4 ay cok kısa bir süre, ancak eğer aceleniz varsa doktora gidin o yardımcı olur belki de başka bir probleminiz var bilemeyizMasallah hayirlu ugurlu olsunn. Bende pcos yok adetlerim de cok duzenli 4 ay oldu deniyoruz acaba kullanmamin zarari olur mu o zaman bilemedim?
Canım tedavı yadaılac kullanmısmıydın ikiz dogal yollamı olduSlm...bugün kontrole gittim...5+3 haftalık oldu ..iki tane kese göründü.. biri sağlıklı ...biri düzensiz...sizce nasıl...diğeride sağlıklı olur mu gelişir mi
Hayırlısi diyorum bende...ikiz olursada sevinirim...Yok tedavi olmadım...ama bu ay farklılık olarak aslanpancesi civanpercemi hayıt tohumu kürü yaptım ...Canım tedavı yadaılac kullanmısmıydın ikiz dogal yollamı oldu
Düzensız olan kese kendı kendıne kaybolup gıder dıye dusunuyorum
Pcos yok ama yaşım 31 ve amh değerim 0.82 maalesefEvet 1 yıldan sora tetkiklere başlıypr drlar polikistik over olanlara 6 ay dan sonra da verebiliyorlar
Sizin polikistik gibi bir durumunuz var mı
Yumurta takibi yapıldıktan sonra clomene başlamanızı tavsiye belki de bir sıkıntı yoktur büyüyüp çatlıyodurPcos yok ama yaşım 31 ve amh değerim 0.82 maalesef
Tamam reglin 3. Günü gidip görüşeceğim bakalım teşekkür ederimYumurta takibi yapıldıktan sonra clomene başlamanızı tavsiye belki de bir sıkıntı yoktur büyüyüp çatlıyodur
Bende elendim bu ay :/ bat :15 Haziran .7. Ay oluyorAmh henüz baktırmadım , rahim filmi de çektirmedim doktor 1 yıl olsun diyor , sizcede beklemeli miyim kızlar
Maşallah, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsinBen inofolic combi kullanarak gebe kaldım hem de ilk kullandığım aydan. Evet pcoslulara veriliyor genelde amh 6.16ydı benim pcosum da vardı 1 senedir deniyorduk olmuyordu eşim de baktırdı her şeyimiz normal tek sorunumuz benim yumurtaların yeterince büyümemesiydş, inositole başladım o ay ovülasyon testinde pik gördüğümde gittim kontrole doktor dedi ki evet yeterince büyümedi yumurtan ama inositolü ihmal etme bugün yarın ilişki olsun. O şekilde oldu 7 haftalığız şu an
34 yaşındayımYas kac?
33 yasindayim ben de amh 1.35 ti 1 sene once baktigimda kotu degil cok iyi de degil demisti doktorum 4 ay bitti denemeye baslayali. Daha erken bence hic bunalmayin yani ama amh baktirip aklnizdan cikarabilirsiniz. Pcos yoksa adetler duzenliyse doktorlar hemen bakmiyolar her seye34 yaşındayım
Amin inşallahMaşallah, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsinDarısı isteyen bizlere en kısa sürede
Teşekkür ederim cevabınız için33 yasindayim ben de amh 1.35 ti 1 sene once baktigimda kotu degil cok iyi de degil demisti doktorum 4 ay bitti denemeye baslayali. Daha erken bence hic bunalmayin yani ama amh baktirip aklnizdan cikarabilirsiniz. Pcos yoksa adetler duzenliyse doktorlar hemen bakmiyolar her seye
Teşekkür ederim cevabınız içinpcos yok , adetlerimde düzenliydi ama bu süreçte düzenleştiği oldu . Ovulasyon testi aldım tekrardan o şekilde takip edeceğim bu ay olmazsa dediğiniz gibi baktırıp rahatlasam daha iyi olabilir . Sizin bu süreçte kullandığınız , dikkat ettiğiniz şeyler var mı ?
Benim 9.ay oldu işte hala deniyorum :) Bence sinir bozucu olmaması için en azından sperm testi + amh + rahim filmi -- bu 3lüyü yapmak lazım. Yani ilk 2si zaten sıfır zararlı birşey, kan ve sperm veriyorsun o kadar. Üçüncüsü evet maliyetli biraz ama gücün yetiyorsa kafa rahatlığı için yaparsın. Yoksa insanın hep içi içini yiyor acaba bir sorunmu var diye.Sadece ovulasyon testleriyle takip ettim dongum duzenli oldugu icin takip edebiliyorum ama henuz bir sonuc alamadimfolik asit kullaniyorum, incir kurusu yumurtaya iyi geliyor dediler ondan tuketmeye calsiiyorum. Cok fazla alkol kullanan biri degildim zaten ama bu surecte tamamen biraktim. Aman aman biseye dikkat ettigim soylenemez yedigime ictigime daha cok dikkat ediyorum sadece.. herkes en az 8-9 ay olmamasi normal durum diyor ama deneyenler birbirini anlar beklemesi falan cok sinir bozucu. Bir sonraki regl ne zaman sizin yumurtlamayi degerlendirdiniz mi?
Evet bende aslında çatlamayı falan anlıyorum genelde ama yinede net olsun diye tekrardan aldım bu aySadece ovulasyon testleriyle takip ettim dongum duzenli oldugu icin takip edebiliyorum ama henuz bir sonuc alamadimfolik asit kullaniyorum, incir kurusu yumurtaya iyi geliyor dediler ondan tuketmeye calsiiyorum. Cok fazla alkol kullanan biri degildim zaten ama bu surecte tamamen biraktim. Aman aman biseye dikkat ettigim soylenemez yedigime ictigime daha cok dikkat ediyorum sadece.. herkes en az 8-9 ay olmamasi normal durum diyor ama deneyenler birbirini anlar beklemesi falan cok sinir bozucu. Bir sonraki regl ne zaman sizin yumurtlamayi degerlendirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?