• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Slm...bugün kontrole gittim...5+3 haftalık oldu ..iki tane kese göründü.. biri sağlıklı ...biri düzensiz...sizce nasıl...diğeride sağlıklı olur mu gelişir mi

Eklentiler

• IMG_20250526_151331.webp
    IMG_20250526_151331.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Slm...bugün kontrole gittim...5+3 haftalık oldu ..iki tane kese göründü.. biri sağlıklı ...biri düzensiz...sizce nasıl...diğeride sağlıklı olur mu gelişir mi
Canım tedavı yadaılac kullanmısmıydın ikiz dogal yollamı oldu
Düzensız olan kese kendı kendıne kaybolup gıder dıye dusunuyorum

Bende elendim bu ay :/ bat :15 Haziran .7. Ay oluyor 😢 Amh henüz baktırmadım , rahim filmi de çektirmedim doktor 1 yıl olsun diyor , sizcede beklemeli miyim kızlar

Canım tedavı yadaılac kullanmısmıydın ikiz dogal yollamı oldu
Düzensız olan kese kendı kendıne kaybolup gıder dıye dusunuyorum
Hayırlısi diyorum bende...ikiz olursada sevinirim...Yok tedavi olmadım...ama bu ay farklılık olarak aslanpancesi civanpercemi hayıt tohumu kürü yaptım ...

Kızlar herkese merhaba uzun süredir yazmıyorum ben pcosluyum bir iki aydır inositol magnezyum kullanıyorum çok şükür ilk kez günümde adet oldum adetim beşinci gün doktora gittim normalde bebek için ilaç verecekti ama âdetin beşinci gününün olmasına rağmen 21 mm civarında bir çatlamamış folik âdetten bir gün sonra ve üç gün sonra art arda ilişkim oldu adet bitiminden hemen sonra akıntım oluyor sizce çatlamamış yumurta çatlayıp dölenmiş olabilir mi çünkü normalde yumurtlama dönemi ve adete yakın akıntım olurdu hiç adet bitiminde hemen sonra olmadı bu durumu yaşayan var mı ya da tecrübesi olan

Ben inofolic combi kullanarak gebe kaldım hem de ilk kullandığım aydan. Evet pcoslulara veriliyor genelde amh 6.16ydı benim pcosum da vardı 1 senedir deniyorduk olmuyordu eşim de baktırdı her şeyimiz normal tek sorunumuz benim yumurtaların yeterince büyümemesiydş, inositole başladım o ay ovülasyon testinde pik gördüğümde gittim kontrole doktor dedi ki evet yeterince büyümedi yumurtan ama inositolü ihmal etme bugün yarın ilişki olsun. O şekilde oldu 7 haftalığız şu an🧿
Maşallah, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin 🥰🧿 Darısı isteyen bizlere en kısa sürede 🤲🏻

34 yaşındayım
33 yasindayim ben de amh 1.35 ti 1 sene once baktigimda kotu degil cok iyi de degil demisti doktorum 4 ay bitti denemeye baslayali. Daha erken bence hic bunalmayin yani ama amh baktirip aklnizdan cikarabilirsiniz. Pcos yoksa adetler duzenliyse doktorlar hemen bakmiyolar her seye

33 yasindayim ben de amh 1.35 ti 1 sene once baktigimda kotu degil cok iyi de degil demisti doktorum 4 ay bitti denemeye baslayali. Daha erken bence hic bunalmayin yani ama amh baktirip aklnizdan cikarabilirsiniz. Pcos yoksa adetler duzenliyse doktorlar hemen bakmiyolar her seye
Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 pcos yok , adetlerimde düzenliydi ama bu süreçte düzenleştiği oldu . Ovulasyon testi aldım tekrardan o şekilde takip edeceğim bu ay olmazsa dediğiniz gibi baktırıp rahatlasam daha iyi olabilir . Sizin bu süreçte kullandığınız , dikkat ettiğiniz şeyler var mı ?

Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 pcos yok , adetlerimde düzenliydi ama bu süreçte düzenleştiği oldu . Ovulasyon testi aldım tekrardan o şekilde takip edeceğim bu ay olmazsa dediğiniz gibi baktırıp rahatlasam daha iyi olabilir . Sizin bu süreçte kullandığınız , dikkat ettiğiniz şeyler var mı ?

Sadece ovulasyon testleriyle takip ettim dongum duzenli oldugu icin takip edebiliyorum ama henuz bir sonuc alamadim😂 folik asit kullaniyorum, incir kurusu yumurtaya iyi geliyor dediler ondan tuketmeye calsiiyorum. Cok fazla alkol kullanan biri degildim zaten ama bu surecte tamamen biraktim. Aman aman biseye dikkat ettigim soylenemez yedigime ictigime daha cok dikkat ediyorum sadece.. herkes en az 8-9 ay olmamasi normal durum diyor ama deneyenler birbirini anlar beklemesi falan cok sinir bozucu. Bir sonraki regl ne zaman sizin yumurtlamayi degerlendirdiniz mi?

Sadece ovulasyon testleriyle takip ettim dongum duzenli oldugu icin takip edebiliyorum ama henuz bir sonuc alamadim😂 folik asit kullaniyorum, incir kurusu yumurtaya iyi geliyor dediler ondan tuketmeye calsiiyorum. Cok fazla alkol kullanan biri degildim zaten ama bu surecte tamamen biraktim. Aman aman biseye dikkat ettigim soylenemez yedigime ictigime daha cok dikkat ediyorum sadece.. herkes en az 8-9 ay olmamasi normal durum diyor ama deneyenler birbirini anlar beklemesi falan cok sinir bozucu. Bir sonraki regl ne zaman sizin yumurtlamayi degerlendirdiniz mi?
Benim 9.ay oldu işte hala deniyorum :) Bence sinir bozucu olmaması için en azından sperm testi + amh + rahim filmi -- bu 3lüyü yapmak lazım. Yani ilk 2si zaten sıfır zararlı birşey, kan ve sperm veriyorsun o kadar. Üçüncüsü evet maliyetli biraz ama gücün yetiyorsa kafa rahatlığı için yaparsın. Yoksa insanın hep içi içini yiyor acaba bir sorunmu var diye.
Siz sanırım amh yaptırmıştınız ama sperm testi ve hsg de önemli.

Not: tabi birde hormonlara baktırmak önemli. Beklemek şart değil ki...

Evet bende aslında çatlamayı falan anlıyorum genelde ama yinede net olsun diye tekrardan aldım bu ay 😅 incir kurusu yiyordum bende bu ay onuda yemedim akışına bıraktım sanırım . Benim çocuk istediğimi bilen Bikaç insan var , beni etkilemesinler diye söylemiyorum bile 🙈tahmini 14-15 Haziran gibi benim bat henüz pik görmedim yumurtlama haftama girdim , değerlendiremiyoruz şuan eşim yarın sperm testi vericek ondan sonraki günlerde yakalarız umarım 🙏 sizin ne zaman ?

Back
X