres yapıyorum ben de çok üzülüyorum Çok ağladığım günler oldu ama geçecek inşallah Allah büyüktürHer seferinde kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. Ama son 2 aydır yıldım ve geçen ay da bu sefer de az önce hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok çaresiz hissediyorum bu duygu karşısında. Ümit her zaman var ama ben umutlanmaya da o kadar çok korkuyorum ki artık. Bunu bile ağlayarak yazıyorum.
İnşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Çok zor bir durum...Allâh kolaylastırsın hepimizinkinibiz de 9 aydır deniyyoruz ilk başlarda zamanı var nasıl olsa diyorduk ama yavaştan umutsuzluk geliyor artık. Çok üzülüyoruz ama Yine de isyan etmemek lazım
Hayır takip etmiyorum gelişi güzel tahmini yumurtlama günüme kadar gün aşırı ilişki yaşadık başka bişi yapmadım canımOvulasyonla takip ettin mi canim
Evet ben de öyleyim artık. Modum düştü iyice çaresiz hissediyorum sanki çok büyük ulaşılamaz bir mucize gibi geliyor çocuk sahibi olmak. Bu konuyla ilgili onlarca video izledim bir sürü şey okudum ama hala Sperm sanki tüplere bile ulaşmıyor diyorum içimden bilmiyorum.Biz de 9 aydır deniyoruz ve bu süreçte kullanmadığım bir şey kalmadı en son bu ay ve kapandı kullandım şu an Adetim 11 doğum günüm 15 gün var inşallah Allah nasip eder de bu ay müjdeler beri alırım doğum gününde Eşim bana Sürpriz hazırlıyor Ben ona sürpriz yaparım inşallah Allah nasip ederse gerçekten büyük Bir çaresizlik bazen o kadar stres yapıyorum ki nefes alamıyorum
Bende öyle malesef bizimde 2 yıl oldu insan ister istemez düsünüyor ama daha az kafaya takıp üzülüyosun belli bi süre sonra istemek umut etmek dua etmek baki tabikiBiz de 9 aydır deniyoruz ve bu süreçte kullanmadığım bir şey kalmadı en son bu ay ve kapandı kullandım şu an Adetim 11 doğum günüm 15 gün var inşallah Allah nasip eder de bu ay müjdeler beri alırım doğum gününde Eşim bana Sürpriz hazırlıyor Ben ona sürpriz yaparım inşallah Allah nasip ederse gerçekten büyük Bir çaresizlik bazen o kadar stres yapıyorum ki nefes alamıyorum
"Ben herkesin sevimli oyun ablasıyım ama senin VIP annen olacağım, çünkü sen çok özel ve kıymetlisin, ilk sıradasın" diye yazmıştım kızıma mektubumda. (5.ayda kaybettim, tanışamadık) Evet çocuklarla çok iyi anlaşıyorum ve çocuklar hep benimle çabuk kaynaşır, sever. Hep hayal ettim kendi çocuğumla ilişkimi, sohbetlerimi, oyunlarımı... Çünkü herşeyin en iyisini, özelini ona sakladım gibi. Birgün kısmet olacakmı bilmiyorum.Sanırım çocuk hasreti çeken herkes çocuklarla iyi anlaşıyor. Yazınıza az önce gö yaşımı silipte denk geldim benim 9. Ayım pco tanısı kondu 9 ayda yapmadığım denemediğim kalmadı tüp bebel derse ne olur maddi hüç yeter mi diye düşünüp duruyorum
Amin canım çok teşekkür ederim duaların için. Hepimize, gözü yolda olanlara en tez zamanda sevinçli haberler gelsinAh canım benim Rabbim inşallah tez zamanda sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez zamanda kucağını doldursun inşallah daha fazla bekletmesin Hayırsızsa bile hayra çevirsin nasip etsin inşallah o kadar güzel günlerin olsun ki yaşadığın tüm zorlukları unut inşallah ben de çok stres yapıyorum ben de çok üzülüyorum Çok ağladığım günler oldu ama geçecek inşallah Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?